Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Provádění staveb, projekce České Budějovice.
Projektová činnost ve výstavbě. Projektování pozemkových úprav. Geologické práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování-demolice staveb. Přípravné a dokončovací práce, specializované stavební činnosti.
Rekonstrukce bytů domů, stavby na klíč Jablonec, izolace, dlažby.
Naše sdružení se zabývá stavbou rodinných domů na klíč, kompletními rekonstrukcemi, drobnými stavebními pracemi a opravami. Mezi naše služby patří například: -rekonstrukce bytových jader -stavba rodinných domů na klíč -realizace obkladů -pokládka dlažby -pokládka zámkové dlažby -zateplování fasád -izolace proti vodě -drenáže -opravy ...
Stavební práce,Domažlice.
Stavby a rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby, zámkové dlažby, zemní práce, zateplování budov. Půjčovna nářadí.
Výstavba prodej nových bytů Praha
Společnost LIPNICKÁ spol. s r.o. nabízí výstavbu a prodej nových bytů.
Stavební práce Moravský Krumlov , Miroslav , Znojmo , Hrušovany nad Jevišovkou
Stavební práce Moravský Krumlov , Miroslav , Znojmo , Hrušovany nad Jevišovkou. Zabýváme se: -stavitelství -zednické a demoliční práce -kompletní realizace projektu -zajistíme i další řemeslné práce. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce bytů a RD -obkladačské a dlažební práce aj. Zajistíme: -malířské a natěračské ...
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zednictví , rekonstrukce bytů, domů, koupelen Znojmo , Moravský Krumlov
Zednictví , rekonstrukce bytů, domů, koupelen Znojmo , Moravský Krumlov. Zabýváme se: -stavitelské, zednické a demoliční práce -kompletní realizace projektu -zajistíme i další řemeslné práce. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce bytů a RD -obkladačské a dlažební práce aj. -fasády -rekonstrukce koupelen ...
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavby na klíč Plzeň
Zabýváme se komplexní stavební činností: výstavba, rekonstrukce a opravy obytných objektů, stavby na klíč, pokládka zámkové dlažby, zemní a výkopové práce.
Půdní vestavby a rekonstrukce podkroví Praha
Multip s.r.o Vám nabízí tyto služby: - rekonstrukce objektů - opravy a údržba stávajících objektů - půdní vestavby a rekonstrukce podkroví - zateplování fasád ( KZS Baumit,Weber apod.) - novostavby - sádrokartonářské práce - snížené stropy - izolace zdiva - klasické štěrkové nástřiky - sanační omítky. Pro bližší informace ...
Rodinné domy, rekonstrukce a výstavba rodinných domů na klíč
Nabízíme veškeré práce spojené s výstavbou či rekonstrukcí rodinných domů, domků i větších projektů. Rodinné domy stavíme na klíč. Nabízíme všechny stavební práce: - základovou konstrukci - hrubou stavbu - elektroinstalaci - topenářské a instalatérské práce - veškeré omítky - dokončovací práce - terénní úpravy. ...
Nízkoenergetické domy Liberec,pasivní  dřevostavby Liberec,
STAVAST s.r.o.: -Naše činnost je zaměřena zejména na stavební činnost a výrobu stavebně - dřevařských výrobků. -Především výrobu a realizaci dřevěných montovaných energeticky úsporných rodinných domů -Výstavbu zděných rodinných domů na klíč -Návrhy a realizace interiérů půdních vestaveb -Zateplování a fasádní práce -Návrhy a ...
Rychle a kvalitně
Zašlete nám Vaši poptávku, výkaz výměr či projektovou dokumentaci a my Vám zdarma zpracujeme rozpočet na požadované práce se "zimními cenami". Při uzavření smlouvy do 31.3.2013 garantujeme zahájení prací do 1- 3 měsíců od podpisu smlouvy.
Zpevněné plochy, rekonstrukce staveb, domů, zateplení fasád Zlín
Nabízíme veškeré stavební práce: - realizaci rodinných domů, objektů občanské a bytové výstavby na klíč, průmyslové haly - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - modernizace staveb - zateplení, zateplování fasád - inženýrské sítě - zpevněné plochy - bazény a zahradní domky.
Stavba realizace bazény, zahradní domky, modernizace staveb Zlín
Polaštík realizace staveb, s.r.o. provádí realizace a modrenizace staveb: - bazény - zahradní domky - rodinné domy - objekty občanské a bytové výstavby na klíč - zateplování fasád.
Montáž zateplovacího systému fasád, zateplování fasád Zlín
Montáž zateplovacího systému fasád, zateplování fasád Provádíme realizaci staveb: -rodinných domů, objektů občanské a bytové výstavby na klíč -rekonstrukce a modernizace staveb -zateplování fasád -inženýrské sítě -zpevněné plochy -bazény -zahradní domky.
Nízkoenergetické a pasivní domy na klíč Hradec Králové Pardubice
Naše stavební firma AP stavby s.r.o. se především specializuje na nízkoenergetické a pasivní domy. Vaše návrhy převedeme ve skutečnost v naší projekční kanceláři. Kompletní zajištění stavebního povolení a technického dozoru na stavbě. Po dokončení stavby je možné se ihned nastěhovat. • projektová činnost rodinných domů • aktuální katalog ...
Stavební, topenářské a instalatérské práce Ústí nad Labem
Společnost je držitelem certifikátu ISO* 9001:2001. Práce: - stavební - topenářské -železo, měď, plasty - instalatérské - plynařské - renovace, rekonstrukce bytových jader - úpravy bytů pro invalidy - bezbariérové úpravy - stavby na klíč - vnitřní vodovody a kanalizace - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - ...
Výstavba, rekonstrukce rodinné domy, bytů Rožnov
Stavební firma Petr Baroš a synové provádějí komplexní výstavbu a rekonstrukci rodinných domů: - rodinné domy na klíč - vyhotovení základové desky a hrubé stavby - zateplení fasád - zpevnění plochy - rekostrukce bytů a bytových jader.
Rekonstrukce, střechy, rodinné domy, výstavba, stavební, Opava
Naše firma se zabývá: - rekonstrukce bytových domů - kompletní realizace rodinných domů - rekonstrukce střech, včetně krovů - elektromontážní práce - instalace hromosvodů.
Výstavba rodinných domů, zateplování, rekonstrukce Opava
MORA Construction s.r.o. provádí, realizuje: - výstavba rodinných domů, bytů na klíč - výstavba novostaveb - průmyslové, komerční stavby, školy, budovy - rekonstrukce domů, bytů, střechy - stavební demolice - zemní práce - základové desky, výkopy bazénů, inženýrské sítě - terénní úpravy - stavební projekce.
Rekonstrukce historických a památkových objektů
Rekonstrukce historických a památkových objektů Generální dodavatel pozemních staveb. Nabízí a provádí dodávku stavebních prací s individuálním přístupem k investorovi tak, aby maximálně vyhověl jeho potřebám.
Zateplování, stavební firma, rekonstrukce domu, novostavby, Opava
Jsme stavební firma, která plní veškerá přání svých klientů v oblasti staveb a jejich realizací: - novostavby - opravy fasád, fasádní práce - rekonstrukce bytových jader, balkónů - komplexní rekonstrukce rodinných domů, bytů - zateplovací práce, zateplování budov - interiérové práce - zednické, obkladačské práce. Nakládání s ...
Stavební práce, Veselí nad Lužnicí
Nabízíme stavební práce: rodinné domy na klíč, rekonstrukce rodinných domů, sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, zemní práce, demolice.
Stavební práce, stavební činnost Veselí nad Moravou
Nabízíme stavební práce: -zednické práce -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce. Zaručíme kvalitu naší práce.
Projekt Jesenice-city
Projekt Jesenice-city představuje novostavbu bytového a komerčního komplexu v Jesenici u Prahy, v oblasti Mladíkov. Komplex nabízí bydlení v 98 bytech o velikostech 1+kk až 4+kk a 1 700 m2 komerčních ploch. Všechny domy mají čtyři nadzemní podlaží a výtah. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Nízkoenergetické domy Trutnov Jaroměř Hostinné Vrchlabí Jilemnice
Naše společnost AW DOMY s.r.o. se zabývá stavbou nízkoenergetických domů na klíč. Zajistíme Vám: - kompletní projektovou činnost ve výstavbě - stavba novostaveb - rekonstrukce, stavba dřevostaveb - nízkoenergetické stavby - stavebně-technické průzkumy - dokumentace stávajícího stavu objektů - geodetická zaměření - studie, ...