Ekologické stavby mají množství výhod, které spočívají především v pozitivním vlivu na životní prostředí a v úsporách vyplývajících z nízkých nákladů na energie. Dále je to pevná cena a krátká doba pro pořízení. Staví se z ekologických materiálů a takto lze postavit jakýkoliv objekt.

Stavební firma Břeclav
Služby: -stavební práce -izolace - tepelné, proti zemní vlhkosti, hydroizolace plochých střech, tlakové -zateplení objektů -sanace zdiva -rekonstrukce objektů -rodinné domy na klíč -vizualizace interiérů i staveb -realitní činnost.
Rodinné domy na klíč
Služby: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování polystyrenem a minerální vatou -rekonstrukce starých domů -montáž a dodávka sádrokartonových konstrukcí -plastová okna s příslušenstvím -půdní vestavby -dokončovací práce -vypracování projektové dokumentace.
Stavební a sádrokartonářské práce
Provádime výstavbu rodinných domu na klíč. Zateplujeme domy minerální vatou a polystyrenem ,provádíme rekonstrukce starých domů.Dodáváme a montujeme sádrokartonové konstrukce,půdní vestavby,plastová okna s příslušenstvím.
Hledáme firmu pro výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově .
Poptáváme výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově u Vyškova.Realizace možná ihned.Jedná se o přízemní řadovou zástavbu celkem 23 RD různé velikosti.Výstavba byla zahájena.
Kontejnerová doprava, stavební firma Mikulov
Doprava, autodoprava: -kontejnerová -silniční nákladaní -vnitrostátní valníková -přeprava, hydraulická ruka -přeprava a odvoz odpadu a sutě -rozvoz dříví a uhlí -převoz vozidel -přeprava palet. Stavební práce: -stavby na klíč -zemní a výkopové práce -demolice a rekonstrukce -jeřábnické práce -dlaždičské a obkladačské ...
Dřevostavby, montované domy Znojmo
Stavební firma WWW STAVBA s.r.o. provádí: -domy na klíč -montované domy - system Fort -bytové a rodinné domy -dřevostavby, nízkoenergetické stavby -půdní vestavby -stavby, domy, rezidence, haly, garáže, zahradní domky -projekce, poradenství, kalulace -kompletní dodávka staveb -stavební dozor.
Výstavba solárních elektráren, kovovýroba Hodonín
Nabízíme: -solární ohřevy, tepelná čerpadla, kovovýroba, spojovací a hutní materiály, kotle na biomasu, solární ventilace, systémy termodynamiky. Nově se zabýváme: -rekonstrukce starých kotlů, pronájem strojů a nářadí.
SolarVenti, solární ohřevy, Dubňany
Zajišťujeme dodávku i montáž produktu pro řešení větrání a temperování SolarVenti.. Solární systém zajišťuje bezobslužné celoroční ovětrání a to bez dalších nákladů na el.energii! Více v sekci PRODUKTY. Dále nabízíme: -solární ohřevy -kotle na peletky -tepelná čerpadla -solární ventilaci -kovovýrobu -hutní materiály -FVE.
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.