STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Chladící zařízení, fotovoltaické systémy
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ...
Stavební práce komplexní, inženýrská činnost Plzeň.
Výroba a prodej stavebního materiálu. Stavby na klíč. Stavební činnost komplexní. Výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, sádrokartóny, malby a nátěry. Inženýrská činnost. Výstavba rodinných domů, pokládka zámkové dlažby a obrubníků, zemní a výkopové práce, rekonstrukce a další stavební práce dle přání zákazníka.
Stavba fotovoltaické elektrárny na klíč Plzeň.
Fotovoltaické elektrárny pro rodinné i bytové domy a průmyslové haly. Fotovoltaické ostrovní systémy. Ekologicky šetrná výroba elektřiny. Monitoring a vzdálený dohled fotovoltaických elektráren. Program FAKTURACE výroby fotovoltaických elektráren. Energetické studie. Postavte si fotovoltaickou elektrárnu s námi a nemusíte nic řešit. Všechno ...
Železniční projekčně stavební společnost Plzeň.
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. vznikla v roce 1989, řadí se ke středním stavebním firmám v České republice. Proces zakládání nových subjektů s využitím bohatých zkušeností svých pracovníků v oboru dopravních staveb a to zvláště železničních staveb. Členy představenstva firmy jsou bývalí pracovníci Československých státních ...
Stavební práce na klíč Nepomuk.
Stavební práce: -rekonstrukce, opravy -rodinné domy na klíč -průmyslové a zemědělské stavby -sanace budov -zateplování fasád -sádrokartony.
Údržba staveb, zateplování a nátěry fasád Plzeň
Provádíme zateplování a nátěry fasád, hydroizolace střech, průmyslové nátěry, sanace omítek, likvidace plísní, klempířské a pokrývačské práce, montáže sádrokartonu a polykarbonátu.
Stavební práce
Nabízíme provedení rekonstrukce domů, bytů, koupelen, půdní vestavby a novostavby rodinných domů na klíč.
Fotovoltaika ve 2. pololetí stále letí
I ve druhém pololetí roku 2013 se stále vyplatí investovat do fotovoltaické elektrárny. V současné době již není možné stihnout realizaci fotovoltaické elektrárny tak, aby byla přiznána výkupní cena pro 1. pololetí roku 2013, a proto musíme kalkulovat s cenou 2,44Kč/kW pro elektrárny do výkonu 5kWp a 1,88Kč/kW pro elektrárny 5-30kWp. Obě ceny jsou ...
Zateplení budov, průmyslových a zemědělských a rodinných domů.
Domažlická stavební spol. s.r.o. se aktuálně zaměřuje na výstavbu, dostavbu, přestavbu a údržbu rodinných domů a ostatních staveb. Součástí nabídky služeb je vlastní autodoprava a provádění prací pomocí vlastní stavební techniky. Naší specializací je také zateplení budov a to jak rodinných domů, tak budov průmyslových, zemědělských, atd.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby Domažlice.
Stavební práce: -stavby, rekonstrukce rodinných domů -hospodářské stavby -zámkové dlažby -zemní práce -oplocení z umělého kamene -plastové zatravňovací dlažby -zateplování budov -zateplování revitalizace budov a obytných domů -zajištění dotací -zelená úspora (vyřízení dotací).
Stavební práce,Domažlice.
Stavby a rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby, zámkové dlažby, zemní práce, zateplování budov. Půjčovna nářadí.
Stavby na klíč Plzeň
Zabýváme se komplexní stavební činností: výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, stavby na klíč, pokládka zámkové dlažby, zemní a výkopové práce.
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Rekonstrukce železnic, dopravní stavby Plzeň.
Novostavby, rekonstrukce, opravy a údržby kolejí, vyhýbek a jeřábových drah. Zpracování studií, projektů na železniční stavby včetně jejich projednání s Drážními úřady. Zpracování vlečkových plánů.
Výstavba a rekonstrukce komunikací Horšovský Týn
Nabízíme asfaltové směsi a beton, zabýváme se recyklací stavebních materiálů, výstavbou a rekonstrukcí komunikací.
Stavby silnic a mostů Horšovský Týn.
Stavby silnic a mostů. Výstavba a rekonstrukce komunikací.
Stavební práce na klíč okr. Klatovy.
Stavební práce na klíč: -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce staveb, bytů -průmyslové stavby -demolice -zemní práce.
UTZ zařízení na drahách - revize,protokoly
Stavby dráhy a stavby na dráze - zajišťujeme zpracování protokolů UTZ a průkazu způsobilosti dle zákona o drahách. Zajišťujeme projektovou, inženýrskou a stavební činnost. Stavíme sdělovací a zabezpečovací zařízení pro kolejové dráhy, speciální elektrotechniku typu nn, vn, oceňování, rozpočtové, inženýrské práce. Provádíme vytyčování tas, ...
Rekonstrukce koupelen Plzeň
Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů (koupelny, bytová jádra), obkladačské práce, malířské a lakýrnické práce, truhlářské a podlahářské práce, montáž žaluzií, shrnovacích dveří.
Údržba staveb Plzeň
ÚDRŽBA STAVEB Generální opravy střešních krytin včetně zateplování Fasády – nátěry, opravy, zateplování Řešení závad obvodových stěn panelové výstavby Generální opravy lodžií a balkonů Montážní a zámečnické práce Interiéry - podlahové krytiny, malování apod.
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Sádrokarton-Interiér
Montáže sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukce bytových jader, půdní vestavby, suché podlahy z deskových materiálů.
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Rekonstrukce domů, bytů a nebytových prostor, Plzeň
Kompletní stavební rekonstrukce rodinných domů, bytových domů, administrativních budov, půdní vestavby včetně zajištění instalací - elektro, voda, topení, výměna oken, dveří, rekonstrukce střech spolu s klempířskými pracemi.