Anhydritová podlaha pro realizaci hrubých podlah v komerčních prostorech nebo v rodinných i bytových domech
Samonicelační anhydritovou podlahu pro průmyslové prostory, rodinný nebo bytový dům Vám profesionálně zrealizuje společnost MS Beton s.r.o.ve vysoké kvalitě a výborné ceně.
Zateplování panelových domů
Zateplování panelových domů se věnuje společnost EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Zateplení panelových domů Vám přinese nesporné výhody, přičemž jednou z nich je velká úspora peněz.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Opracování přírodního kamene, povrchové úpravy žuly, pískovce, mramoru a travertinu
Opracování a povrchové úpravy přírodního kamene ze žuly, pískovce, mramoru i travertinu na dlažby, schody, obklady kuchyní a koupelen či náhrobní kameny zajistí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Instalatérské a topenářské práce, realizace kotelen a rozvodů vody i topení
Vodoinstalatérské a topenářské práce nabízí společnost ZITAS spol. s.r.o., Český Krumlov. Provádíme realizace i rekonstrukce kotelen, kotlů, rozvodů vody i topení.
Vytyčení hranice pozemků Tábor pro oplocení nebo stavbu nového domu
Plánujete postavit oplocení, hledáte vhodné místo pro zahájení stavby nového domu? Přesně pro tyto účely se vám bude hodit přesné vytyčení hranic pozemků od geodetické kanceláře Ing. Pavla Dvořáčka.
Instalatérství, topenářství Tábor - montáž, rekonstrukce, revize, poradenství
Potřebujete pomoc v oborech vodoinstalatérství nebo topenářství v Táboře a okolí? Obraťte se na firmu pana Miroslava Zachariáše, která zajišťuje montáže, rekonstrukce i poradenství.
Výškové práce do 20 metrů s použitím vysokozdvižné plošiny
Práce s vysokozdvižnou plošinou provádí společnost AUTOHAS BECHYNĚ z Jihočeského kraje. Nabízíme práce s využitím plošiny MP-20 do maximální výšky 20 metrů.
Po renovaci budou Vaše dřevěná okna zase jako nová
O kvalitní a šetrnou renovaci Vašich dřevěných oken se postará Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Provádíme renovace oken dle jejich aktuálního stavu a požadavků zákazníka.
Zakázková výroba kvalitních dřevěných schodišť
Schodiště ze dřeva Vám vyrobí Truhlářství Josef Vondruška z obce Hlavatce v okrese Tábor. Zabýváme se zakázkovou výrobou kvalitních dřevěných schodišť včetně zaměření a montáže.
Truhlářské práce, výroba nábytku, doplňků, schodišť i kuchyňských linek
Zakázkovou výrobu dřevěného nábytku, interiérových doplňků, kuchyní i schodišť Vám nabízí Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Zabýváme se truhlářskou výrobou i renovací oken.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Práce autojeřábem, přeprava těžkých nákladů a břemen až do 100 tun
Autojeřábnické práce, přepravu a manipulaci s těžkými břemeny či pronájem autojeřábu a plošin zajišťuje společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, a to až do hmotnosti nákladu 100 tun.
Rekonstrukce a stavby střech, střešní práce, Besednice
Střechu, přístřešek i pergolu Vám zrekonstruuje či postaví společnost MK Střechy s.r.o. z Besednice, která poskytuje kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce.
Rekonstrukce a opravy střech i krovů, Český Krumlov
Rekonstrukce a opravy starých střech a krovů provádí společnost Kamlach & spol. s.r.o., Český Krumlov. Opravy střech, krovů, komínů a komplexní pokrývačské, klempířské i tesařské práce.
Opravy a rekonstrukce plochých střech Jindřichův Hradec
Opravy a rekonstrukce plochých střech zajistí firma EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Pomůže Vám vyřešit jakýkoliv problém v tomto oboru. Opravujeme, rekonstruujeme a izolujeme všechny druhy plochých střech. Postaráme se o klempířské, zateplovací i hromosvodářské práce. Při práci nejvíce používáme systém měkčeného PVC. Na ...
Dřevěné schody, schodiště, zábradlí, výroba Dačice
Potřebujete-li vyrobit dřevěné schody či schodiště, pak neváhejte a kontaktujte naši firmu Schody Krejčí Jan Krejčí z Dačic. Jsme přímo specializovaní na výrobu schodišť, které využíváme denně k zpřístupnění pohybu mezi patry. Dokážeme vyrobit schody přesně dle požadavku zákazníka. Vyřešíme i různé komplikované řešení schodů a pomůžeme Vám s ...
Zateplování budov Jindříchův Hradec od firmy EKISYS s.r.o.
Od roku 1992 provádí firma EKISYS s.r.o. Jindřichův Hradec zateplování fasád budov. V posledních letech vzrostly ceny energií, nákladů za vytápění a za klimatizace, a proto majitelé domů přistupují k jejich omezování a jako jedna z úspor je i zateplování. Jako prevenci berou také výměnu oken, dveří, topného zařízení, ale opravdu kvalitní a ...
Revitalizace panelových domů Jindřichův Hradec
Provádíme revitalizace panelových domů, což zahrnuje stavební práce, vodotěsné, tepelné izolace, sádrokartonářské práce, zateplování fasád, rekonstrukce a opravy budov. Jsme specializovaná firma z Jindřichova Hradce na regeneraci panelových domů,nabízíme komplexní výstavbu na klíč. Dále provádíme technické izolace parovodů,chladových rozvodů ...
Nová střecha na klíč, rekonstrukce - Střechy Záleský Josef, Vimperk
Výstavbu nové střechy Vám zajistí naše firma Střechy - Záleský Josef, s. r. o. Jsme odborníci na kompletní realizace nových střech včetně krovů. Provádíme také rekonstrukce střech stávajících. Plánujete opravu střechy nebo zhotovení střechy úplně nové? Potom se obraťte na nás. Naše firma Střechy - Záleský Josef, s. r. o. nabízí kompletní ...
Průmyslové betonové podlahy MS BETON s.r.o. - Volary
Betonové podlahy pokládáme pomocí strojně hlazených betonových potěrů. Podlahy od firmy MS BETON s.r.o. Volary jsou vhodné do různých prostor jako jsou byty, garáže, balkony či průmyslové objekty. Realizací průmyslové betonové podlahy získáte hladkou a kvalitní podlahu. Betonové podlahy lze pokládat i do spádu, mají tedy uplatnění při stavbě ...
Geodézie - zaměřování staveb i vytyčování pozemků | České Budějovice
Hledáte kvalitního odborníka v oblasti geodézie? Obraťte se na společnost Pertica CR a objednejte si u nich geodetické práce, se kterými budete rozhodně spokojeni. Ať už potřebujete zhotovit geometrické plány, vytyčit vlastní hranice pozemku nebo zaměřit stavbu v katastru nemovitostí, jsme vám ve všech směrech plně k dispozici. Jste v oblasti ...
Zateplování fasád, izolace | Jindřichův Hradec
Jsme průkopníci v zateplování fasád a izolaci v České republice. Izolace zlepší tepelnou regulaci v místnostech, zabrání kondenzaci vody a s tím spojenému vzniku plísní a v horkých dnech sníží přehřívání budovy. U nezateplené budovy je zbytečné vyměňovat okna, dveře a další otopné systémy. Nejlepším řešením je provedení zateplení i s novou ...
Geodetické práce Tábor
Veškeré geodetické práce zajišťuje v Táboře Ing. Pavel Dvořáček. Připravím pro Vás geometrické plány na úřadech Tábora, jihočeského kraje a po domluvě i v jiných místech republiky.
Prohlídky a revize potrubí kamerou České Budějovice
Provádíme revize a čištění kanalizací a odpadů za pomoci kamery. Vaše potrubí bude jako nové. Díky kameře prozkoumáme Vaše kanalizace, septiky i odpady. Zkontrolujeme potrubí, komíny, průduchy. Metody čištění: - za pomoci tlakové vody - elektromechanicky za pomoci frézovací techniky. Z prohlídky a revize Vám po kontrole předáme záznam ...