Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Stavební firma, nová výstavba, stavební rekonstrukce Praha
Výstavby a rekonstrukce rodinných domů, bytů, komerčních objektů, zednické a řemeslnické práce provádí stavební společnost VIKTOR & COMPANY s.r.o., Praha 8.
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Půdní nástavby a vestavby rozšíří obytnou plochu domu a zhodnotí nemovitost
Odborné realizace půdní vestavby a nástavby za účelem rozšíření obytné plochy domu provede společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Rodinné domy a interiéry pro náročné klienty – designové provedení na klíč
Chystáte projekt vlastního bydlení a patříte mezi náročné klienty? Pak se spolehněte na služby společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a realizace designových rodinných domů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Bytové domy a hotely – návrhy a realizace
Návrhy a realizace bytových domů a hotelů jako novostaveb i rekonstrukcí vypracuje podle požadavků investora tým architektů společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Rezidenční, administrativní a komerční budovy – projekty a výstavba
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy se díky svým projektům výstavby rezidenčních, administrativních a komerčních budov stala nejobdivovanější firmou v oblasti nemovitostí CZECH TOP 100 2018.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Byty a nebytové prostory Praha – výstavba náročných projektů, developerská činnost
Stavební společnost Trigema a.s. z Prahy se zabývá výstavbou bytů a nebytových prostor v lukrativních částech oblastech, modernizací a provozováním sportovních areálů a developerskou činností.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Výstavba bydlení pro nejnáročnější klientelu na klíč Praha
Výstavbou rodinných a bytových domů na klíč pro nejnáročnější klientelu se zabývá společnost SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rodinné domy na klíč výhradně z prověřených a zdravotně nezávadných materiálů
O stavbu Vašeho domu snů na klíč vybudovaného výhradně z prověřených, zdravotně nezávadných a kvalitních materiálů se postará společnost Stavitelství Pecka s.r.o. sídlící na Praze 8.
Trvalé objekty občanské vybavenosti výroba Praha – modulové a montované stavby
Modulové a montované stavby, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. z Javorníku, splňují veškeré podmínky kladené na objekty využívané jako trvalé stavby občanské vybavenosti.
Bytová výstavba, rodinné domy a vily včetně interiérů – kvalitní bydlení
Pokud hledáte spolehlivou společnost zabývající se výstavbou bytové výstavby, rodinných domů a vil včetně interiérů, obraťte se na společnost SPING STAV spol. s r.o. Praha.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Komplexní stavební práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, zateplování fasád Praha
Komplexní stavební a zednické práce, výstavba, rekonstrukce domů, bytů, realizace půdních vestaveb a nástaveb, zateplování fasád realizuje společnost BJP Company, s.r.o., Praha.
Výstavba, opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství
Zajišťujeme veškeré služby spojené s realizací pozemních staveb od cenové kalkulace a vypracování investičního záměru přes projekční a inženýrskou činnost - SGJW Hradec Králové s.r.o.
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, instalatérské a zámečnické práce
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, montáž sádrokartonů, instalatérské, zámečnické a výškové práce Vám zajistí společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, zateplování bytových a nebytových budov
Stavební společnost Trigema a.s. se zaměřuje na realizaci výstavby či rekonstrukce bytových a rodinných domů, komerčních a administrativních budov a průmyslových hal.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby atypických dřevostaveb patrových i přízemních od firmy Moravská stavební ve Znojmě.
Realizace a výstavba rodinných domů a bytů, včetně návrhů interiérů ve 3D zobrazení
Nabízíme výstavbu funkčních rodinných i bytových domů na klíč. Prvotřídní architektonické zpracování, vysoká kvalita a rychlé dodání je samozřejmostí.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Kompletní rekonstukce domů, bytů a budov - stavby na klíč Praha
Stavby na klíč jsou v dnešní době velmi populární, poněvadž šetří váš čas a vaše starosti.
Realizace a kompletní rekonstrukce bytů a interiérů v Praze a blízkém okolí
Zabýváme se realizací a rekonstrukcí staveb v Praze - veškeré stavební práce včetně dodávek materiálů.
Pozemní stavby od A až do Z - Hradec Králové
Hledáte vhodnou firmu na výstavbu, opravy či rekonstrukce objektů pozemního stavitelství? Už nemusíte. Firma SGJW Hradec Králové tyto služby poskytuje ve špičkové kvalitě. V oboru pozemních staveb se zaměřujeme jak na bytovou a občanskou výstavbu, tak i na výstavbu průmyslových objektů a inženýrských sítí. Zajišťujeme veškeré služby spojené s ...
Rekonstrukce staveb, stavební práce, renovace památek Znojmo
Sháníte firmu se Znojma, která provádí kompletní stavební práce, či rekonstrukce staveb? Pak neváhejte a kontaktujte nás. Naše společnost JM - stavební, s.r.o., má sídlo ve Znojmě, a zabýváme se stavebními prácemi. Provádíme rekonstrukce staveb, veškeré stavební práce a naší činností jsou také renovace památek. Při práci používáme velice ...
Komplexní stavební práce Praha
Stavíte dům? Rekonstruujete bytové jádro? Ať už plánujete cokoliv, přenechejte své starosti odborníkům. Firma Antonína Tykala se zabývá stavbami všeho druhu. Může se postarat o: - Rekonstrukce - Výstavba jednoduchého stavení - Stavby na klíč a přestavby: rodinné domy, domky a byty, koupelny, interiéry, půdní ...
Rodinné domy na klíč Praha
Rodinný dům na klíč Vám rychle a kvalitně postaví společnost Sevejera. Pokud spěcháte se stavbou, nebo si nechcete platit drahé dělníky, kteří Vám postaví dům za velmi dlouhou dobu, jsme tu pro Vás my a naše firma s domy na klíč. Každý z námi nabízených domů na klíč si můžete spolu s naším architektem doladit podle Vašich představ. Je jen ...