STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Zděné rodinné domy na klíč, nízkoenergetický dům za cenu bytu - výstavba na Moravě
Stavební firma EB - stav s.r.o. Zlín realizuje stavby, zděné rodinné domy na klíč v lokalitě Zlínský kraj a na Moravě. Aktuálně dodáme projekt výstavby zdarma, můžete mít dům za cenu bytu.
Dotace na fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy, domácí fotovoltaika
Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína Vám vyřídí dotaci na kompletní fotovoltaické elektrárny pro domácnosti i firmy. Dále Vám poskytneme veškeré informace, rady, návrh řešení i samotnou realizaci.
Výstavba monolitických konstrukcí, rodinných domů na klíč
Monolitické konstrukce, železobetonové stavby, průmyslové haly, základy, opěrné zdi, realizace střech, zateplení fasád a jiné řemeslnické práce realizuje Stavby RS-mont, s.r.o.
Hydroponický reprodukční skleník k pěstování ovoce, zeleniny a květin
Komplexní výstavba skleníku různých rozměrů za použití moderních technoogií od projektu, přes stavbu až k administraci k dotacím od společnosti NWT a.s. ze Zlína.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Levný mobilheim po 1. majiteli - zánovní, kompletně vybavený mobilní dům
Společnost BACH International dodává levné mobilheimy v rámci celé ČR i SR. Jde o zánovní, kompletně vybavený mobilní dům, většinou po 1.majiteli. V ceně doprava i usazení domu. Provoz Zlín a Praha.
Provádění, realizace staveb, rodinných domů na klíč a rekonstrukce staveb
Stavební firma ITP STAVBY Zlín se zaměřuje na provádění staveb na klíč v regionu Zlínský kraj a Olomoucký kraj. Přijímá zakázky na kompletní realizace rodinných domů na klíč i rekonstrukce staveb.
Zateplení, zastřešení a prosvětlení průmyslových hal a budov, montáž ocelových konstrukcí
HAL KOMPLEX s.r.o., společnost zabývající se zastřešením, prosvětlením a zateplením budov, hal a objektů. Provádíme kompletní návrhy a realizace okapových systémů. Sídlíme na Praze 2 – Nové Město.
Výstavba průmyslové haly výrobní, skladové, prodejní - realizace zakázek na Moravě
Společnost ITP Stavby, s.r.o. Zlín přijímá zakázky na realizace, výstavbu skladové, výrobní, prodejní haly - průmyslové haly stavíme zejména na Moravě v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.
Účastník soutěže Stavba roku 2016 Zlínský kraj - realizace výrobní, ocelové rámové haly
Společnost ITP STAVBY, s.r.o. Zlín je účastník soutěže Stavba roku 2016 pro region Zlínský kraj. Vybranou stavbou je realizace výrobní, ocelové rámové haly pro firmu Tanetgastro Lukov.
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce, suchá výstavba
Rychlou a časově nenáročnou rekonstrukci interiéru provedou odborníci na sádrokartonářské práce a suchou výstavbu z firmy KNATEX Zlín, s.r.o. ve Zlínském, Olomouckém i Jihomoravském kraji.
Průmyslové stavby - výstavba výrobní haly, skladovací areály, sklady
V oboru pozemního stavitelství působí stavební firma PS - MSI, a.s. Zlín-Zlínský kraj. Zaměřuje se na průmyslové stavby - výrobní haly, skladovací areály, sklady.
Zateplování budov kontaktními zateplovacími systémy-s využitím Zelená úsporám
Firma SANACE Zlín pomůže vyřídit zateplování budov s využitím programu Zelená úsporám. Provádíme montáže zateplení kontaktními zateplovacími systémy i skládanými systémy.
Čistička odpadních vod Zlín - ČOV servis, poradenská činnost
Čističkou odpadních vod (ČOV) a jejím servisem a poradenskou činností se zabývá společnost CHEPORT, spol. s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej dezinfekčních a čistících prostředků. V rámci našich služeb nabízíme: - poradenství v oblasti pitné vody a ČOV, - dodávku zařízení pro čištění odpadních vod a úpravu vod pitných, - rozbory ...
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Stavba rodinného domu, bungalovu, rekreační chaty-realizace na klíč
Firma SANACE Zlín dodá stavby na klíč v regionu Zlínský kraj. Každá stavba je originál. Realizace rodinného domu, bungalovu či rekreační chaty je zajištěna od projektu až po kolaudaci.
Realizace hřišť - sportovní povrchy, umělé trávníky
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na projektování, výstavbu a rekonstrukci víceúčelových hřišť a vnitřních i venkovních povrchů určených pro všechny druhy sportů.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Přestavba bytu-rekonstrukce koupelen, bytových jader, balkónů, lodžií
Přestavba bytu bez starostí s firmou Miroslav Balajka Zlín. Zajistíme rekonstrukce bytových jader, koupelen, balkónů i lodžií dle Vašich představ.
Projekty rodinných domů ze dřeva, dřevostaveb Zlín
Zlínská firma Otépka s více než desetiletou tradicí v oblasti stavebních a zateplovacích systémů Vám přináší řešení, jak bydlet rychle, moderně a ekologicky - projekt a realizaci dřevostavby. Rodinný dům ze dřeva je stále používanější metodou výstavby, jelikož jeho budoucím uživatelům přináší hned několik výhod - prověřená dlouholetá ...
Pokládka, montáž obkladů a dlažby do koupelen
Firma Bahen nabízí kompletní vybavení koupelen ve Zlíně a okolí. Vaši koupelnu celou zrekonstruujeme, opravíme nebo přestavíme dle vašich představ a to včetně pokládky a montáže obkladů či dlažeb.