STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

KoHal - lehké montované haly výroba, prodej, montáž
Divize KoHal Vám nabízí lehké montované haly. Zabýváme se výrobou, prodejem i konečnou montáží. Naše montované haly mají široké spektrum použití, od skladovacích prostor přes výstavní či výrobní prostory až po koncertní pódia. Konstrukce haly nevyžaduje betonové základy. Důležitou součástí našich služeb je rekonstrukce montovaných hal, včetně ...
Stavební demoliční výkopové zemní práce rekonstrukce Vysoké Mýto
Nabízíme: 1. kompletní dodávky staveb včetně materiálu: - výkopové, zemní a terénní práce - základy, novostavby, rekonstrukce, demolice - výkop, pokládka a montáž vodovodních a kanalizačních přípojek a domovních rozvodů - ploty, dlažby, protlaky, drobné opravy komunikací, dovoz a odvoz materiálů kontejnery Liaz . 2. prodej a ...
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Stavební zednické práce čistírny odpadních vod Ústí nad Labem
Působnost po celé české republice. Stavební práce: - zednické práce - zajišťujeme stavbu vodovodních a kanalizačních přípojek - výstavbu levných čistíren odpadních vod - montáže sádrokartonových podhledů a konstrukcí - ruční výkopové práce a terénní úpravy.
Výroba montáž dřevěné příhradové konstrukce Ústí nad Orlicí
Pro dřevěné příhradové konstrukce je typická: - rozměrová a tvarová variabilita, velká statická „samonosnost“ - snadná a rychlá montáž s minimálními nároky na těžkou mechanizaci - jednoduchá návaznost ostatních konstrukcí - střešní plášť a podhled.