Malířské služby Jihomoravský kraj – malby, tapety, nátěry fasád
Interiérové malby, tapetářské práce, realizace dekorativních stěrek, malby fasád a dřevěných povrchů, podlahové malby v Jihomoravské kraji realizuje Radek Rajmic.
Realizace strojních stříkaných omítek - moderní technologie omítání
Strojní stříkané omítky jsou rychlým a moderním způsobem realizace omítání stěn a stropů. Firma Stavební práce Habiňák provádí strojní omítání sádrové, štukové, vnitřní i vnější.
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, topenářské práce
Firma VOTONA s.r.o. zajišťuje topenářské práce a prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, působí především v okolí Uherského Hradiště, Hodonína. Řeší převážně dodávky tepelných zařízení.
Zateplení fasád rodinných a bytových domů – snížení úniku tepla, moderní vzhled budovy
Zateplování fasád rodinných a bytových domů provádí v okolí Brna-venkov firma Zednictví Antonín Habiňák. Zateplením získá váš dům nejen nový moderní vzhled, ale zároveň ušetříte za energii.
Kazetové podhledy – dodávka, montáž, poradenství, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Dodávku a montáž minerálních, kovových či kazetových kazetových podhledů zajistí v Hrušovanech nad Jevišovkou, a jejich okolí společnost Stavební práce Habiňák.
Nová moderní koupelna – profesionální rekonstrukce bytového jádra, obkladačské práce
O profesionální rekonstrukci bytových jader, zhotovení nové moderní elegantní koupelny, obkladačské práce, to vše zařídí firma Zednictví Antonín Habiňák v okolí Brna-venkov i Mikulova.
Omítky a fasády rychle a kvalitně na jižní Moravě
Stavíte či rekonstruujete dům, byt, garáž či zahradní dome? Při těchto činnostech zajisté budete potřebovat provést kvalitní omítky. Ty Vám udělá František Kovačík.
František Kovačík realizace omítek a fasád
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Zednické a stavební práce – sádrokartony, obklady, dlažby, zateplení, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Bohaté a dlouholeté zkušenosti se stavebními pracemi zaměřujícími se na zednictví má společnost Stavební práce Habiňák z Hrušovan nad Jevišovkou.
Zakázková výroba designových skleněných sprchových koutů a zástěn do koupelny
Dodejte Vaší koupelně nádech elegance díky skleněným sprchovým koutům a zástěnám. Designové skleněné sprchové kouty a zástěny do koupelen na zakázku vyrábí Sklenářství Olejník.
Vodoinstalatérství a topenářství Hodonín, montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení
Provádím kompletní realizace a montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení, vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.
Zakázková výroba jednohrobů, dvojhrobů i urnových pomníků z kvalitních materiálů
Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice na zakázku zhotoví jednohroby a dvojhroby včetně náhrobku. Vyrábíme také urnové pomníky z kvalitních materiálů.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Malířské služby v Jihomoravském kraji
Natěračské, malířské, fasádní práce od profesionálů z Kyjova, menší nátěry nábytku, tapetování, štukatérství a další drobnější úpravy zajišťuje Josef Hána.
Zemní a výkopové práce Hodonín, stavební přípravy, terénní práce, základy domů
Svým klientům nejen z okolí Hodonína provádíme zemní a výkopové práce, stavební přípravy, terénní práce, základy domů.
JSV s.r.o.
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Zasklívání oken, dveří, výloh plochým sklem o síle 4-10 mm
Zasklení oken, výloh nebo dveří svěřte do rukou Sklenářství Olejník z Veselí nad Moravou. Zasklívání provádíme plochým sklem o síle 4-10mm, možnost aplikace bezpečnostní fólie na prosklené plochy.
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Malířské práce Hodonín, malování pokojů včetně úklidu, malby omyvatelné, klasické, dekorativní
Jsme firma zabývající se kompletní dodávkou malířských a natěračských prací dle přání zákazníka v celém Jihomoravském kraji.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Výmalba vnitřních prostor i fasád, nátěry konstrukcí
Malování interiérů domů i kanceláří, pokojů, protipožární nástřiky, tapetování, nátěry nábytku, konstrukcí realizuje firma Malířské a natěračské práce Josef Hána, okres Hodonín.
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt, specializace na lité průmyslové podlahy od kyjovské společnosti Jiří Víšek spol. s.r.o. - lité asfalty a lité epoxidové podlahy.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Instalatérské práce vody, topení, plynu a kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody odpadního potrubí, montáž spotřebičů či kohoutků v okrese Hodonín zajišťuje Radek Vařecha.
Průmyslové lité podlahy - rychlá realizace a následně bezúdržbový provoz
Průmyslové lité podlahy Jihomoravský kraj. Velmi rychlá realizace, odolnost proti opotřebení, vhodné pro sklady, výrobní haly včetně potravinářství.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.