STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce
Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader, fasádnické práce, interiérové přestavby.
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace, stavební činnost.
Montované výrobní, skladovací a sportovní haly na míru dle přání zákazníka
Montáž a kompletace hal všeho druhu, návrh ideálního řešení na míru, poradenství s financováním to vše zajišťuje HWT s.r.o, Svitavy.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, prodej sanitární keramiky, obkladů, dlažeb
Koupelnu podle Vašich představ Vám zrekonstruuje společnost BÁRTA - KOUPELNY Bohumír Bárta z Poličky u Svitav. Provádíme kompletní stavební i fasádnické práce včetně interiérové přestavby.
Komponenty do koupelen, montáže Ústí nad Orlicí - výrobky pro Vaší koupelnu
Nabízíme kvalitní výrobky pro Vaší koupelnu. Provádíme montáž koupelen na klíč - INOB spol. s r. o. Ústí nad Orlicí
Stavební firma od A do Z Pardubice – výstavba, opravy a zateplování
Provádíme stavební práce zabývající se občanskou výstavbou, opravami stávajících objektů, zateplování budov stěnových i střešních plášťů - HC STAV s.r.o. Pardubice
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce Polička, okres Svitavy
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce, obkladačské práce, výměnu a dodávku sanitární keramiky provádí firma BÁRTA – KOUPELNY z Poličky, okres Svitavy.
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Výstavby, rekonstrukce, modernizace průmyslových závodů a jejich částí
Zajišťujeme výstavby, rekonstrukce, modernizace průmyslových závodů a jejich částí - vysoká kvalita, odbornost, komplexnost a rychlost
Stavba pozemních komunikací od Sapa – LJP - Vysoké Mýto
Stavba pozemních komunikací, silnice, chodníky, parkovací a odstavné plochy pro města a obce.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Montáž průmyslových betonových hal Vysoké Mýto - včetně prováděcí dokumentace
Zajišťujeme montáž a dodávky průmyslových betonových hal, včetně prováděcí dokumentace a kompletního provedení zemních prací, opláštění, příjezdových cest aj.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, ploty
Firma Vanko CZ s.r.o. sídlící v Lanškrouně pro Vás vyrábí kompletní tesařské konstrukce, jako jsou krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky i dřevěné ploty.
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč | Litomyšl
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč to je činnost, kterou se zabýváme a ve které máme mnohaleté zkušenosti. Potřebujete postavit nový dům, zrekonstruovat nebo zmodernizovat? Jsme schopni zajistit zemní práce, vodoinstalatérské práce, elektroinstalační práce, topenářské i malířské práce a mnoho dalších. Stavbu Vám ...
Kompletní stavební práce, výstavby a rekonstrukce na klíč
Stavební práce všeho druhu nabízí firma Petr Bartaloš, Pardubice. Provádíme stavby a rekonstrukce na klíč, včetně zajištění všech souvisejících prací – od podlahy až po výmalbu.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, obkladačské práce
Rekonstrukce koupelen i bytových jader provádí společnost BÁRTA – KOUPELNY z Poličky v Pardubickém kraji. Postaráme se o kompletní realizaci, od návrhu až po obkladačské práce.
Stavební firma Miloslav Hladík | Pardubice
Dlouholetá stavební firma Miloslav Hladík Pardubice vám poskytne kompletní služby ve všech oborech stavebnictví. Rychle a kvalitně jsme schopni zajistit realizace nových rodinných domů. Přehlednou nabídku novostaveb si můžete prohlédnout v našem katalogu. Při našich stavebních pracech zajišťujeme i rekonstrukce jakéhokoliv prostoru v domě ...
RYDO – Stavební firma Česká Třebová
Stavební firma z České Třebové RYDO zajišťuje komplexní služby od dodávky materiálu až po realizaci objektu. Provádění staveb, jejich změny a odstraňování Demolice objektů a jejich odstranění Oprava výtluků asfaltovou emulzí a štěrkem Dlaždičské práce Zednické práce Výstavby a přípojky inženýrských sítí Výstavba chodníků, komunikací a ...
Rodinné domy na klíč, Pardubice
Společnost DUMIT+ splní vaše sny o dokonalém bydlení. Stavíme pro vás přesně podle vašich přání a představ rodinné domy na klíč. Stačí jen, když si vyberete typový grafický návrh a zbytek už zařídíme my - včetně těch nejmenších prací a maličkostí, jako je výmalba, dveře, kliky i samotný nábytek. Vše, co musíte udělat vy, je nastěhovat ...
Stavební firma Ústí nad Orlicí stavby na klíč Česká Třebová
Stavební firma AVI-MONT s.r.o. je firmou s dlouholetými zkušenostmi v oboru zateplování staveb a budov. Zajišťujeme výstavbu rodinných domů na klíč. Pomůžeme Vám s odstraněním stavby. Váš dům či byt zrekonstruujeme. A mnoho dalších činností pro Váš dům či byt. Zavolejte nám, pomůžeme Vám!
Dřevěné konstrukce se styčníkovými deskami GASET
Moderní dřevostavby a jejich výrobní technologie jdou neustále kupředu. Jedním z chytrých řešení jsou i dřevěné příhradové konstrukce se styčníkovými deskami, které vyrábí firma GASET. Styčníkové desky jsou ocelový plech, ve kterém jsou vylisovány trny spojující jednotlivé přířezy. Nahrazují tak dřívější spojovací prostředky, jako jsou hřebíky, ...
Stěnové dílce dřevostaveb prodej montáž sbíjené vazníky Žamberk
Projekce, výroba, montáž: - dřevěné příhradové konstrukce se styčníkovými deskami - sbíjené vazníky - stěnové dílce dřevostaveb - technologie ve službách dřevěných konstrukcí Splníme Vaše požadavky !
Regenerace panelových domů Hradec Králové Pardubice Chrudim
Firma Life Profit s.r.o. nabízí: - účetnictví a správa SVJ - regenerace panelových domů - financování regenerací a větších i menších oprav - zprostředkování úvěru u SVJ a Bytových družstev Zajišťování financování regenerace panelových domů, formou bankovních úvěru se zajištěním (bez zástavy) v Královehradecké, a Pardubickém kraji.
Zámková dlažba rekonstrukce průmyslové betonové haly Vysoké Mýto
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - pozemní stavby bytové, průmyslové - místní komunikace, náměstí a inženýrské sítě - silnice, chodníky, odstavné plochy, parkoviště - pokládka kanalizace, kabelů - dopravní a inženýrské stavby - zemní práce a zámková dlažba.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Stavba silnice, chodníky, odstavné plochy, parkoviště Vysoké Mýto
Stavební firma, rekonstrukce, modernizace: - komunikace - místní komunikace, náměstí a inženýrské sítě - silnice, chodníky, odstavné plochy, parkoviště - pokládka kanalizace, kabelů - zemní práce a zámková dlažba.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto