Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Profesionální rámování a paspartování obrazů či fotek rychle a za příjemné ceny
Rámování a paspartování obrazů i fotek zajistí společnost ARTYG rámy s.r.o., kterou najdete ve Frýdku-Místku. Dále si zde můžete vybrat i dekorace a dárkové předměty.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Kompletní servis hromosvodů - revize, montáž, demontáž, opravy i nátěry
Firma Jana Fabiana z Frýdku-Místku poskytuje montáž, revizi, nátěry, opravy i uzemnění hromosvodů dle platných norem. Zpracuje cenovou nabídku, dodá materiál a provede montáž včetně revizní zprávy.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Elektroinstalační, elektromontážní, elektrikářské práce Frýdek-Místek
Opravy, revize, projekce, elektromontážní práce pro rodinné domy, byty, bytová družstva, firmy, průmyslové areály, obchodní centra atd provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Odstranění poruch na elektroinstalaci – nepřetržitý havarijní servis
Kvalifikovaní elektrikáři z firmy Jana Fabiana poskytují veškerý havarijní servis při poruchách elektroinstalace v Moravskoslezském kraji – především v okolí Frýdku-Místku. K dispozici jsou non-stop.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Jeřábnické práce, manipulace s těžkými břemeny, autojeřábnické práce
Spolehlivé jeřábnické služby v rukou profesionálů naleznete u společnosti David Veverka - Jeřábnické práce z Třanovic u Frýdku-Místku. Zemní práce rychle a efektivně.
David Veverka - Jeřábnické práce
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Montáž a revize - plynových zařízení, výměna topných těles, čerpadel
Jan Carbol ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní a profesionální služby v oblasti plynařství, topenářství a vodoinstalatérství. Působí také v oblasti Nového Jičína, Kopřivnice, Příboru, Karviné.
Elektroinstalace, elektromontáže, rozvody a revize elektro
Elektroinstalace, rozvody elektřiny, montáž elektrického zařízení, výměna jističů i rozvaděčů, revize nářadí realizuje společnost Babilon elektromontáže s.r.o., okres Frýdek-Místek.
Kvalitní vodoinstalace - montáž a servis s aktivním přístupem
Kvalitní montáž a servis vodoinstalace v okolí Frýdku Místku a Havířova provádí firma Jan Carbol, která vyniká svým aktivním přístupem k zákazníkům a skvělými cenami.
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Stavba, revize, sanace, oprava, vložkování, frézování komínů - kominictví
Stavbu, revizi, sanaci, opravu, vložkování i frézování komínů zajišťuje společnost MBTerm-krby s.r.o. jako odborník na kominictví v okolí Trince a Frýdku-Místku.
Elektroinstalace pro rodinné domy i bytová družstva | Frýdek - Místek
Kompletní elektroinstalaci pro rodinné domy i bytová družstva, revize elektroinstalace i servis pro domácnosti provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku a v blízkém okolí.
Profesionální instalatér - instalatérské práce vodo-topo-plyn
Instalatér zajišťující profesionální instalatérské práce vodo-topo-plyn, je součástí společnosti Jan Carbol a využít jej můžou domácnosti i objekty občanské vybavenosti v okolí Frýdku a Havířova.