Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Hrubé stavby, rodinné domky, novostavby Nymburk -
Zajišťujeme kompletní stavební činnost, základové desky, hrubé stavby, vlastní výstavbu, až po rekonstrukce nebo přestavbu budov - BSP Trade, spol. s r.o. Nymburk
Stavební práce a rekonstrukce Kutná Hora - program zelená úsporám
Pokud plánujete výstavbu či rekonstrukci domu, neváhejte se na nás obrátit. Nacházíme se v Kutné Hoře.
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Kladenská stavební rodinná firma s tradicí
Chystáte se stavět nebo renovovat a hledáte spolehlivou stavební firmu? Rodinná firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své profesionální služby již od roku 1998.
Výstavba nových rodinných domů, stavební rekonstrukce bytů a domů
Výstavba nových rodinných domů, rychle a profesionálně, zhotovení střech, zateplení budov, fasád, montáž oken, stavební rekonstrukce bytů a domů realizuje Chitussi-6, s.r.o.
Stavební práce, výstavba nových domů na klíč, projekce, zednické práce
Výstavba nových domů na klíč, zpracování projektové dokumentace, vytyčení, základy, hrubá stavba, dokončovací práce okolí provádí společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč a půdní vestavby
Provádíme kvalitní výstavby rodinných domů na klíč, půdní výstavby, ale také rekonstrukce a opravy historických domů či jiných objektů. Se stavební firmou Heller se už nebudete muset o nic starat.
Stavební firma, výstavba atypických i typových rodinných domů, střední Čechy
Výstavbu atypických i typových rodinných domů, průmyslových budov, kompletní rekonstrukce a zateplení na klíč realizuje stavební firma Arnošt s.r.o., střední Čechy okres Kolín.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, Rakovník
Výstavbu rodinných a bytových domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, realizaci střech, izolace spodních staveb zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Stavební společnost, bytová výstavba, rekonstrukce, zakládání staveb
Stavební společnost BSP Trade, spol. s r.o., sídlící v okrese Nymburk, nabízí komplexní služby v oblasti výstavby či rekonstrukce bytů, rodinných domů a komerčních budov.
Stavební práce, nová výstavba, rekonstrukce domů a bytů, opravy fasád
Stavební práce Vám zajistí společnost MITOL, s.r.o., sídlící v Kutné Hoře, která se zaměřuje na novou výstavbu, rekonstrukci a přestavby domů a bytů, opravy fasád, izolace.
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, stavby na klíč
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových budov, plotů, zateplení, stavby na klíč Vám zajistí firma STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. se sídlem v okrese Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Online konfigurátor rodinných domů - snadné zhmotnění Vašich představ a snů
Svůj vysněný rodinný dům si můžete snadno a rychle navrhnout a zhmotnit tak své představy díky online konfigurátoru společnosti VEXTA.
Rodinné domy Unhošť - bezbariérové byty, řadové domečky, v blízkosti Zličín a Hradčanská
Bezbariérové byty v klidné oblasti Unhoště se hodí, pokud máte rádi dlouhé procházky do přírody a přitom dojíždíte do Prahy.
Rodinné domy Dolní Kamenice - nabízející klidné bydlení blízko u Prahy
Rodinné domy Dolní Kamenice u Prahy jsou pro všechny, kdo chtějí bydlet v krásném klidném prostředí, ale přitom to mít opravdu kousíček do centra dění hlavního města.
Prodej rodinných domů Velvary, pro poklidný rodinný život v krásné přírodě
Příjemný a klidný život na malém městečku v rodinném domku ve Velvarech. Domy jsou situované jedním směrem do malebné přírody a druhou chrání ozdobené protihlukové stěny proti nedaleké silnici.
Nový rodinný dům na bázi dřevostavby od zkušeného výrobce, Praha
Nové bydlení od zkušeného výrobce - to jsou dřevostavby VEXTA. Seznamte se s 5 TOP nejoblíbenějšími domy nebo si vyberte dřevostavbu podle vlastních představ na stránkách společnosti VEXTA!
Přízemní rodinné domy na bázi dřevostavby za skvělé ceny
Uvažujete o stavbě nového přízemního rodinného domu? Pak byste neměli opomenout nabídku katalogových rodinných domů společnosti VEXTA a.s. Jedná se o velmi kvalitní, zdravé a navíc úsporné bydlení s mnoha výhodami. Oproti zděným domům mají výrazně nižší cenu, jsou mnohem rychleji postavené a navíc získáte při stejné zastavěné ploše mnohem více ...
Patrové dřevostavby z katalogu rodinných domů VEXTA, Praha, ČR
Věděli jste, že postavit patrový rodinný dům není žádný velký problém? V případě dřevostavby od společnosti VEXTA může totiž stát již za 3 měsíce a cena je již od 1,954 mil Kč + DPH. Pokud nevěříte, prohlédněte si cenové hity patrových rodinných domů z katalogu VEXTA. Katalog je snadno dostupný "virtuálně" na webových stránkách firmy nebo si ...
Dřevostavby rodinných domů na klíč - sleva 23 % na základovou desku|Praha
Nový rodinný dům na bázi dřevostavby můžete mít nyní ještě výhodněji! Společnost VEXTA sídlící v Bořanovicích u Prahy Vám ho postaví na oslavu svých 23. narozenin slevu 23 % na základovou desku. (Platí pro všechny smlouvy podepsané do 31. 12. 2015). Dřevostavby rodinných domů jsou velmi rychlým, efektivním a cenově přijatelným řešením pro nové ...
Rodinné domy Velvary – klid, příroda, ale i snadná dostupnost města
Město Velvary nabízí veškerou občanskou vybavenost, kulturní vyžití, klid a přírodu, zároveň odtud ale za pár minut dojedete do Prahy i dalších velkých měst v okolí. Můžete tak pracovat v hlavním městě, ale ve volných chvílích si užívat čerstvého vzduchu a ticha. Je přesně tohle to, co by vám vyhovovalo? Velvary se mohou stát i vaším domovem, ...
Rodinné domy Praha, Kladno - Unhošť
Bydlení v malé vesničce nebo malém městě těsně za Prahou je dnes sen mnoha lidí. Není divu, rodinné domy v okrajových částech Prahy vám nabízí dostatek klidu, soukromí a krásy přírody, dojezd do centra města je ale možný během několika desítek minut. I v lokalitě blízko Prahy, tedy v Unhošti (okres Kladno) tak můžete plně využít všech výhod, které ...
Výstavba rodinných domů na klíč Kladno
Chcete si nechat postavit rodinný dům? Využijte výstavbu rodinných domů realizované společností JUNG.CZ a.s.. Firma JUNG CZ a.s. staví rodinné domy na exkluzivních parcelách nedaleko Prahy. Můžete bydlet na venkově, ale přitom si užívat i výhod, které budete mít díky dostupnosti hlavního města Prahy. K samotné výstavbě používá firma pouze ...