Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Dřevěné dekorativní bubny, stoly z cívek - originální doplněk interiéru
Zaručeným trendem současnosti jsou dekorativní bubny nebo-li stoly z cívek, které vytvoří originální a netradiční doplněk vašeho interiéru - Stolárna Santo vám dekorativní bubny vyrobí na zakázku.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce na Přerovsku, rozvody podlahového topení
Vaši Vodu, topení či plyn můžete s klidným svědomím svěřit do rukou zkušené firmy Zdeněk Olborth z Hranic na Přerovsku. Zajistíme veškeré instalatérské, topenářské i plynařské práce.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Práce s autojeřáby - jeřábnické služby, autojeřáby Tatra
Pokud stavíte a potřebujete zvednout nebo přemístit těžké břemeno, tak vám vše usnadní ARP - mechanizace z Přerova, která vám zajistí jeřábnické služby a zaměřuje se na práce s autojeřáby Tatra.
Prodej stavebních strojů, mechanizace, výkopové práce - spolehlivá stavební firma
Spolehlivá stavební firma STROJEASTAVBY Tvrdoň, s.r.o. Hranice provádí stavební i výkopové práce a také Vám zajistí prodej použitých stavebních strojů a mechanizace všech světových značek.
Instalatérské práce v oblasti vodo-topo - rozvody vody, topení i plynu
Společnost TEPLO Lipník nad Bečvou, a.s., nabízí komplexní instalatérské práce v oblasti tepla, vody a plynu, včetně rozvodů vody, topení a plynu v rodinných domech i bytech v Lipníku a okolí.
Mramorové obklady krbů a stěn - realizace dle přání zákazníka, originální design
Máte-li v oblibě originální design interiéru, pak kontaktujte firmu KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Olomouce realizujeme mramorové obklady krbů a stěn, vše dle přání zákazníka.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Tepelná izolace Přerov - zateplování, opláštění budov a domů
Pokud chcete v zimních měsících zamezit prochlazování budovy vlivem studeného vzduchu nebo naopak v letních měsících zabránit proniknutí přehřátého vzduchu do domu, tak je pro vás jistě tou správnou volbou tepelná izolace, která vám navíc ušetří výdaje za energii. Firma FAHRA se zaměřuje na tepelné izolace, zateplování a opláštění budov již od ...
Vnitřní a venkovní štípané obklady schodiště - obložení domů a zahrad na zakázku
Venkovní a vnitřní obklady z kamene vyrábí na zakázku naše firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Prostějova realizujeme kamenné obložení pro schodiště, domy a zahrady.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby - profesionální pokládka
Originální kamenné prvky pro pochozí plochy, dodává v Přerově a Prostějově firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. Specializujeme se na kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby včetně pokládky.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Výroba interiérového, kancelářského nábytku na míru Odry, Hustopeče
Stolařství K-design s.r.o. se zabývá ruční výrobou interiérového, komerčního a kancelářského nábytku na míru. Vyrobíme pro vás stylový nábytek, který bude vyhovovat konkrétním potřebám a hlavně vaší představě. Stolařství - zakázková výroba nábytku: - nábytek na míru - interiérový nábytek - komerční nábytek - nábytek do kanceláří - ...
Kovovýroba, zateplení budov, soustružnické práce Přerov
OMIS s.r.o. provádí zateplování budov, veškeré zednické práce, dodává fasádní systémy, průmyslové podlahy pomocí povrchové úpravy pryskyřici. Soustružnické, frézařské, brusičské, zámečnické práce, strojní obrábění, válcování závitu, kovovýroba. Dále připravíme vaše vozidlo na STK - stanici technické kontroly.
Výroba interiérového, komerčního a kancelářského nábytku Přerov
Chcete-li si pořídit nový kancelářský, komerční nebo interiérový nábytek tak je stolařství K-design s.r.o. určen přesně pro Vás. V našem stolařství Vám vyrobíme kvalitní nábytek přesně dle Vaší představy. Ruční výroba: - interiérového nábytku - komerčního nábytku - kancelářského nábytku - stoly, skříně, knihovny a další. Věříme, že ...