ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Pokládka zámkové dlažby Praha
Společnost pana Miroslava Bohaty se zabývá pokládkou zámkové dlažby. Použití zámkové dlažby: - jednoduchá údržba - pevnost, odolnost - snadná rozebíratelnost dlažeb a možnost opětovného použití - jednoduchá údržba. Využití zámkové dlažby: - zpevnění venkovních ploch - dláždění parkovacích míst - vjezdů - chodníků - pokládka ...
Vodoinstalace, topení, kanalizace, Praha, střední Čechy, Tábor
Společnost Miroslav Bohata nabízí vodoinstalatérské práce v Praze, ve středních Čechách a v okolí Tábora. Vodoinstalace - kanalizace - vodoměrné šachty - čističky - jímky. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Stavba plotů Benešov
Společnost pana Miroslava Bohaty se zabývá kromě pokládky zámkové dlažby, autodopravou i stavbou plotů. Stavba plotů včetně vjezdových bran: - ploty drátěné - ploty PVC - ploty kovové - ploty dřevěné. Pro bližší informace o našich službách klikněte na odkaz viz níže.
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.
Prodej truhlářského dřeva Benešov
Naše společnost pod vedením Jiřího Kadraby nabízí prodej truhlářského dřeva. Společnost sídlí v Čerčanech u Benešova. Na českém trhu působíme od začátku 90tých let. Materiál: - prvotřídní kulatiny ( řežeme s vysokou přesností na kmenové pásové pile a dále sušíme ve vlastní sušárně). Výsledek: - prkna - fošny. Vše se zárukou vysoké ...