Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Montáž lešení, montáže bednění, zateplení budov Brno
Montáž lešení, montáže bednění, zateplení budov Brno. Jsme firma malého charakteru, ale i přesto dokážeme zákazníkovi poskytnou 100 % servis a přístup. Díky malým režijním nákladům jsme schopni Vám upravit ceny na míru! Cílem naší společnosti je zajistit perfektní servis zákazníkům a dosahovat vysoké efektivity a kvality práce. Služby: ...
Stavby na klíč, nové byty Brno
Stavby na klíč, nové byty Brno. STAVOS Brno, a. s. provádí kompletní stavby „na klíč“. Služby: -veškeré stavební práce -stavby a stavební práce na pozemních, dopravních, vodohospodářských a inženýrských stavbách, včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování.
Stavební firma, developer
Stavební firma, developer. -provádíme kompletní stavby „na klíč“ -části staveb a stavebních celků -veškeré stavební práce -udržovací práce -odstraňování staveb. Developerské projekty: -STAVOS reality -Slatina -Eastgate - kanceláře, hotel -Říčany -VCS - veřejný celní sklad.
Výškové práce, natěračské práce, kácení stromů Brno
Výškové práce: -nátěry ve výškách -natěračské práce -kácení stromů a lesů -čištění a opravy ocelové konstrukce -umývání prosklených budov -nátěry stožárů vysoké napětí -stavební práce -klempířské práce.
Hledáme firmu pro výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově .
Poptáváme výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově u Vyškova.Realizace možná ihned.Jedná se o přízemní řadovou zástavbu celkem 23 RD různé velikosti.Výstavba byla zahájena.
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.