Oleg Rechych

Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Stavební práce Praha, kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, obkladačské práce
Veškeré stavební a zednické práce v domě i okolo něj zajišťuje stavební firma Expert point s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Postaráme o fasádu, pokládku zámkové dlažby i položení obkladu v koupelně.
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Stavební práce a úpravy Praha 10 – zednické, bourací, instalatérské práce
Sháníte šikovné řemeslníky, zedníky, instalatéry, zámečníky nebo malíře pro stavební práce a úpravy? Oslovte firmu JAROSLAV KLOUBEC se sídlem v Praze 10.
Rekonstrukce bytů, koupelen, Praha, Brno, 3D vizualizace
Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, domů i kanceláří v Praze a v Brně realizuje společnost Vytastav Praha s.r.o. Provádíme také projekční činnost s 3D vizualizací.
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Rekonstrukce bytu i nebytových prostor na míru – od návrhu po realizaci
Máte před sebou plánovanou rekonstrukci bytu, kanceláře nebo nebytového prostoru? Oslovte společnost Scorra spol. s r.o. z Prahy, kde se postarají o vše od návrhu po samotnou realizaci.
Stavební rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader, precizní zednické i obkladačské práce
Kompletní bytovou rekonstrukci včetně drobných stavebních prací Vám zajistí menší firma Pavel Svoboda z Prahy 9. Vybouráme bytové jádro a zrekonstruujeme koupelnu dle Vašich představ.
Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Stavební rekonstrukce bytů, domů, historických budov a památek
Stavební rekonstrukce bytových domů, bytů, rodinných domů, historických budov, památek, interiérů, koupelen, zateplení fasád realizuje společnost NOBILES s.r.o.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Rekonstrukce bytů Praha – kvalitně a bez starostí
Rekonstrukce bytů a interiérů podle Vašeho přání kvalitně, rychle a bez starostí nabízí prověřená společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy.
Revitalizace bytových domů na klíč Praha – lepší vzhled a nižší náklady
Plánujete vylepšení vzhledu Vašeho bytového domu a snížení nákladů na jeho provoz? Společnost Jumar s.r.o. z Prahy nabízí revitalizace bytových domů na klíč.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Pražská stavební společnost, jež provádí stavební práce, rekonstrukce bytů, domů a koupelen
Jsme úspěšná stavební firma z Prahy poskytující komplexní stavební práce, rekonstrukce bytů, domů či koupelen na klíč. Firma Scorra se vyznačuje kvalitou, nejkratšími termíny a přijatelnými cenami.
Rekonstrukce střech a fasád Praha od profesionálů na klíč
Plánujete rekonstrukci střechy nebo fasády Vašeho domu? Obraťte se na profesionální tesaře, klempíře, pokrývače či zedníky z firmy Anesta s.r.o. z Prahy a můžete si být jisti kvalitně odvedenou prací.
Stavební rekonstrukce, bytová jádra, koupelny, kanceláře, Praha
Stavební opravy domů, bytů, kanceláří, rekonstrukce bytového jádra, koupelny, zednické, instalatérské a obkladačské práce realizuje společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Komplexní stavební práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, zateplování fasád Praha
Komplexní stavební a zednické práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, realizace půdních vestaveb a nástaveb, zateplování fasád realizuje společnost BJP Company, s.r.o., Praha.
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, instalatérské a zámečnické práce
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, montáž sádrokartonů, instalatérské, zámečnické a výškové práce Vám zajistí společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, zateplování bytových a nebytových budov
Stavební společnost Trigema a.s. se zaměřuje na realizaci výstavby či rekonstrukce bytových a rodinných domů, komerčních a administrativních budov a průmyslových hal.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Stavební firma, rekonstrukce bytů, RD, nebytových prostor, Praha
Hledáte ověřenou stavební firmu, která provádí rekonstrukce bytů, rodinných domů a nebytových prostor či různé stavební práce v Praze a okolí? Kontaktujte naši společnost Stavitelství Pecka s.r.o.
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby atypických dřevostaveb patrových i přízemních od firmy Moravská stavební ve Znojmě.