Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Nadstandardní rezidenční bydlení, nové byty Na Dlouhé Olomouc
Nadstandardní rezidenční bydlení - nové byty v Olomouci pro Vás k nastěhování podzim 2014. Jedinečné výhledy na panorama Olomouce... Atraktivní architektura v docházkové vzdálenosti centra Olomouce... Vlastní parkování v objektu nadstandardní šířka parkovacího místa... Energeticky úsporná budova... Proč volit Rezidenci Na Dlouhé? ...
Výstavba RD, kompletní stavební práce, rekonstrukce bytových jader Rožnov, Valašské Meziříčí
Firma Rudolf Malina se zaměřuje na kompletní stavební práce včetně rekonstrukce a výstavby domů či bytů. Stavební práce, které Vám zajistíme: - výstavba RD - rekonstrukce bytových jader, domů - vyzdění, vyštukování příček - vybourání bytového jádra, zárubní, otvorů - úpravy stropu - montáž sádrokartonu - nivelace podlah - obkladačské ...
Stavby na klíč, výstavba rodinných domů, zateplení fasád, demolice, Prostějov
Naše firma Eurosite, s.r.o. Vám zajístí a realizuje výstavbu na klíč ať už bytovou či průmyslovou. Zaměření: - rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat - stavby na klíč - výstavba vinných sklípků - víceúčelové stavby - zateplení fasád - demolice - výstavba rodinných domů a další.
Výstavba, rekonstrukce, nízkoenergetické domy, stolařské práce, modernizace bytů Olomouc
Firma Jaroš projekty a stavby se zaměřuje na: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - nízkoenergetické, ekologické domy - modernizace bytů, koupelen - stolařské práce - dřevěné obklady - zábradlí, terasy, pergoly - zpracování projektové dokumentace - poradenství - technická řešení, návrhy a další.
Výstavba rodinných domů, stavby na klíč Olomouc, Prostějov
Nabízíme výstavbu rodinných domů. Pro Vaši stavbu Vám zajistíme zásobování kvalitním materiálem od renomovaných výrobců z naší vlastní prodejny. Váš dům postavíme kvalitně a bez zbytečných prodlev. Bytová výstavba - provádíme nejen ravitalizaci panelových domů a stavbu rodinných domů, ale i výstavbu bytových domů. Provádíme rovněž ...
Stavební práce, rekonstrukce domů, bytů Přerov
Naše firma již od roku 1997 provádí stavební práce, výstavby a rekonstrukce rodinných domů, renovace bytů, stavby na klíč. Postavíme a opravíme domy dle přání zákazníka za rozumné ceny.
Rekonstrukce památkových objektů, historických fasád Olomouc
Naše stavební firma provádí: - stavby na klíč - rekonstrukce památkových objektů - rekonstrukce historických fasád - zateplení budov včetně střech - panelová výstavba.