STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Provádění staveb Chomutov – maximální kvalita služeb
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své vysoce profesionální služby provádění staveb s důrazem na kvalitu odvedené práce a dodržení stanovených termínů.
Zateplování budov Teplice – snížení energetické náročnosti budov
Chcete ušetřit nemalé finanční náklady na vytápění a zlepšit vzhled budovy? Řešením je zateplování budov a objektů, které nabízí spolehlivá firma PRIMATEP, s.r.o. z Teplic.
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Rekonstrukce koupelny na klíč s cenovou nabídkou zdarma a vytvořením 3D návrhu
Koupelny AZ s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností jsou přestavby a rekonstrukce koupelen na klíč. S naším 3D fotorealistickým návrhem naplánujeme Vaši koupelnu do sebemenších detailů.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Realizace průmyslových staveb, výstavba hal, skladů, lité podlahy
Realizace průmyslových staveb, výstavba a rekonstrukce hal, skladů, administrativních budov, lité podlahy, omítky, zateplení provádí společnost Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Výstavba, rekonstrukce bytů, domů, nebytových objektů, pozemních staveb
Výstavbu, přestavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů, pozemních staveb a fasád Vám zajistí stavební společnost ART Stav, s.r.o., sídlící v Ústí nad Labem.
Zateplení panelových domů, rekonstrukce objektů, stavební práce
Na zateplení a rekonstrukce panelových domů se zaměřuje společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. Provádí také kompletní rekonstrukce občanských a bytových budov v okrese Teplice.
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?
Vodohospodářské stavby – realizace Litoměřice
Česká společnost EKOS – Žitenice s.r.o. podniká v oblasti vodohospodářských staveb a nabízí své profesionální služby a vybavení například při stavbách vodovodů, kanalizací nebo retenčních nádrží.
Výstavba vodovodních toků Chomutov - vodohospodářské stavby
TRANS-REGION-STAV s.r.o. je chomutovská společnost zabývající se vodohospodářskými stavbami - výstavbou vodovodních toků. Mezi činnosti firmy můžeme zařadit zakládání a rekonstrukce staveb, kamenných zdí, prahů, stavbu záchytných dřevěných přehrážek nebo betonových profilů. Dále firma zajišťuje výstavbu sypaných nebo betonových nádrží, ...
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Dopravní stavby Teplice - nejrozsáhlejší projekty dopravních a mostních staveb
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic je rozsáhlá stavební společnost zabývající se také dopravními stavbami nebo mostními konstrukcemi.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Stavební firma Teplice - silniční stavby, plynovody, mosty, zemní a betonářské práce
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným je stavební firma s obrovským portfoliem nabízených služeb. Společnost je jednou z nejvýznamnějších firem v severozápadních Čechách.
Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Stavební, přepravní a obchodní činnost Chomutov - vodohospodářské stavby, pronájem strojů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova se zabývá stavební, přepravní a obchodní činností. Dále společnost pronajímá stavební a mechanizační stroje. Zajišťuje rekonstrukce vodohospodářských staveb.
Rekonstrukce a přestavba bytového jádra a koupelny za akční ceny
Přestavbu a rekonstrukci koupelny nebo bytového jádra v Roudnici nad Labem Vám zrealizuje firma Koupelny AZ s.r.o. za bezkonkurenční ceny.
Pronájem lešení, stavební mechanizace, stavební práce, Chomutov
Společnost Trans-Region-Stav vám nabízí stavební, obchodní a přepravní služby. Má dlouholeté zkušenosti s mezinárodní automobilovou dopravou, prováděním staveb a pronájmem stavebních.
Průmyslové stavby a rodinné domy Louny - stavební činnost na klíč
Stavební činností se naše firma STAVUM zabývá již od roku 1991. Zaměřujeme se zejména na průmyslové stavby a rodinné domy, a to včetně projekce.