ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba nábytku z malajského dubu Jílové u Prahy – cenově výhodný a odolný
Potřebujete vyrobit nábytek na míru? Truhlářství - Přemysl Škarvada z Jílové u Prahy se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku z odolného a cenově výhodného malajského dubu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektromontáže Dobřichovice - služby pro energetické společnosti, obce, developery
Společnost Elektromontáže je na trhu již od roku 1990. Po dobu své činnosti se společnost zaměřuje na služby pro energetické společnosti, developery, obce, ale i pro drobné stavebníky.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
ŠP Truhlářství Jílové u Prahy - objednávka kvalitního nábytku Hevea
Výroba nábytku na míru z kvalitního a odolného tropického dřeva Hevea neboli Kaučukovníku od společnosti Přemysl Škarvada - Truhlářství Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Lešení Praha pro rekonstrukce historických památek, kostelů a soch
Lešení na jakoukoliv stavbu, pro rekonstrukce památek, kostelů, věží, restaurování soch, oltářů, maleb pronajme, dodá a montuje společnost Františka Nováka, Praha.
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Pokrývačské práce, realizace střech a přístřešků, okres Praha – západ
Realizace nových střech, pergol a altánů, rekonstrukce, pokrývačské, tesařské a klempířské práce zajišťuje společnost Drahoslav Kratina - pokrývačské práce, okres Praha – západ.
Střechy na klíč od návrhu po pokládku Průhonice u Prahy - bezplatná poradenská činnost
Společnost Vrňata a Žáčik se sídlem v Průhonicích u Prahy provádí a dodává střechy na klíč od prvotního návrhu až po konečnou pokládku.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Exotermické krycí zásypy pro ošetření nálitků slitin kovů
Exotermické krycí zásypy Ferro a Luxotherm pro ošetření nálitků slitin železných i neželezných kovů, exotermická víka, exotablety vyrábí a dodává společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Interiérové schodiště ze dřeva hevea brasiliensis Jílové u Prahy – nízká cena, luxusní vzhled, snadná údržba
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí luxusní variantu luxusního dřevěného interiérového schodiště ze dřeva hevea brasiliensis, které se dá pořídit za nízkou cenu a nemá zvláštní nároky na údržbu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR - vrtání do železobetonu
Představujeme Vám univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR k vrtání na sucho nebo na mokro, ručně vedený nebo s vrtacím stojanem.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici