ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Třívrstvé PE trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu
Trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu musí splňovat požadavky daných norem. Česká výrobní společnost Luna plast dodává třívrstvé koextrudované trubky z polyethylenu, vhodné pro tento účel.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Dřevostavby - nízkoenergetické rodinné domy z kvalitních certifikovaných materiálů
HK-Dřestav s.r.o. je společnost, která se zabývá výstavbou nízkoenergetických dřevostaveb, které pro Vás postaví z certifikovaných konstrukcí a dle Vašich představ.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Výkopové práce Mníšek pod Brdy – doprava i uskladnění
Potřebujete v Mníšku pod Brdy nebo v blízkém okolí vykopat základy domu, díru na bazén nebo jiné výkopové práce? Kontaktujte firmu pana Miroslava Slabihoudka a máte vše vyřešeno.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Vyhloubení jámy na bazén, úprava terénu a odborné demolice od Gabriel Völgji
Pan Gabriel Völgji vlastní firmu, která provádí zemní práce od výkopů a úpravy terénu po stavbu chodníků a profesionálně odvedené demolice.
Dřevěná okna a dveře, zimní zahrady a dřevěné doplňky od BRAM
Společnost BRAM z Kolešovic z okresu Rakovník se zaměřuje na výrobu kvalitních dřevěných oken a dveří nebo zimních zahrad a dalších dřevěných doplňků.
Plastová okna a dveře skladem E-shop - objednávky nad 25 000,- Kč mají dopravu ZDARMA!
Sháníte plastová okna či vchodové a balkónové dveře za přijatelné ceny? Navštivte náš e-shop, ve kterém si zaručeně vyberete. Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny!
Opatření proti povodni - mobilní protipovodňové zábrany od VOP Dolní Bousov spol. s.r.o.
Společnost VOP Dolní Bousov, spol. s.r.o. z okresu Mladá Boleslav se již přes dvacet let věnuje výrobě, montáži a prodeji mobilních protipovodňových zábran.
Truhlářství Karlík, Jílové u Prahy – zaměření a konzultace zdarma
Máme za sebou velké množství zakázek a plno spokojených klientů. Není divu na trhu jsme totiž už 20 let, a proto nabízíme opravdu profesionální služby v Jílové u Prahy.
Vany, sprchové kouty, vybavení do wellness nebo koupelnové doplňky od GENOVA Bohemia s.r.o.
Společnost GENOVA Bohemia s.r.o. z Prahy nabízí široký sortiment techniky a vybavení do koupelen. Moderní koupelnové prvky předních světových a českých značek.
Výroba přívěsů dle požadavku zákazníka, vjezdové brány, plotové díly, prodej a montáž garážových vrat HÖRMANN
Firma Martin Holub - Kovoservis se sídlem v Mladé Boleslavi se již od roku 1995 zabývá výrobou přívěsů všech typů dle požadavku zákazníka. Současně také vyrábíme vjezdové brány včetně plotových dílů.
Koaxiální kabely HELUKABEL – kompatibilita s vlečným řetězem a odolnost proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení
Koaxiální kabely HELUKABEL nabízíme ve variantě, která je kompatibilní s vlečným řetězem. Jsou odolné proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení a na přenos signálu se můžete 100% spolehnout.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stavebně a strojně zámečnické práce Lužná u Rakovníka - dodávka a montáž
Hledáte odborníky na výrobu nebo montáž ocelových konstrukcí? Firma Petr Toth z Lužné u Rakovníka nabízí stavebně a strojně zámečnické práce.
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Velkoobchod, maloobchod, prodej kotevní techniky, šrouby
Firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o - to je velkoobchod a maloobchod zaměřený na prodej kotevní techniky - šrouby, nýty, hmoždinky, kotvy, vruty, hřeby a teleskopy.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Revize, opravy a elektroinstalační práce a montáže elektřiny od Bc. Miloš Novotný
Elektroinstalační práce a montáže elektrických rozvodů, pojistek, jističů a veškeré práce ohledně elektřiny, pro Vás zajistí Bc. Miloš Novotný z okresu Nymburk.
Jeřábnické práce Tehov - Autojeřáby různých tonáží i jiných mechanizací
Sháníte odborníky, kteří mají mnoholeté zkušenosti s výstavbou rodinných domů a nabízí jeřábnické služby i jiné mechanizace?Obraťte se na firmu Autojeřáby Karel Kliment.
Kuchyně na míru, vestavěné skříně a kvalitní dřevěný nábytek od Truhlářství Jaroslav Budka
Truhlářství Jaroslav Budka z Prahy Sedlčany se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, nábytku nebo třeba venkovních pergol.
Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Stavby bytových domů a komerčních prostor Praha a okolí od projektu po kolaudaci
Významná obchodní firma Service Financial s.r.o. nabízí své odborné služby realizace staveb bytových domů a komerčních prostor v Praze a okolí včetně zajištění přípravy projektu a právních služeb.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Betonové cihly a tvarovky – rychlá stavba zdí, základů, podlah
Široký sortiment betonových cihel, tvarovek, zámkové dlažby i ostatních betonových výrobků nabízí společnost Rajniš stavebniny z Kladna.
Instalatérské a topenářské práce, montáž vzduchotechniky a solárních systémů, servis tepelných čerpadel
Firma Jaroslav Jelínek nabízí svým zákazníkům kompletní instalatérské a topenářské práce. V rámci své činnosti zajišťujeme montáž vzduchotechniky či rekuperace, tepelných čerpadel a solárních systémů.
Pokládka zámkové dlažby Úvaly, na výběr různé barvy a tvary
Dostavěli jste dům a na místo krásně vydlážděné cesty máte jen boty od bláta? Stavební firma Kroutil za Vás zámkovou dlažbu položí.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Mobilní chemické toalety - pronájem celá ČR
Společnost TOI TOI je jedničkou mezi společnostmi poskytujícími pronájem mobilních toalet.