Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Novostavby, rekonstrukce domů a hal, realizace pozemních staveb
Realizace pozemních staveb, výstavba novostavby domů, průmyslových hal, stavební rekonstrukce, obnova památkově chráněných budov provádí společnost Stavba - final s.r.o.
Ekopanely a nízkoenergetické dřevostavby, stavba na klíč, realizace
Stavebními pracemi, ekopanely a nízkoenergetickými dřevostavbami, stavbou na klíč se zabývá specialista v oboru firma Josef Pejchal z Třebíče.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Stavba průmyslových staveb a objektů - kompletní stavební práce
Kompletní stavební práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která kromě rodinných domů na klíč staví i průmyslové stavby a objekty.
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč, projekční a stavební činnost, rekonstrukce
Libor Kopecký - stavební práce, firma z Chotěboře, jež poskytuje kompletní stavební práce. Věnujeme se výstavbám rodinných domů na klíč, projekční činnosti či plynařským a podlahářským pracím.
Stavební firma, stavební práce, stavby na klíč, pozemní stavitelství Třebíč
Stavební firma, stavby na klíč, pozemní stavitelství, rekonstrukce domů, a výstavba nových domů, průmyslových objektů od firmy Jemnická Stavba, a.s. v Třebíči - kvalitní stavební práce.
Stavby na klíč, stavební práce Třebíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu? Pak neváhejte a obraťte se na nás! Stavební společnost REFAL s.r.o. provádí stavební práce, stavby na klíč i drobné stavební úpravy, včetně zateplování fasád použitím fasádních systém STOMIX a CEMIX. Práce provádíme nejen v Třebíči a okolí, ale po celé Vysočině. V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám ...
Dřevostavby na klíč, dřevěné chatky Vysočina
Naše společnost Zemědělské stavby Jihlava, a.s. vyrábí a montuje dřevostavby na klíč. Dřevostavby v nabídce: -zahradní chaty a chatky, altány -rodinné, bytové domy -roubenky, sruby. Výroba probíhá na zakázku dle Vašeho projektu zákazníka nebo si můžete vybrat přímo z našeho katalogu dřevostaveb. Roubenky, chatky a ostatní drobné ...
Výroba, montáž dřevostavby na klíč Vysočina
Hlavní oblastí činnosti naší společnosti Zemědělské stavby Jihlava, a.s jsou pilařská, tesařská a truhlářská výroba, a to nejen na zakázku, ale i se zaměřením na velkosériovou výrobu. Vyrábíme a montujeme širokou škálu dřevostaveb od zahradních chatek a altánů až po rodinné či bytové domy a roubenky. Výroba probíhá tzv. na klíč dle projektu ...
Stavební práce Jihlava, Vysočina
Společnost Jemnická Stavba, a.s. se sídlem v Jihlavě a s působností po celé Vysočině nabízí služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Stavební práce: -rekonstrukce, novostavby formou na klíč -poradenská a konzultační činnost při navrhování, organizování a provozování tepelných energetických zařízení pro průmyslové a občanské ...
Stavební práce,projektová dokumentace,stavba na klíč,Vysočina
Společnost Jemnická stavba, a.s. se sídlem v Jemnici, nabízí v kraji Vysočina služby v oboru stavebnictví: - poradenská, konzultační činnost - dodávky rekonstrukcí a novostaveb formou na klíč - komplexní zpracování studií a projektové dokumentace pro stavební objekty průmyslové - dodávky a montáž tepelných zdrojů v občanské, bytové a ...
Dřevostavby KLÍČ+
Počínaje rokem 2013 poskytujeme zájemcům o výstavbu rodinného domu nejen vlastní dům na klíč, ale součástí dodávky Klíč+ se navíc v případě požadavku stávají i doplňkové stavby, např. přístřešek pro dvě auta (vhodné pro samostatně stojící domy bez garáže) nebo zahradní altán s podzemním sklepem.
Stavební práce, stavby na klíč, Jaroměřice nad Rokytnou, Vysočina
Společnost RENO - stavební firma s.r.o. se sídlem v Jaroměřici nad Rokytnou nabízí své stavební práce. Práce: -stavební -stavby na klíč -stavby občanské a průmyslové -rekonstrukce, modernizace -obkladačské práce -nátěry fasád. Pro více informací o stavbách na klíč a dalších stavebních pracích nás neváhejte ...
Nízkoenergetické domy, dřevostavby Žďár nad Sázavou
Profesionální firma WOOD SYSTEM s.r.o. nabízí: -dřevostavby -výstavba nízkoenergetické domy -energeticky úsporné domy -hrubé stavby i rodinné domy na klíč -příprava cenové kalkulace zdarma -individuální přístup. Realizace po celé ČR.