STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Designové bytové komplexy na klíč – návrhy a výstavba
Společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy má bohaté zkušenosti v oblasti návrhů a realizací bytových komplexů na klíč pro nároční investory.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Stavby na klíč, kompletní rekonstrukce bytů či domů
Profesionální tým z firmy MIDE – Dědek, s.r.o. se sídlem Galandova 1244/25, Praha, který zrealizuje topenářské, instalatérské, plynařské, sádrokartonářské, malířské a natěračské práce.
Rekonstrukce neutralizační stanice na odpadní vody Praha – zvýší účinnost a prodlouží životnost
Rekonstrukce neutralizačních stanic odpadních vod provádí odborníci ze společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze jako součást služeb návrhu, dodání, servisu a údržby technologie čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Stavební práce Praha, kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, obkladačské práce
Veškeré stavební a zednické práce v domě i okolo něj zajišťuje stavební firma Expert point s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Postaráme o fasádu, pokládku zámkové dlažby i položení obkladu v koupelně.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Zakládání staveb, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, Praha
Zakládání staveb, zednická a řemeslnická činnost, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, obklady koupelen, pokládku dlažby a montáž sádrokartonů zajišťuje AP Staving Group s.r.o., Praha.
Generální dodavatel staveb - Stavební společnost Wirtuuu  a.s.
Generální dodavatel staveb, výstavbu domů, obchodních a administrativních budov či průmyslových objektů na klíč realizuje Stavební společnost Wirtuuu a.s.
Asfaltování a pokládka živice strojní i ruční - ceník
Celoplošnou pokládku živice pomocí pásových i malých chodníkových finišerů i ruční pokládku asfaltu při lokálních opravách zajišťuje za skvělé ceny společnost POZKOM s.r.o. z Prahy.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Sportovní stavitelství, profesionální výstavba sportovišť, hřiště pro letní i zimní sporty
Odborníky na sportovní stavby včetně výstavby umělých povrchů naleznete u prosperující firmy Sport-Technik Bohemia s.r.o. z Prahy. Navrhneme a postavíme sportovní areál přesně dle Vašich představ
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Podzemní garáže, nízká cena, okamžité použití, dlouhá životnost, Praha
Podzemní garáže od společnosti Eurogaráže s.r.o. Praha, výroba a montáž železobetonových monolitických garáží za nízkou cenu, s možností okamžitého použití a dlouhou životností.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Výstavba a rekonstrukce vozovek, asfaltování chodníků a cest, Praha
Rekonstrukce, opravy a výstavba chodníků, ploch a komunikací, řezání, recyklace živic, penetrace a pokládku asfaltových koberců provádí Asfaltování Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Stavební činnost, bytová výstavba, stavby občanské vybavenosti
Kompletní stavební činnost zaměřená na bytovou výstavbu, občanskou vybavenost a průmyslové objekty, řemeslné a dělnické práce vykonává Stavební společnost Wirtuuu a.s., Praha.
Rodinné domy na klíč – návrhy špičkových architektů
Přemýšlíte o vlastním bydlení? Rodinné domy na klíč podle návrhů špičkových architektů Vám nabízí společnost SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavby a rekonstrukce bytů, koupelen - vše pro vaši přestavbu
O vaši rekonstrukci bytů a koupelny, přestavbu bytových jader i nebytových prostorů se postará společnost Tomáš Viktorini sídlící v Jeseníku v Olomouckém kraji.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Nové byty a nebytové prostory nejvyšší kvality Praha
Nové byty a nebytové prostory, budovy, nejvyšší kvality, stavíme z kvalitních materiálů a za pomoci moderních technologií, prodává developerská společnost Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.