Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Kompletní geodetické práce – geometrický plán, vytyčení hranic pozemku
Kompletní geodetické práce poskytuje firma Geodézie Břeclavsko. Zpracujeme geometrický plán, polohopis nebo výškopis a vytyčíme hranice pozemku.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev pomocí počítače, nátěry fasád, nástřik radiátorů, dekorativní omítky, stříkané tapety.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, plynu a topení, prodej příslušenství
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, topení a plynu, prodej příslušenství pro instalatéry v kamenné prodejně zajišťuje společnost Štambacher s.r.o. v blízkosti Břeclavi.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Klempířství a pokrývačství - komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech
Potřebujete renovaci střechy? Komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech realizuje klempířství a pokrývačství Josef Hlaváč u klientů v Břeclavi i Hodoníně.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy pro rodinné a bytové domy, pro průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích.
Stavební práce - základové desky na klíč, betonáž
Stavební práce - základové desky na klíč, realizační dokumentace, betonáž základových desek, práce s geodetem od firmy Quart Construct s.r.o. v Brně, Brno venkov
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba, stavební zámečnictví od firmy Kovovýroba Herůfek v Břeclavi - kvalitní práce zkušených zámečníků.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Výroba kvalitního nábytku - venkovní, interiérový nábytek Hustopeče
Výroba kvalitního nábytku - venkovní, interiérový nábytek, kompletní interiéry, grafické návrhy nábytku od firmy Stolařství Michal Lounek v Hustopečích.
Výroba nábytku Hustopeče
Chcete si nechat vyrobit nábytek na míru?Potřebujete si nechat vyrobit nový nábytek na zakázku? Neváhejte a kontaktujte naše stolařství Michal Lounek v obci Starovice a nechte si u nás vyrobit nový nábytek. Naše stolařství Michal Lounek je mladá rozvíjející se firma, která se zabývá výrobou nábytku. Vyrobíme Vám nábytek jak do interiérů ...
Kompletní zámečnické práce Velké Pavlovice
Potřebujete sehnat firmu, která nabízí kvalitní, spolehlivé a kompletní zámečnické práce v okolí Velkých Pavlovic a má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru. Potom se obraťte na společnost Kovo Fůkal, s.r.o., která má v oboru zámečnických prací dlouholeté zkušenosti a provádí veškeré zámečnické a svářečské práce. Montujeme jak na provozovně tak i ...
Kuchyňské linky - výroba na zakázku Břeclav
Děláte novou kuchyň a chcete si ji nechat vyrobit na zakázku u spolehlivé a kvalitní firmy, která se zabývá kuchyňskými linkami a má v tomto oboru vysokou praxi. Pak se obraťte s Vašimi požadavky pro výrobu kuchyňské linky na zakázku na firmu stolařství Michal Lounek v obci Starovice v blízkosti města Břeclav. Tato firma Vám nabízí výrobu ...
Jak efektivně snížit výdaje za topení a  energie
Rádi by jste snížili Vaše výdaje za topení a energie, ale nevíte co proto udělat nebo co s tím udělat. Kontaktujte společnost A-TECHNOLOGY s.r.o., která Vám ráda nabídne řešení. Naše služby jsou určeny pro náročné zákazníky, kteří požadují vysoký komfort za rozumné peníze. Vše se řeší s jednou firmou a budete moci Vaše domácí technologie ...
Stolařská výroba | Hustopeče
Chcete si nechat vyrobit nový nábytek? Hledáte stolařskou firmu, která nabízí opravdovou šikovnost ve stolařské výrobě? Kontaktujte Stolařství Michal Lounek v obci Starovice v blízkosti města Hustopeče. Jsme mladá rozvíjející se jihomoravská firma, která Vám nabízí realizaci interiérů, stolařskou výrobu, výrobu nábytku. Mezi naši ...