STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Železniční projekčně stavební společnost Plzeň.
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. vznikla v roce 1989, řadí se ke středním stavebním firmám v České republice. Proces zakládání nových subjektů s využitím bohatých zkušeností svých pracovníků v oboru dopravních staveb a to zvláště železničních staveb. Členy představenstva firmy jsou bývalí pracovníci Československých státních ...
Stavební práce
Nabízíme provedení rekonstrukce domů, bytů, koupelen, půdní vestavby a novostavby rodinných domů na klíč.
Fotovoltaika ve 2. pololetí stále letí
I ve druhém pololetí roku 2013 se stále vyplatí investovat do fotovoltaické elektrárny. V současné době již není možné stihnout realizaci fotovoltaické elektrárny tak, aby byla přiznána výkupní cena pro 1. pololetí roku 2013, a proto musíme kalkulovat s cenou 2,44Kč/kW pro elektrárny do výkonu 5kWp a 1,88Kč/kW pro elektrárny 5-30kWp. Obě ceny jsou ...
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Stavby na klíč Plzeň
Zabýváme se komplexní stavební činností: výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, stavby na klíč, pokládka zámkové dlažby, zemní a výkopové práce.
Rekonstrukce železnic, dopravní stavby Plzeň.
Novostavby, rekonstrukce, opravy a údržby kolejí, vyhýbek a jeřábových drah. Zpracování studií, projektů na železniční stavby včetně jejich projednání s Drážními úřady. Zpracování vlečkových plánů.
UTZ zařízení na drahách - revize,protokoly
Stavby dráhy a stavby na dráze - zajišťujeme zpracování protokolů UTZ a průkazu způsobilosti dle zákona o drahách. Zajišťujeme projektovou, inženýrskou a stavební činnost. Stavíme sdělovací a zabezpečovací zařízení pro kolejové dráhy, speciální elektrotechniku typu nn, vn, oceňování, rozpočtové, inženýrské práce. Provádíme vytyčování tas, ...
Rekonstrukce koupelen Plzeň
Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů (koupelny, bytová jádra), obkladačské práce, malířské a lakýrnické práce, truhlářské a podlahářské práce, montáž žaluzií, shrnovacích dveří.
Sádrokarton-Interiér
Montáže sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukce bytových jader, půdní vestavby, suché podlahy z deskových materiálů.
Rekonstrukce domů, bytů a nebytových prostor, Plzeň
Kompletní stavební rekonstrukce rodinných domů, bytových domů, administrativních budov, půdní vestavby včetně zajištění instalací - elektro, voda, topení, výměna oken, dveří, rekonstrukce střech spolu s klempířskými pracemi.
Opravy komunikací a chodníků živicí.
Opravy komunikací a chodníků živicí. Stavební firma. -zemní práce a demolice. -výstavba komunikací -dlažby zámkové, kamenné -opěrné zdi Pronájem: -stavebních strojů a mechanizace. -hydraulické bourací kladivo -nákladní doprava do 15 t -protlaky pod komunikacemi. Ubytování.
Projekt pro dotaci ZÚ
Zpracujeme projektovou dokumentaci pro dotaci Zelená úsporám pro bytové, zděné a panelové domy, včetně zajištění PENB, EA, odborný posudek, statický posudek a stavební povolení.