O budování a údržbu pozemních komunikací, chodníků, silnic, mostů, propustků, tramvajových tratí, parkovišť a letištních ploch, opravy spár a živičných výtluků, pokládky asfaltových směsí, nátěry cest i recyklaci asfaltových komunikací a výstavbu svodidel se starají firmy z oblasti dopravní stavby.

Pokládka asfaltu a živice Praha -  práce provádíme rychle a spolehlivě
Stavební společnost Šlehofer, s.r.o. se sídlem v Praze 5 Radotíně provádí pokládky asfaltů a živice.
Asfaltérské práce, opravy vozovek a chodníků Praha - budování komunikací
Stavební společnost Šlehofer, s.r.o. provádí především asfaltérské práce a to pokládku dlažby, plynovodů, kanalizace, vodovodů a pokládku kabelů.
Pokládka a recyklace živice Praha - bezproblémový servis
Naše společnost provádí pokládku a recyklaci živice nejen v Praze ale i v nejbližším okolí středočeského kraje.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Řezání vozovek Praha – řezání betonových a asfaltových povrchů do hloubky 17 cm
Pokud hledáte firmu nabízející služby řezání asfaltových nebo betonových povrchů a vozovek do hloubky 17 cm, můžete se důvěrou obrátit na profesionály ze společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Dohlédací služby staveb drah, kontrolní jízda, měření GPK kolejí a výhybek
Zajišťujeme dohlédací služby staveb drah, jako jsou např. kontrolní jízdy, měření GPK kolejí a výhybek, měření výškové polohy a mnoho dalších.
Mostní stavby, propusty, umělé stavby dráhy, rekonstrukce mostů.
Zajišťujeme komplexní služby v oblasti dopravní staveb, což zahrnuje i mostní stavby, stavba propust, drah i různé rekonstrukce a sanace.
Stavby mostů dokončíme v domluveném termínu - Hradec Králové
Stavby mostů, to je činnost, na kterou si jen tak někdo netroufne. My ve společnosti SGJW Hradec Králové vám ale spolehlivé stavby mostů nabízíme již několik let. Máme totiž vše, co stavby mostů vyžadují. Zkušenosti, odborné pracovníky, potřebnou techniku a kvalitní materiály. Důkladné výpočty, plánování, přípravy a nákresy, to vše je k ...
Oprava silnic a chodníků Praha - výplně dilatačních spár
Opravy silnic a chodníků patří ke specializaci naší firmy a jde o oblast, ve které máme mnohaleté zkušenosti spolu s řadou pozitivních referencí.
Pokládka litého asfaltu Praha - opravy výtluků a komunikací a veřejných prostranství
Položíme asfalt, opravíme trhliny a provedeme další asfaltérské práce. Naši pracovníci a jejich stroje Vám jsou k ruce, pokud potřebujete položit nový litý asfalt.
Frézování a oprava vozovek, živičných a betonových povrchů Praha - včetně dozoru odborných pracovníků
Opravy silnic, frézování živičných a betonových povrchu zajišťuje firma Šlehofer a.s., v Praze.
Rekonstrukce komunikací a oprava výtluků Praha - spojujeme prasklé spoje asfaltů
Rekonstrukce a údržba pozemních komunikací na území Prahy a okolí. Provádíme dlaždičsko-asfaltérské práce včetně opravy výtluků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Dlaždičské práce pro pěší zóny, pokládka asfaltového povrchu Praha a okolí
Nabízíme našim zákazníkům v oboru dlaždičských a asfaltérských prací nejvyšší kvalitu, pro náš tým pracuje v současné době cca 100 pracovníků.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Geotextilie a geomříže AR pro zpevnění asfaltových povrchů Praha -  Tensar AR1 a geokompozit Tensar ARG
Geotextilie a geomříže jsou vhodné pro vyztužení asfaltových povrchů. Povrchy nemají nekonečnou životnost a právě proto je důležité zajišťovat jejich vyztužování.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Železniční stavby u nás mají tradici - Hradec Králové
Železniční stavby jsou složité, nákladné a na jejich správné konstrukci mohou často záviset desítky lidských životů. Pokud proto někomu svěřujete realizaci nebo rekonstrukci železniční stavby, měli byste dbát na jeho zkušenosti v oboru, technické vybavení i odpovědnost. Přesně to i mnohem více vám nabízí společnost SGJW Hradec Králové. Železniční ...
Pokládka zámkové dlažby | Praha
Zámeckou dlažbu pokládá stavební společnost Šlehofer. Máme pro Vás mnoho typů a barevných kombinací zámkové dlažby, kterou odebíráme od renomovaných firem. Vybrat si můžete ze stylu vlnka, kostka, obdélník, kost, tvar I a další druhy. Nabízíme také zatravňovací kusy. Vytvoříme pro Vás speciální mix druhů i odstínů dle vašeho přání, ...
Výstavba komunikací, inženýrské sítě, Praha
Hledáte stavební společnost, která vám ve vaší obci nebo městě zhotoví chodník, cyklostezku, či jinou součást infrastruktury? Plánujte rekonstrukci soukromé, či veřejné stavby? Nebo potřebujte položit základy inženýrských sítí? Na tyto a mnoho dalších služeb se specializuje firma Šlehofer. Naše stavební společnost vám nabízí tyto služby: - ...
Údržba a oprava komunikací Praha
Letní a zimní údržbu komunikací 1., 2. a 3. třídy v Praze a po celé České republice zařizuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství. V létě komunikace strojně myjeme a meteme, uklízíme po haváriích, udržujeme zeleň podél silnic, opravujeme zábradlí a silniční svodidla. V zimě se staráme o úklid zastávek, plužení a posyp silnic a chodníků, ...
Dopravní stavby Praha
Společnost SMP CZ, a.s. se specializuje na dopravní stavby. Divize dopravních staveb vznikla sloučením původních menších regionálně uspořádaných divizí, které se zejména zabývaly rekonstrukcemi, výstavbami a opravami mostních objektů. Jedná se především o železobetonové a betonové předpjaté mosty všech rozpětí. Hlavní objem výroby je ...
Konstrukce mosty spřažené, ocelové, zavěšené a předpjaté Praha
Společnost SMP CZ, a.s. provádí konstrukce mostů. Konstrukce: - monolitické předpjaté mosty - montované předpjaté mosty - spřažené mosty - ocelové mosty - zavěšené mosty. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Rekonstrukce starých povrchů komunikací Praha
Stavební společnost Šlehofer s.r.o. se zabývá realizací nových a rekonstrukcí starých povrchů komunikací: - pokládkou živice - ošetřováním spár - výstavbou a rekonstrukcí chodníků všech druhů povrchů - včetně mozaiky a žulové dlažby. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Asfaltérské práce, dlaždičské práce pro pěší zóny a chodníky.
Nabídka provedení: - dlaždičsko-asfaltérské práce Dlaždičské práce: - rekonstrukce chodníků, dlažeb, pěších zón - výstavba, opravy chodníky, pěší zóny - vozovky, pozemní komunikace Asfaltérské práce: - opravy výtluků, silnice, vozovka - pokládka souvislých ploch litým asfaltem, asfaltové směsi - pokládka asfaltového povrchu, asfaltové ...
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Penetrace vozovek Praha
Naše společnost provádí penetrace vozovek. Penetrační postřik se provádí: - na chátrající původní asfaltový povrch - na povrch zhotovený z uválené frézované živice - mezi dvě pokládané asfaltové vrstvy - na betonový povrch před pokládkou asfaltů. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Oprava vozovek a chodníků Praha
Služby: - řezání vozovek - oprava silnic - pokládka asfaltu. Řezání vozovek: - vozovky, chodníky - silnice, cesty - vjezdy, parkoviště - řezání asfaltu, betonu, balené živice, litý asfalt. Řezání asfaltových a betonových povrchů provádíme velkými americkými řezači spár s hydrostatickým pojezdem LONGYEAR nebo STOW. Drobné dořezy provádíme ...
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Rekonstrukce, zateplovací systémy střech, zateplení fasád budov.
Stavebnictví, stavební firma. Stavby, výstavba rodinných domů. Zateplení fasád, střech i v programu Zelená úsporám a Program. Firma Hutník StavTrade s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Rekonstrukce fasády, střechy, objektů, budov, staveb a bytů. - kompletní rekonstrukce stavby - rekonstrukce panelových domů, bytů - ...
Rekonstrukce a modernizace staveb Praha
Univerzální stavební, a.s. je akciovou společností, která se zabývá komplexními dodávkami staveb, rekonstrukcemi, přestavbami a modernizacemi. Provádíme tyto stavby: - průmyslové - občanské - bytové - inženýrské - dopravní. Dodáváme, provádíme a garantujeme i velké zakázky na klíč. Bližší informace naleznete viz odkaz níže.