V případě, že potřebujete zavést nebo opravit v domácnosti či firmě elektroinstalaci, tak tuto činnost nechte na odbornících. Elektroinstalační práce zahrnují kompletní instalaci včetně oprav a revizí, zapojení, schválení i veškerých konzultací.

Teplovodní i elektrické podlahové topení - kvalitní vytápění
V oblasti teplovodního i elektrického podlahového topení se obraťte na společnost Vokamont - sdružení instalatérů v Ostravě a okolí Karviné, která se specializuje právě na vytápění.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Elektroinstalace pro rodinné domy i bytová družstva | Frýdek - Místek
Kompletní elektroinstalaci pro rodinné domy i bytová družstva, revize elektroinstalace i servis pro domácnosti provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku a v blízkém okolí.
Datové sítě, strukturovaná kabeláž – návrh a instalace
Datové sítě, strukturovaná kabeláž a jejich návrh, instalaci realizuje společnost FMIB s.r.o.,která Vám je k dispozici pro získání kvalitní, vyhovující datové sítě. Působíme v okolí Ostravy a Karviné.
Instalace domovního a průmyslového vytápění - elektomontážní práce
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou v Opavě, která provádí instalace domovního a průmyslového vytápění.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou, která provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme v Opavě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Montáže, revize a opravy hromosvodů od profesionální elektromontážní firmy
Montáže, revize a opravy hromosvodů v okolí Opavy Vám nabízí profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Hromosvody - montáž, opravy a revize od spolehlivé elektomontážní firma
Spolehlivá elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. Vám zajistí profesionální montáž, opravu či revizi hromosvodu v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Elektromontáže - rozvody nízkého a vysokého napětí, návrh, instalace, revize, údržba
Pokud potřebujete montáž rozvodů nízkého nebo vysokého napětí, obraťte se na firmu ARPEX MORAVA s.r.o. Zajistíme vám energo a elektro služby – návrh, instalace nových zařízení, revize a údržbu.
Projektování elktroinstalací
Nabízím spolupráci všem architektonickým kancelářím,stavebním firmám a jednotlivcům při zhotovení projektové dokumentace elektroinstalací.
Facility management, provoz technologie budovy, správa, údržba
Facility management, provoz technologie budov, správu i údržbu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., s individuálním přístupem a ohledem na systémové řešení a vazbu na další části facility managementu.
Elektroinstalace-Hromosvody
Elektroinstalační a elektromontážní práce.
Strukturovaná kabeláž, datové sítě, kabelové rozvody Ostrava
Se strukturovanou kabeláží, datovými sítěmi nebo kabelovými rozvody se můžete obrátit na společnost EIKO, s.r.o., která exkluzivně nabízí komplexní řešení při vybudování lokální počítačové sítě či při propojení elektronických komunikačních systémů s použitím nejkvalitnější strukturované kabeláže. Strukturovaná kabeláž od společnosti EIKO, ...
Elektromontáže, elektroinstalační práce, revize elektro přístrojů
Elektroinstalační práce Vám poskytne profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. v Opavě, která mimo jiné nabízí také revizi elektro přístrojů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Elektroinstalační práce, hromosvody | Nový Jičín
Elektroinstalační firma ARPEX MORAVA s.r.o. provádí komplexní elektroinstalační práce: - projekce, montáž, dodávka elektroinstalace - elekto revize - elektrorozvody do rodinných domů, bytů, firem a kanceláří - opravy elektroinstalace - dodávku, servis, opravy, montáže a revize hromosvodů - rozvody NN a VN včetně výstavby nových sítí - ...
Elektro práce
Elektromontáže a elektroinstalace domů,bytů,skladů,hal,bytových jader,revize
Výstavba, projekce veřejného osvětlení Orlová
Sháníte na Ostravsku elektromontážní firmu? Potřebujete opravit či odstranit poruchu na veřejném osvětlení? Ostravská společnost ELTOM, s.r.o. zabývající se komplexními elektromontážními prácemi veřejného osvětlení včetně předřadníků, opraví vyhořelé zdroje, odstraní poruchy rozvodů, vyčistí kryty veřejného osvětlení, seřídí spínače, dotáhne ...
Eltom, s.r.o.
Převody do vlastnictví, bytové družstvo Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo v Opavě, správa bytového fondu provádí údržbu, správu, poradenství: - domy, byty, nebytové prostory - převody do vlastnictví - evidenci členů družstva - stavební povolení, ohlášky, přihlášky - vodoinstalatérské, plynařské, elektroinstalační práce, revize - opravy, servis výtahů.
Elektroinstalační práce, hromosvody Frýdek-Místek
Naše firma Jan Fabian sídlící ve Frýdku-Místku nabízí kompletní elektroinstalační práce domů, bytů, kanceláří, průmyslových, školních i zdravotnických objektů. Provádíme tyto práce: - opravy stoupaček, rozvaděčů - připojení, opravy domácích telefonů, zvonků - opravy, montáž, výměna osvětlení, LED osvětlení - zapojení, rozvody domácích ...
Protikorozní aktivní, pasivní ochrana proti korozi Ostrava
Společnost KPTECH se zabývá protikorozní ochranou veškerých úložných zařízení v zemi. Aktivní i pasivní ochranu proti korozi provádí na ocelových potrubních systémech, nádržích, vodovodech, plynovodech, ale také na mostních konstrukcích a železobetonových objektech. Zatočte s korozí! Obraťte se na firmu KPTECH, která se zaměřuje na prevenci ...
Výhodná rekonstrukce elektroinstalace pro bytová družstva Ostrava
Firma HTelektroinstalace & Servis s.r.o. nabízí výhodně rekonstrukci elektroinstalace pro bytová družstva a pro společenství vlastníků domu a jednotek v Ostravě. Pokud tedy plánujete rekonstrukci bytového domu, neváhejte a kontaktujte nás. Zajistíme generální opravy elektroinstalace společných prostorů v bytovém domě i v jednotlivých ...
Elektroinstalační práce, e-shop elektroinstalačního materiálu Ostrava
Naše firma provádí kompletní elektroinstalační práce domů, bytů, kanceláří, průmyslových objektů i nebytových prostor, osvětlení a revize elektro, elektronické a požární zabezpečovací systémy, revize hromosvodů, revize elektrického nářadí a spotřebičů. Zároveň nabízíme e-shop elektroinstalačního materiálu: - antény - domovní zvonky - ...
Hodinový manžel, úklid domů, bytů, zahrad, kanceláří Odry
Firma HORÁK-STAVITEL s.r.o. je nejen stavební společnost, ale také provádí služby hodinového manžela včetně úklidu domů, bytů či zahrad. Hodinový manžel: - montáž a demontáž nábytku - elektrikářské práce - úklid domů a bytů - úklid a údržba zahrad - venkovní práce - úklid kanceláří a školících místností - venkovní práce a ...
Zateplení New Therm, revitalizace Ostrava
Štefan Škorvaga s.r.o. provádí stavební práce: - zateplení New Therm - tepelně izolační systém, tvrdé polyuretanové stavební desky - systém propouští vodní páru, nepřijímá vodu, je samohášivý, zdravotně nezávadný - systémové omítky NOVALITH, ARMASIL. Dále provádíme revitalizaci domů, zateplení, nátěry fasád, opravy lodžií, balkónů, výměny ...