STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební činnost, dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba budov
Stavební činnost, realizace dopravních a vodohospodářských staveb, bytová a průmyslová výstavba, developerské projekty vykonává jihočeská stavební společnost MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Rekonstrukce, zateplení fasád a plochých střech v jihočeském regionu
Rekonstrukce a zateplení fasád, tepelné izolace budov, hydroizolace plochých střech fólií FATRAFOL v jihočeském regionu provádí společnost PE STAV JH s. r. o.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce objektů, rodinných domů
Výstavbu a stavební rekonstrukci průmyslových objektů, rodinných domů, bytových domů, administrativních a občanských budov realizuje stavební firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Vodohospodářské stavby Třeboň
Specializované služby a úpravy vodohospodářských staveb jako je například výstavba bezpečnostních přelivů a oprava rybničních objektů nabízí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, rekonstrukce úpraven vod
Vodohospodářské stavby, výstavba vodovodů, kanalizací, ČOV, rekonstrukce úpraven vod, ochranných hrází realizuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., Prachatice.
Stavební rekonstrukce, byty, bytová jádra, koupelny, půdní vestavby
Stavební rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra, koupelen, půdní vestavby, zateplení, zednické a instalatérské práce zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o., okres Prachatice.
Zemní práce pro inženýrské sítě, výkopové práce, hloubení základů domů, okres Písek
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb, terénní úpravy, čištění rybníků, demoliční práce realizuje společnost Václav Mrákota – zemní práce, okres Písek.
Stavebnictví Tábor
Společnost EUROPE INVEST s.r.o. z Tábora nabízí klientům kompletní zajištění prací z oboru stavebnictví, od zaměření až po předání hotového díla včetně dokumentace.
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavba ČOV
Vodohospodářské stavby, úpravy vodní toků, odbahnění rybníků, výstavbu či rekonstrukci nádrží, hrází a poldrů, výstavbu ČOV pro Vás zrealizuje společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Stavba a realizace montovaných hal z ocelových konstrukcí
Montované haly - sportovní, zemědělské, ocelové konstrukce, výstavbu, montáž a kompletní realizaci zajistí firma St mont v Dačicích.
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu to nabízí firma JN stavitelství, s.r.o. v Dačicích
Meliorační práce, odvodnění, úprava, čištění vodních toků, revitalizace
Veškeré meliorační práce, jako odvodnění zamokřelých půd, čištění a úpravu vodních toků, revitalizace, úpravy svahů a terénů provádí JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Výstavba zimních zahrad s eurookny v různých rozměrech
Obvodový plášť tvoří sestava eurooken a stěn z profilu IV 78. Výstavbu zimních zahrad v různých rozměrech, barvách i provedení zajistí firma TRONET, spol.s r.o. na Vysočině.
Stavitelství, stavební práce, stavební firma, stavby rodinných a bytových domů, Dačice
Kvalitní stavební firma zaměřena na stavební práce, výstavbu, stavební úpravy interiérů, rekonstrukce objektů, to je JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Montované nízkoenergetické dřevostavby s certifikací a realizací na klíč
Montované rodinné domy ze dřeva vynikají dokonalou izolací. Pasivní dřevostavbu s certifikací Vám na klíč postaví stavební společnost ELK s.r.o. z Plané nad Lužnicí.
Montované haly Tábor
KORES, spol.s r.o. je společnost z okolí Tábora, která se zabývá výstavbou nových, opravami a rekonstrukcemi starých halových objektů i jejich zateplováním.
Rekonstrukce a stavba podkroví včetně zateplení ve Vimperku v okrese Prachatice
Nové podkroví nebo jeho rekonstrukci a zateplení v zimních měsících provádí firma Střechy – Záleský Josef s.r.o. z Vimperka.
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody v rodinných i bytových domech a firmách
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody, přinášející nemalé úspory nákladů, Vám ve Vašem rodinném či bytovém domě, firmě nebo průmyslových budovách namontuje firma Slunce Invest s.r.o. z Prachatic.
Zateplování panelových domů
Zateplování panelových domů se věnuje společnost EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Zateplení panelových domů Vám přinese nesporné výhody, přičemž jednou z nich je velká úspora peněz.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Průmyslové stavby a výstavba čističek odpadních vod pro města, obce, výrobu i soukromé objekty
Stavbu, rekonstrukci nebo rozšíření průmyslové stavby, výrobní či skladovací haly a čističek odpadních vod vykoná akciová společnost UNIGRANIT z Písku.
Halové systémy, halsystém | Tábor
Lehké montované haly jsou ekonomicky výhodným řešením pro skladování a pracovní prostory. Dovezeme a postavíme Vám halu na klíč od šesti do dvaceti čtyř metrů délky. Půdorys budovy může být až dva tisíce m2. Budova je připravena jako stavebnice, vhodná pro sestavení samotnými objednavateli. Především se hodí firmám podnikajícím ve ...