Ekologické domy zvané také domy nízkoenergetické, pasivní nebo montované patří k populárnímu řešení bydlení. Jsou charakteristické šetrností k životnímu prostředí, spotřebě energií a tím i úsporou nákladů. Můžete si vybrat z různých typů jako klasické rodinné domy, bungalovy, patrové i dvojdomky.

Stavební firma a projekce.
Stavební práce. Projekce. Stavební dozor. Rekonstrukce. Novostavby.
Stavebnictví a projekce
Stavby rodinných domů a průmyslových objektů. Projekční činnost. Projekty rodinných a obytných domů a průmyslových objektů. Stavební dozor. Řízení stavby.
Výškové práce, natěračské práce, kácení stromů Brno
Výškové práce: -nátěry ve výškách -natěračské práce -kácení stromů a lesů -čištění a opravy ocelové konstrukce -umývání prosklených budov -nátěry stožárů vysoké napětí -stavební práce -klempířské práce.
Zednictví, stavitelství, stavební práce Znojmo, Moravský Krumlov
Stavební firma Profi-Gips, s.r.o. Znojmo, Moravský Krumlov provádí veškeré stavební práce: -kompletní zednické práce a obkladačské práce -zednictví, stavitelství -výkopové, izolační práce -sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -novostavby, rekonstrukce.
Stavební a sádrokartonářské práce
Provádime výstavbu rodinných domu na klíč. Zateplujeme domy minerální vatou a polystyrenem, provádíme rekonstrukce starých domů.Dodáváme a montujeme sádrokartonové konstrukce, včetně protipožárního certifikátu Knauf , půdní vestavby, plastová okna s příslušenstvím.
Sádrokartonářské práce
Provádíme: - montáž sádrokartonových a minerálních podhledů, příček, předsazených stěn včetně dodávky materiálů. - výstavbu podkroví na klíč, - dodávku střešních oken Velux. Montáží sádrokartonu se zabýváme od roku 1997 Vlastníme Certifikát na montáž protipožárních konstrukcí firmy Knauf
Stavební a sádrokartonářské práce
Provádime výstavbu rodinných domu na klíč. Zateplujeme domy minerální vatou a polystyrenem, provádíme rekonstrukce starých domů.Dodáváme a montujeme sádrokartonové konstrukce, včetně protipožárního certifikátu Knauf , půdní vestavby, plastová okna s příslušenstvím.
Dřevostavby Znojmo,Moravský Krumlov,Hrušovany nad Jevišovkou
Nízkoenergetické , pasivní, montované , domy , dřevomontované stavby, stavba rodinných domů, minerální podhledy, montáž dřevostaveb , rekonstrukce domů , plovoucí podlahy, zednictví , stavitelství , sádrokartonové konstrukce , dřevokartony , zateplování fasád , pokrývač klempíř, obkladač, zedník, elektrikářské práce , montáže rekuperačních ...
Zednictví Znojmo, Moravský Krumlov, Moravské Budějovice, Miroslav
Firma ze Znojemska Zednictví Řepka Miroslav provádí zednické práce. Rekonstrukce, modernizace.Výstavba domu. Novostavba rodinného domu. Hrubá stavba. Dům na klíč. Půdní výstavba. Obkladačské práce. Anhydritové podlahy. Nová koupelna. Fasády. Půjčovna lešení. Provádíme práce pro oblast Znojmo, Moravský Krumlov, Moravské Budějovice, ...
Stavební firma Břeclav
Služby: -stavební práce -izolace - tepelné, proti zemní vlhkosti, hydroizolace plochých střech, tlakové -zateplení objektů -sanace zdiva -rekonstrukce objektů -rodinné domy na klíč -vizualizace interiérů i staveb -realitní činnost.
Rodinné domy na klíč
Služby: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování polystyrenem a minerální vatou -rekonstrukce starých domů -montáž a dodávka sádrokartonových konstrukcí -plastová okna s příslušenstvím -půdní vestavby -dokončovací práce -vypracování projektové dokumentace.
Stavební a sádrokartonářské práce
Provádime výstavbu rodinných domu na klíč. Zateplujeme domy minerální vatou a polystyrenem ,provádíme rekonstrukce starých domů.Dodáváme a montujeme sádrokartonové konstrukce,půdní vestavby,plastová okna s příslušenstvím.
Hledáme firmu pro výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově .
Poptáváme výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově u Vyškova.Realizace možná ihned.Jedná se o přízemní řadovou zástavbu celkem 23 RD různé velikosti.Výstavba byla zahájena.
Kontejnerová doprava, stavební firma Mikulov
Doprava, autodoprava: -kontejnerová -silniční nákladaní -vnitrostátní valníková -přeprava, hydraulická ruka -přeprava a odvoz odpadu a sutě -rozvoz dříví a uhlí -převoz vozidel -přeprava palet. Stavební práce: -stavby na klíč -zemní a výkopové práce -demolice a rekonstrukce -jeřábnické práce -dlaždičské a obkladačské ...
Dřevostavby, montované domy Znojmo
Stavební firma WWW STAVBA s.r.o. provádí: -domy na klíč -montované domy - system Fort -bytové a rodinné domy -dřevostavby, nízkoenergetické stavby -půdní vestavby -stavby, domy, rezidence, haly, garáže, zahradní domky -projekce, poradenství, kalulace -kompletní dodávka staveb -stavební dozor.
Výstavba solárních elektráren, kovovýroba Hodonín
Nabízíme: -solární ohřevy, tepelná čerpadla, kovovýroba, spojovací a hutní materiály, kotle na biomasu, solární ventilace, systémy termodynamiky. Nově se zabýváme: -rekonstrukce starých kotlů, pronájem strojů a nářadí.
SolarVenti, solární ohřevy, Dubňany
Zajišťujeme dodávku i montáž produktu pro řešení větrání a temperování SolarVenti.. Solární systém zajišťuje bezobslužné celoroční ovětrání a to bez dalších nákladů na el.energii! Více v sekci PRODUKTY. Dále nabízíme: -solární ohřevy -kotle na peletky -tepelná čerpadla -solární ventilaci -kovovýrobu -hutní materiály -FVE.
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.