Rekonstrukce a revitalizace spočívají v opravách, přístavbách a přestavbách a dávají možnost i starším nemovitostem získat nový kabát a požadovaný komfort. Pomocí rekonstrukce a revitalizace tak můžete využít rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, opravy střech, teras, balkonů, fasád, sklepů, zateplení, výtahy, výměny oken, rozvodů, podlah atd.

Rekonstrukce, revitalizace panelových domů a balkonů
STAVOS STAVBA a.s. se zabývá rekonstrukcí a revitalizací panelových domů a balkonů, novostaveb v oblasti občanské výstavby, sanace, statické zajištění a zateplení panelových domů a bytovou.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech zajišťuje firma z Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Rekonstrukce a opravy staveb, domů, bytů, bytového jádra
Stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a rozsáhlé rekonstrukce celých staveb, bytů, domů i bytových jader v okolí Opavy i Ostravy.
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Stavební firma s bohatými zkušenostmi, výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce
Komplexní stavební práce včetně rekonstrukcí Vám zajistí společnost z Břidličné u Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Kvalitně Vám zateplíme fasádu a provedeme spolehlivou revitalizaci Vašeho domu.
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra i celého bytu pro útulný domov
Pokud se rozhodnete pro rekonstrukci koupelny, bytového jádra či celého bytu, obraťte se na společnost Vokamont-sdružení instalatérů působící v Ostravě i Havířově, která pro vás vytvoří útulný domov.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci fasád, stavební úpravy interiérů, koupelen, projekci a poradenství ve stavebnictví realizuje KERN stavební firma s.r.o., Opava.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, zednické práce, okres Opava
Kvalitní výstavbu a rekonstrukci Vašeho domu Vám zrealizuje firma z Vítkova u Opavy GEBAUER stavební práce s.r.o. Provádíme veškeré stavební a zemní práce s možností pronájmu stavebních strojů.
Rekonstrukce, modernizace domů a interiérů - komplexní služby pro maximální spokojenost
Na rekonstrukce, modernizace domů i interiérů se specializuje firma ARP Group s.r.o., která zajišťuje komplexní služby v tomto oboru pro maximální spokojenost klientů. Působíme v Ostravě a Frýdku.
Výstavba, zateplení a rekonstrukce rodinných domů, včetně veškerých oprav
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb.
Rekonstrukce domu, bytu, zednické práce, zedník
Rekonstrukce domu, bytu i zednické práce prováděné kvalifikovanými zedníky realizuje Virtuální dům služeb v okolí Havířova a Frýdku, jejichž služby lze objednat přes internet z pohodlí vašeho domova.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra - nejideálnější varianta řešení
Virtuální dům služeb v Havířově a Karviné provádí rekonstrukce či přestavby koupelny a bytového jádra. Doporučí vždy neideálnější variantu řešení, případně Vám zajistí služby konzultanta a architekta.
Zateplení, výstavba, nátěry budov, rodinných domů Opava
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce - stavba rodinných domů, rekonstrukce, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na nátěry fasád domů v okolí Opavy i Ostravy.
Rodinné domy, novostavba, rekonstrukce, zateplení fasády - firma s dlouholetou tradicí
Rodinné domy, novostavby, rekonstrukce a zateplení fasád realizuje stavební firma INTOZA s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti stavebnictví.
Základová deska, hrubá stavba rodinného domu  pro soukromý i veřejný sektor
Základovou desku i hrubou stavbu rodinného domu zajišťuje firma ARP GROUP s.r.o. zajišťující výstavbu a rekonstrukci rodinných a bytových domů pro soukromý i veřejný sektor.Působí v Ostravě i Frýdku.
Fasády - oprava, zateplení rodinného domu Ostrava, Frýdek Místek
S realizací fasády, její opravou či zateplením rodinného domu se můžete obrátit na společnost MUSIAL s. r. o., která se specializuje na stavební činnosti. Máme bohaté zkušenosti se zateplováním rodinných domů financované dotačním programem Zelená úsporám. Abychom dosáhli určité tloušťky dané izolace, využíváme deskového polystyrénu (EPS) a ...
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce budov Bohumín
Stavební práce, zateplování a rekonstrukce budov provádí společnost Bohumínská stavební s.r.o. Postaví vám nebo opraví rodinný dům, byt, průmyslový areál, zdravotní středisko, školní zařízení. Komplexní stavební práce: - zednické - zateplování budov, fasád - obkládačské, tesařské práce - zemní, výkopové - pokládka zámkové dlažby - ...
Stavby průmyslové, bytové, na klíč, rekonstrukce domů Nový Jičín
Zvažujete-li stavbu nebo rekonstrukci bytu, domu či haly, tak se obraťte na výrobní družstvo STAVBAŘ, které vám poskytne kompletní stavební práce. Zameřujeme se na průmyslové a bytové stavby na klíč včetně rekonstrukce rodinných domů. Stavební práce provádíme ve velmi vysoké kvalitě včetně vypracování cenové kalkulace a rozpočtu: - dodávky ...