Dřevěné stavby a mobilní příbytky jsou oblíbeným a moderním trendem, který uspokojí potřeby pro bydlení, zahradu i volný čas. Můžete si pořídit moderní dřevostavby, montované domy, zahradní chatky i roubenky nebo praktické mobilní domy vhodné k rekreaci i k trvalému bydlení.

Dřevostavby Moravské Budějovice , Třebíč , Jihlava
Pasivní , montované , nízkoenergetické domy , dřevomontované stavby, stavba rodinných domů, sádrokartonové konstrukce , minerální podhledy, rekonstrukce domů , plovoucí podlahy, zednictví , stavitelství , dřevokartony , zateplování fasád. Dlouholeté zkušenosti z jednotlivých stavebních oborů a značných kontaktů s jednotlivými řemeslníky. ...
Dřevostavby Znojmo , Miroslav , Vysočina
Firma Profi-Gips, s.r.o. v oblasti Znojmo , Miroslav , Vysočina provádí - nízkoenergetické domy -dřevomontované stavby - pokrývačské, klempířské, elektrikářské , obkladačské , zednické práce - zateplovací fasádní systémy - rekonstrukce bytových jader - podlahářství - zednictví - rekonstrukce domů - plovoucí podlahy - podlahové ...
Dřevostavby Znojmo, nízkoenergetické domy Brno,dřevěné domy
Firma LIGNIA Dřevostavby nabízí výstavbu: -dřevostavby, dřevostavba -nízkoenergetické domy Brno, Znojmo -montované dřevěné domy -rodinné domy na klíč -pasivní domy, pasivní dům.
Montované dřevěné domy, Brno, Ostrava, Praha
LIGNIA Dřevostavby provádí -montované dřevěné domy, domky -nízkoenergetický rodinný dům. Velký výběr z variant domů. Specifickou stavební technologie. Stavba na klíč Vaše rodiného domu. Ukázka realizace provedení stavby naleznete v odkazu.
Dřevostavby, montované domy Znojmo
Stavební firma WWW STAVBA s.r.o. provádí: -domy na klíč -montované domy - system Fort -bytové a rodinné domy -dřevostavby, nízkoenergetické stavby -půdní vestavby -stavby, domy, rezidence, haly, garáže, zahradní domky -projekce, poradenství, kalulace -kompletní dodávka staveb -stavební dozor.
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.