Zemní práce bagrem v těžko přístupném terénu hor, lesů, koryt řek a rybníků
Přípravné i dokončovací zemní práce v nepřístupném terénu hor, kopců, lesů i rybníků vykonají kráčející bagry firmy RH-Prozem s.r.o. z Vrchlabí na území celé ČR.
Truhlářství, výroba dřevěných interiérových a vchodových dveří, zárubní
Naše Truhlářství pod Budínem se zabývá truhlářskou výrobou moderních dřevěných interiérových i vchodových dveří a zárubní.
Umělý kámen, přírodní kámen - renovace i výroba pomníků - Náchod
Naše kamenictví se zabývá nejen výrobou, ale také renovací předmětů, které jsou z umělého kamene nebo přírodního kamene vyrobeny.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Elektromontáže Trutnov - EPRO
Rádi vám poradíme, zpracujeme cenovou nabídku a provedeme kompletní elektromontáž dle vašich představ.
Truhlářské práce, truhlářství, dřevěné dveře, kuchyně na míru, vestavěné skříně
Naše truhlářství pod Budínem se specializuje na truhlářské práce především na výrobu masivních dveří, kuchyní na míru a různých vestavěných skříní.
Kominictví | Trutnov, čištění a frézování komínů | Krkonoše, Mladé Buky
Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris zajišťuje čištění a frézování komínů a veškeré kominické práce. Oficiální kontroly probízají dle nové vyhlášky č.91/2010 Působíme po celém Královéhradeckém kraji, Trutnovsku, Krkonoších, Trutnově, Mladých Bukách a v Peci pod Sněžkou S námi bude Váš komín v pořádku a bezpečný. Pracujeme rychle a ...
Střechy na klíč Náchod Hronov Červený Kostelec Broumov Česká Skalice
Provádíme tyto práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - natěračské Zabýváme se kompletní rekonstrukcí střech - projekt střechy na klíč.
Průmyslové betonové podlahy i drátkobeton - Hradec Králové
Sháníte kvalitního výrobce betonových ploch v okolí Hradce Králové, nebo po celé ČR? Už nemusíte. Firma BETONGLETR s.r.o. pro vás zařídí jak drátkobeton, tak i průmyslové betonové podlahy, železobetony či všelijaké další venkovní betonové plochy. Vyrábíme lité, vsypové, bezesparé i pojezdové průmyslové betonové podlahy. Naše firma zajistí vše ...
Instalatér Hradec Králové - instalace vody, topení, plynu, rekonstrukce všech rozvodů
Instalatér Pavel Doležal poskytuje komplexní služby voda - topení - plyn. Profesionální a rychlý přístup. Neváhejte nás kontaktovat pro vyhotovení cenové kalkulace.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Klimatizace pro budovy, hotely, rodinné domy – Jičín, Mladá Boleslav
Mějte i vy dobrý pocit s klimatizacemi od firmy Hasko. Jsme dostupni nejen z okolí Jičína a Mladé Boleslavi.
Obkládání krbu kamenem | Opočno, Nové Město nad Metují
Kamenné obložení krbu dodá každému interiéru nádech noblesy a luxusu, zároveň je také velmi trvanlivé a odolné.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Natěračské práce, nátěr okapních systémů,  plechových střech, dřevostaveb
Zajišťujeme kompletní servis střechám a všechny natěračské práce, natřeme Vám okapní systémy, plechové střechy, dřevostavby, podhledy, římsy, okna aj.
Vinylové podlahy, trend za příznivou cenu
Vinylové podlahy se vyrábějí v několika provedeních, a to v tloušťce 2-3 mm pro nalepení na vyrovnaný podklad, nebo v tloušťce 4-5 mm s vyfrézovaným zámkem pro pokládku bez lepení, takzvaně na klik.
Vložkování průmyslových komínů nerezovými vložkami
Vložkování průmyslových komínů nerezovými vložkami zajišťujeme především u nevyhovujících nebo problémových stojících komínů, komínů se špatným tahem a unikem spalin. Vložkování komínů rovněž provádíme v případě změny spotřebiče nebo při přechodu na plyn. Vložkováním komínu se rozumií zavedení pevné nebo ohebné komínové vložky do zděného průduchu ...
Instalatér pro Hradec Králové – rozvody plynu, topení i vody
Topení, voda a plyn, o to vše se postará instalatér Pavel Doležal z města Hradec Králové. Stavíte a potřebujete vytvořit rozvody vody? Nebo máte problémy s topením? Instalatér Pavel Doležal váš problém vyřeší. Instalatér Pavel Doležal nabízí kompletní služby pro každého. V naší společnosti se postaráme o rozvody vody, plynu i topení, a to jak v ...
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Kvalitní hydroizolace pro Vaši střechu s fóliemi Alkorplan
O spolehlivou hydroizolaci Vaší střechy se postará společnost Hizol, s.r.o., Lánov. Provádíme hydroizolace pro nové střechy i při rekonstrukcích, a to s pomocí kvalitních a odolných fólií Alkorplan.
Kvalitní zateplování budov i fasád - Hradec Králové
Topíte celou zimu, ale přesto se vám nedaří doma udržet potřebné teplo? Padají na vás mdloby při každém placení účtu za energie? Pak si šetřete nervy i peníze a nenechte teplo zbytečně unikat ven. Ptáte se jak? Vyzkoušejte zateplení budov i fasád od společnosti Stavreko. Na tepelné izolace jsme ti praví. Při zateplování fasád využíváme pouze ...
Výroba kuchyní z lamina na míru | Rychnov nad Kněžnou
Naše práce je kvalitní a umíme zpracovat každý požadavek. Kuchyně vyrábíme na přání zákazníka.
Výroba kamenného schodiště jako elegantní součásti stavby na míru
Vyrábíme kamenné schodiště jako elegantní součásti stavby na míru v kamenictví Opočno - kvalita na celý život - ve variantě klasické rovné nebo točité.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Vonásek - voda topení plyn Vamberk | Rychnov
Voda, topení a plyn to jsou služby, které má v malíku instalatérská firma Vonásek z Kostelce. Rychle a kvalitně se vám postaráme o váš plyn, vodu či topení. Naše služby naleznete k okolí Kostelce, Vamberka nebo Rychnova. Nabízíme ověřené instalatérské a topenářské služby za rozumné ceny. Materiály a produkty, které používáme, máme k dispozici ...
Pokrývačské práce, bednění, laťování střech, střechy na klíč, pokládka krytin
Zajišťujeme komplexní pokrývačské práce, provádíme bednění, laťování střech, postavíme střechy na klíč a položíme jakoukoliv střešní krytinu.
Instalatérské práce, vodoinstalce, odpady, opravy, výměna, sanitární technika
Zajišťujeme instalatérské práce, vodoinstalce, opravíme a vyměníme Vám odpady, zajistíme sanitární techniku a další vodoinstalatérské práce.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Výroba kuchyní z masivu na míru Dobruška, Vamberk
Kuchyně Vám dodáme na míru od návrhu, přes výrobu až po samotnou montáž.
Čištění odpadů a kanalizace Hradec Králové
Čištění odpadů a kanalizace až do vzdálenosti 30 metrů v oblasti Hradce Králové. Unikátní kamerový systém umožňuje prohlídku kanalizace a odpadů zejména uvnitř budov, objektů i domácností. Monitoringem kanalizace se dá okamžitě zjistit kvalita potrubí, spádovost kanalizace, velikosti spár nebo trhlin. Kamerovým systémem Cobra je jednoduché se ...
Monitoring kanalizace a odpadů | Žamberk
Instalatérství Vonásek provozuje do 30 metrů monitoring kanalizace a odpadů. K účinnému monitoringu kanalizace a odpadů používáme stroj Cobra. Služby kamerovým systémem provozujeme v dostupnosti Žamberka a okolí. Účinně a rychle vás zbavíme znečištěného odpadního potrubí, kouřových cest a dutin. Spolehlivý monitorovací stroj Cobra lehce ...