Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Stavby na klíč Tábor
Nabízíme kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: restaurátorství památkových objektů, renovace a rekonstrukce, stavební práce, podlahářské práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, tesařské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce, revize.
Těsnění betonů
Preventivní a dodatečné utěsnění beton.konstrukcí materiály Xypex Sanace beton.konstr. Sanace zdiva Hydroizolační clony Freezteq-nejlevnější dodat.izolace zdiva Zateplení domů Opravy balkónů Výstavba a rekonstr.domů Jiné stav.práce
Stavební inženýring, developerská činnost České Budějovice.
Stavební inženýring. Projekce,dodávka,montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.