Dřevěné stavby a mobilní příbytky jsou oblíbeným a moderním trendem, který uspokojí potřeby pro bydlení, zahradu i volný čas. Můžete si pořídit moderní dřevostavby, montované domy, zahradní chatky i roubenky nebo praktické mobilní domy vhodné k rekreaci i k trvalému bydlení.

Dřevostavby, rodinné domy, pasivní domy Opava, Ostrava, Bruntál
Naše firma nabízí výstavbu, realizaci pasivních a nízkoenergetických dřevostaveb či rodinných domů na klíč včetně: - základy a základová deska - střecha - okna, parapety, dveře - schodiště - topení - kanalizace, odpady - elektroinstalace - podlahy.
Zastřešení, přístřešky balkónů a bazénů Uherské Hradiště
Prodej, řezání, montáž: -Lexan Thermoclear (LTC) - pergoly, přístřešky, zastřešení haly, terasy, balkony, bazény, aj.
Stavba
Stavby RD,dřevostavby,lešenářské práce.
Montované dřevostavby, dřevodomky, nízkoenergetické domy
Nabízíme stavbu, výstavbu, montáže: -dřevostaveb rodinných domů - dřevěné konstrukce -interiér dřevostaveb - proti praskání rohů v dřevostavbách -nízkoenergetické, atypické domy -bungalovy -základové desky -vyztužování sádrokartonů v rozích. Projektování, projekce, projekty, výroba, výstavba, provádění, realizace, stavba, montáž, stavební ...
Střechy na klíč klempířství tesařství pokrývačství okna Kolín
Naše firma Střechy NOVÁK s.r.o. Vám zajistí jakoukoliv střechu na klíč a služby s tím spojené. - klempířství - tesařství - pokrývačství - střechy na klíč - montáž střešních oken - nadkokevní instalace - stavební práce - stavba schodišť - postavíme pergoly a malé dřevěné stavby, dřevostavby.
Dřevěné palety EUR, NOR i atypické
Naše výrobky: - palety přepravní EUR, NOR i atypické - bedny, rošty, proklady, rámy apod. - paletové přířezy (foto) - lešeňové podlážky - střešní konstrukce a stavební řezivo do délky 11m (prkna, hranoly, latě) - konstrukční prvky pro výrobu stavebních buněk (foto) - plotové latě včetně povrchových úprav (frézování, hoblování) - stolařské ...
Stavba sruby roubenky altány pergoly zahradní domky Hradec
Naše firma PIP s.r.o. se zabývá výrobou a distribucí publikací o městech, obcích a regionech České republiky. Další činností na kterou se specializujeme je výstavba dřevěných srubů a roubenek. - altány - pergoly - zahradní domy - prolézačky - houpačky aj.
Nízkoenergetické domy, dřevostavby Žďár nad Sázavou
Profesionální firma WOOD SYSTEM s.r.o. nabízí: -dřevostavby -výstavba nízkoenergetické domy -energeticky úsporné domy -hrubé stavby i rodinné domy na klíč -příprava cenové kalkulace zdarma -individuální přístup. Realizace po celé ČR.
Pergoly, parkovací přístřešky
Pergoly, parkovací přístřešky z lepených hranolů - návrch a výkresová dokumentace zdarma. Naše firma Vám provede kompletní návrh, realizaci, včetně dlažeb, montáže a dopravy.
Dřevostavby skeletové konstrukce inženýrské práce tesař Trutnov
Jsme nezávislou řemeslnou dílnou sdružující odborníky s dlouholetými zkušenostmi a vystudovaných v oborech oblasti tesařství, truhlářství a stavebního inženýrství. Důležité pro nás je zajistit stavbu v ekologickém stylu s minimálním dopadne na životní prostředí. Domy stavíme dle Vašeho přání.
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Dřevostavby roubenky sruby zahradní altány domky Náchod
Realizujeme: - dřevostavby, dřevěné domy. - roubenky, sruby. - zahradní domky, altány. - dřevěné garáže. - dřevěné terasy.
Výroba dřevěných krovů a vazníků, střešní konstrukce  Česká Lípa.
Hlavní činností naší firmy je výroba a montáž dřevěných krovů a vazníků se styčníkovými deskami systémem firmy MiTEK Industries Ltd., který umožňuje použití vazníků až do rozpětí 30 m bez podpory. Naše strojově vyráběné dřevěné krovy a vazníky se používají při stavbě: -marketů, průmyslových hal, škol, sportovních areálů, nástaveb a nadstaveb ...
Dřevostavby rodinných domů, montované dřevostavby Zlín
Nabízíme stavbu, výstavbu, montáže: -dřevostaveb rodinných domů - dřevěné konstrukce -interiér dřevostaveb - proti praskání rohů v dřevostavbách -nízkoenergetické, atypické domy -bungalovy -základové desky -vyztužované rohy, vyztužování. Projektování, projekce, projekty, výroba, výstavba, provádění, realizace, stavba, montáž, stavební ...
Špaletová okna
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž: -špaletová okna -dveře -vrata -schodiště -kuchyňské linky -pergoly -krovy -obývací stěny -zahradní nábytek -roubené stavby
Stolař, nábytek, kuchyň, vystavovatel, Opava
Nabízíme Vám stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku a na míru - dřevěné obložení - kuchyňské linky - zahradní nábytek - pergoly - dřevěné ploty. Vystavovatelská činnost.
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.
Výroba montáž dřevěné příhradové konstrukce Ústí nad Orlicí
Pro dřevěné příhradové konstrukce je typická: - rozměrová a tvarová variabilita, velká statická „samonosnost“ - snadná a rychlá montáž s minimálními nároky na těžkou mechanizaci - jednoduchá návaznost ostatních konstrukcí - střešní plášť a podhled.