STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.
Kryté venkovní stání, dřevěný parkovací přístřešek-ochrana pro auto
Dostatečná ochrana pro Vaše auto, to je kryté venkovní stání. Firma TVT EURO-okna z regionu Zlínský kraj smontuje dřevěný parkovací přístřešek během několika dnů.
Dřevostavby, dřevěné domy nabízí možnost jak bydlet rychle i levně
Pokud hledáte způsob, jak rychle bydlet, firma BJ dřevostavby je schopna postavit již za 3-5 měsíce dřevěné domy, ve kterých se bydlí levně. Stavíme nejčastěji v regionu Zlín, Uherský Brod.
Dřevostavby, nízkoenergetické domy-bydlení s nízkými provozními náklady
Investujte do bydlení s nízkými provozními náklady. Nízkoenergetické domy dodá v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma BJ dřevostavby.
Montované stavby z PUR panelů - levná montovaná garáž, zahradní chatka
Společnost ALTAMOS s.r.o. vyrábí lehké montované stavby z PUR panelů. Využití mají jako montovaná garáž či zahradní chatka - snadné sestavení jako stavebnice. Dodávky realizujeme po celé ČR i SR.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Rekonstrukce bytových jader, bytů, koupelen ve velmi krátkém čase
Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen v lokalitě Uherské Hradiště provádí firma Tomáš Pochylý. Jsme schopni realizace provést ve velmi krátkém čase.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Spolehlivá stavební firma co má volné kapacity pro výstavbu domu
Hlavní činností Stavební společnosti MiSta z regionu Zlínský kraj jsou novostavby i rekonstrukce rodinných domů. Jsme spolehlivá stavební firma, která má volné kapacity pro výstavbu domu.
Novostavby i rekonstrukce rodinných domů, bytových domů
Na novostavby i rekonstrukce rodinných a bytových domů v regionu Zlínský kraj a Brno se zaměřuje Stavební společnost MiSta. Naše stavební firma má pojištění podnikatelských rizik v objemu 20 mil. Kč.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce, zateplování budov
Výstavba rodinných domů na klíč, stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování budov realizuje stavební firma STAVBY KOVAŘÍK s.r.o., sídlící ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Restaurování, opravy historických staveb, kulturních památek - restaurátorství
Firma MiSta stavební společnost s.r.o. se zaměřuje na restaurátorství - opravy, restaurování historických staveb a kulturních památek. Využijte naše zkušenosti v oboru.
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Drobné dřevěné stavby-zahradní domky, altány ze dřeva
Firma ROGAT Uherské Hradiště staví i drobné dřevěné stavby k různým účelům, postavíme Vám zahradní domky, altány ze dřeva, kůlny na nářadí.
Pozemní stavitelství-komunikace, zpevněné plochy
V oboru Pozemní stavitelství poskytuje práce firma TUFÍR z okresu Uherské Hraditě. Zaměření na pozemní komunikace a zpevněné plochy, jejich výstavbu i rekonstrukce.
Rychlá výstavba dřevostavby-typové domy k obývání za 4 měsíce
Firma Madera Teco staví dřevěné domy, které jsou připraveny k obývání za 4 měsíce. Rychlá výstavba dřevostavby není závislá na ročním období. Působíme často v regionu Zlínský kraj.
Stavebnicový systém dřevostaveb-dřevěné stavebnice rodinného domu
Společnost Madera Teco využívá při výstavbě dřevostaveb stavebnicový systém. U dřevěné stavebnice rodinného domu je úspora peněz v řádu statisíců. Působnost-Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Dřevěné terasy, zahradní domky, kůlny na nářadí, přístřešky ze dřeva
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje dřevěné terasy, zahradní domky, přístřešky i kůlny na nářadí a jiné výrobky ze dřeva. Působíme v ČR i v Rakousku.
Zpevněné plochy, pozemní komunikace, chodníky od zkušené stavební firmy
V rámci výstavby se obracejte na stavební firmu SANPROS. Zaměřujeme se na zpevněné plochy, komunikace, chodníky. Zakázky realizujeme především v okrese Uherské Hradiště, Hodonín.
Sendvičové dřevostavby, dřevěné rodinné domy
Firma Madera Teco Uherské Hradiště montuje sendvičové dřevostavby, tyto dřevěné rodinné domy jsme schopni předat k užívání již za 4 měsíce. Působíme po celé ČR.
Stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb
Hlavní zaměření firmy Sanpros z okresu Uherské Hradiště je stavba budov na klíč a rekonstrukce občanských, průmyslových staveb v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Rekonstrukce rodinných domů, podkroví, půdní vestavby Zlínský kraj
Pokud Vás čeká rekonstrukce rodinného domu, aktuálně přijímá zakázky společnost Kasadra, s.r.o. Uherské Hradiště. Provádíme rekonstrukce podkroví, půdní vestavby rodinných domů a rekonstrukce bytového jádra či montáže sádrokartonových příček a stropních, kazetových podhledů. Působíme především v regionu Zlínský kraj a Jihomoravský ...
Rekonstrukce interiérů rodinných domů i bytů - rychle a levně
Rekonstrukci interiérů rodinných domů i bytů v okolí Uherského Hradiště i Kroměříže rychle a levně realizuje společnost M+M Sdružení, která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti.
M+M Rekonstrukce bytových jader
Realizace střech, půdních vestaveb, dřevostaveb Zlínský kraj
Firma ROGAT s.r.o. provádí v regionu Zlínský kraj tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Stavíme nové střechy, realizujeme půdní vestavby i podkroví a dodáme drobné dřevostavby i zahradní dřevěné domky. Navrhujeme a projektujeme konstrukce střech. Práce: - demontáže střechy včetně odklizení a uložení sutí - výstavba a realizace - ...