Chcete využít profesionální služby v oblasti izolačních prací? S použitím kvalitních izolačních materiálů a moderní techniky se provádějí odborné izolační práce jako tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, izolace proti chemikáliím, zvuková a akustická izolace, izolace plochých střech, balkonů a teras, jímek, hydroizolace, protiradonová izolace.

Stříkaná pěnová izolace - zateplování izolační PUR pěnou
Firma EB - stav s.r.o. působí v regionu Zlínský kraj a zaměřuje se na stříkané pěnové izolace - zateplování izolační PUR pěnou. Tato chytrá pěna se užívá pro zateplení střechy, podkroví i stěn budov.
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Podřezání zdiva diamantovým lanem - izolace kamenného, smíšeného, betonového zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. provádí mechanické i chemické izolace zdiva v regionu Zlínský, Olomoucký a Moravskoslezský kraj. U kamenného, smíšeného a betonového zdiva provádí podřezání diamantovým lanem.
Podřezání zdiva řetězovou pilou - mechanické izolace vlhkého cihelného zdiva
Firma ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí izolace zdiva, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. V rámci mechanické izolace provádí podřezání zdiva řetězovou pilou.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Nadkrokevní izolace střechy u novostavby - pro větší obytnou plochu v podkroví
Společnost Buček střechy doporučuje u novostavby zvolit při izolaci střechy nadkrokevní izolace, docílíte tak větší obytné plochy v podkroví. Obraťte se na nás v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj.
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace střech, balkonů, teras, jezírek
Hydroizolace proti vodě a radonu Uherské Hradiště, izolace plochých střech, balkonů, teras, zahradních jezírek, bazénů.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Izolace a rekonstrukce střech, špičkové klempířské a pokrývačské práce na Vsetínsku
Kvalitní a bytelnou střechu odolnou proti větru, sněhu i dešti postaví společnost Václav Vondráček z Valašského Meziříčí. Pomocí kvalitního zateplení snížíme Vaše náklady na topení.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
PUR Pěna - stříkaná tepelná izolace má mnohé výhody
Společnost Omítky - potěry s.r.o. se specializuje na stříkané tepelné izolace, působí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Brno. PUR pěna se aplikuje nástřikem, metoda má mnoho výhod a široké použití.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Ploché střechy-zateplení, izolace pomocí střešní PVC folie a polystyrenu
Společnost ROGAT Uherské Hradiště se postará o zateplení ploché střechy ve Zlínském kraji. Izolace provádíme pomocí polystyrenu a PVC střešní folie.
Hydroizolační systémy - realizace střešní, zemní, izolace vodních ploch, teras
Realizace střešní, zemní hydroizolace, izolace vodních ploch, teras a dodávku hydroizolačních systémů ve Zlínském kraji zajistí společnost Profesionální realizace, s.r.o.
Hydroizolace na bázi folie Sikaplan-ploché střechy odolají náročným podmínkám
Ploché střechy, které dodá firma Rogat s.r.o. Uherské Hradiště, odolají náročným podmínkám. Využitá technologie hydroizolace na bázi fólie Sikaplan.
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem, minerální vatou
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem a minerální vatou realizuje firma Izolinvest s.r.o., která provádí také izolace střech, balkónů.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí
Problémy s vlhnutím stěn, průsaky vody vyřeší firma SANACE Zlín. Dodáme projekty a provedeme hydroizolace staveb, sanace stavebních konstrukcí. Volejte nás v regionu Zlínský kraj.
Tepelná izolace-zateplování budov, plochých střech
Firma SANACE Zlín provádí tepelné izolace budov i zateplování plochých střech v regionu Zlínský kraj. Navrhneme optimální způsob zateplení.
Zateplovací materiály eshop, zateplování domů a výstavba domů
Stavební firma LM trade provádí zateplování domů i výstavbu domů na klíč. Provozuje eshop - na prodej zateplovací materiály. Klientelu máme hlavně v okrese Zlín, Kroměříž.
Regenerace bytové výstavby, zateplení fasády, domů, budov
V regionu Zlínský kraj, Kroměříž provádí regenerace bytové výstavby firma LM trade. V oblasti zateplení fasády, domů i komerčních budov máme dlouholeté zkušenosti.
Stavební izolace terasy, balkonů, plochých střech-foliové systémy
Foliové systémy používá pro stavební izolace firma IZOLACE TH Kroměříž. Provádí hydroizolace balkonů a teras a izolace plochých střech. Působí v regionu Zlínský kraj.
Zateplení, stavba, izolace šikmých, plochých střech Zlín, Kroměříž
Zatéká Vám střechou do domu, nebo Vám utíká střechou teplo? Společnost ELIS-střechy s.r.o. Hulín provádí rekonstrukce, izolace proti vodě i zateplení šikmých i plochých střech. Zajistíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce, provádíme i kompletní realizace a stavby nové střechy. Navrhneme a postavíme Vám střechu z kvalitní ...
Hydroizolace plochých střech, balkonů, terasy Kroměříž, Přerov-asfaltové pásy, Fatrafol
Zateplení a hydroizolace plochých střech, balkonů i teras provádí společnost ELIS-střechy Kroměříž. Aplikujeme asfaltové pásy, nebo pokládáme hydroizolační střešní fólie z mPVC či PEC. Nejpoužívanější je metoda natavením modifikovaných asfaltových pásů Elastodek. Používané, vhodné materiály jsou i Folie Fatrafol, Alakorplan a Alkorflex, ...