Dřevěné stavby a mobilní příbytky jsou oblíbeným a moderním trendem, který uspokojí potřeby pro bydlení, zahradu i volný čas. Můžete si pořídit moderní dřevostavby, montované domy, zahradní chatky i roubenky nebo praktické mobilní domy vhodné k rekreaci i k trvalému bydlení.

Dřevovýroba, pergoly, sauny, Příbram
Stavby ze dřeva jsou krásné, příjemné na dotek a ekologické. I vy můžete mít vlastní stavbu ze dřeva a nemusíte si kvůli tomu hned pořizovat velký dřevěný srub. Dřevěnou stavbu si u nás vybere majitel zahrady, auta, rodinného domu i psa. Stavby ze dřeva skýtají neomezené možnosti, své o tom ví i Dřevovýroba Wimmer. Pokud máte zahradu, pak je ...
Montované dřevostavby panelových nebo srubových konstrukcí.
Již několik let úspěšně působíme na našem trhu v oblasti zpracování dřeva. V našem výrobním programu najdete produkty pilařské prvovýroby i výrobky ze stavebního truhlářství. Jedná se o montované dřevostavby panelových nebo srubových konstrukcí. Firma je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:2000. Více informací najdete na našich www stránkách.
Výroba zahradních domků Česká Republika.
Zahradní domek WIM 6 První z větší rozměrové řady ze silnějšího materiálu , jako je smrk 44 mm 2x pero drážka. Veranda je o rozměru 3,5x1,5 m krytá přestřešením , která nepůsobí stísněným dojmem, rovněž vnitřní prostor Vás rozhodně nezklame . Je tam dostatek světla , které poskytují 2 okna v čele hlavní místnosti a ve vedlejší místnosti 1 okno ...
Stavby pro jezdectví Praha západ
Naše tesařství je hlavním dodavatelem dřevěných konstrukcí pro jezdecké stavby. Naše haly a výrobky jsou zcela určeny pro jezdectví. Zhotovíme vlastní návrh v reálném 3D modelu. Pracuje pro Vás tým profesionálů. Více info zde:
Dřevěné stavby Milín.
Výroba, prodej, montáž -altány -autobusové čekárny -boudy pro psy, psí boudy -bus čekárny, čekárny -dřevěné stavby, boudy -dřevěné panelové konstrukce -dřevníky -dřevostavby -garážové stání -montované dřevostavby -pergoly -pilařská prvovýroba -prodejní stánky.
Dřevěné stavby, dřevostavby,  okr. Příbram.
Stavební truhlářství: -boudy pro psy -dřevěné stavby -dřevěné panelové konstrukce -dřevníky, dřevostavby -garážové stání -montované dřevostavby -pergoly, dřevěné terasy -chaty -zahradní domky atp.
Dřevostavby výroba okres Kladno
Naše společnost Vám pro dřevostavbu, zpracuje vlastní přesnou výrobní dokumentaci. Panely vyrábíme v hale formou panelů - vyvarujeme se tak vnějším nepříznivým vlivům ( déšť, vítr) a vše máme pod dohledem. Výroba v hale trvá podle velikosti domu v řádech týdnů (3-5). Hrubou stavbu na místě realizuje během několika dnů. Pro další informace ...
Stavba dřevěné domy cedrové dřevo  Praha východ
Společnost Drevodom Rajec CZ s.r.o. nabízí stavbu dřevěných domů, dřevostavby. Srubové domy jsou stavěny zejména kvůli svým tepelným vlastnostem. Dřevěné srubové domy jsou velmi lehké a pevné oproti stavbám z cihel a betonu. Srubové domy se díky vlastnostem dřeva ohřívají pozvolna, kdy se rychle ohřeje vzduch, naakumuluje teplo a to se ...
Stavební truhlářství Milín.
Stavební truhlářství. Zakázková výroba--altány, autobusové čekárny, boudy pro psy, psí boudy, bus čekárny, čekárny, dřevěné stavby, boudy, dřevěné panelové konstrukce, dřevníky, dřevostavby, garážové stání, montované dřevostavby, pergoly.
Truhlářství zakázková výroba nábytku dřevěné schody dveře Kolín
Naše rodinná firma Pavel Chrastil O.P. Truhlářství Chrastil se zabývá především truhlářskými pracemi. - zajišťujeme truhlářskou výrobu - zakázková výroba dle přání zákazníka - výroba nábytku - výroba kuchyní - zařizování interiérů - dřevěné schody - dřevěné dveře - zahradní domky, altány.
Střechy na klíč klempířství tesařství pokrývačství okna Kolín
Naše firma Střechy NOVÁK s.r.o. Vám zajistí jakoukoliv střechu na klíč a služby s tím spojené. - klempířství - tesařství - pokrývačství - střechy na klíč - montáž střešních oken - nadkokevní instalace - stavební práce - stavba schodišť - postavíme pergoly a malé dřevěné stavby, dřevostavby.