Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Stavební práce na klíč Nepomuk.
Stavební práce: -rekonstrukce, opravy -rodinné domy na klíč -průmyslové a zemědělské stavby -sanace budov -zateplování fasád -sádrokartony.
Údržba staveb, zateplování a nátěry fasád Plzeň
Provádíme zateplování a nátěry fasád, hydroizolace střech, průmyslové nátěry, sanace omítek, likvidace plísní, klempířské a pokrývačské práce, montáže sádrokartonu a polykarbonátu.
Stavební práce
Nabízíme provedení rekonstrukce domů, bytů, koupelen, půdní vestavby a novostavby rodinných domů na klíč.
Rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby Domažlice.
Stavební práce: -stavby, rekonstrukce rodinných domů -hospodářské stavby -zámkové dlažby -zemní práce -oplocení z umělého kamene -plastové zatravňovací dlažby -zateplování budov -zateplování revitalizace budov a obytných domů -zajištění dotací -zelená úspora (vyřízení dotací).
Stavební práce,Domažlice.
Stavby a rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby, zámkové dlažby, zemní práce, zateplování budov. Půjčovna nářadí.
Stavby na klíč Plzeň
Zabýváme se komplexní stavební činností: výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, stavby na klíč, pokládka zámkové dlažby, zemní a výkopové práce.
Stavební práce na klíč okr. Klatovy.
Stavební práce na klíč: -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce staveb, bytů -průmyslové stavby -demolice -zemní práce.
Údržba staveb Plzeň
ÚDRŽBA STAVEB Generální opravy střešních krytin včetně zateplování Fasády – nátěry, opravy, zateplování Řešení závad obvodových stěn panelové výstavby Generální opravy lodžií a balkonů Montážní a zámečnické práce Interiéry - podlahové krytiny, malování apod.
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Rekonstrukce domů, bytů a nebytových prostor, Plzeň
Kompletní stavební rekonstrukce rodinných domů, bytových domů, administrativních budov, půdní vestavby včetně zajištění instalací - elektro, voda, topení, výměna oken, dveří, rekonstrukce střech spolu s klempířskými pracemi.
Stavby na klíč Mrákov.
Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce a opravy -obklady a dlažby -zámkové dlažby -sádrokarton. Projekční práce.
Projekt pro dotaci ZÚ
Zpracujeme projektovou dokumentaci pro dotaci Zelená úsporám pro bytové, zděné a panelové domy, včetně zajištění PENB, EA, odborný posudek, statický posudek a stavební povolení.