ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Magnetická šroubení CLAMP z nerezavějících ocelí
Patentovaný systém Clino Clamp-Easy® s magnetickými přírubami výrazně zjednoduší práci s těmito šroubeními. Díky permanentním magnetům se příruby rychleji a přesněji centrují. Tím se výrazně zkrátí doba montáže. Tento systém lze sterilizovat, vyrábí se z nejrůznějších materiálů např.: nerezová ocel 1.4404 (AISI 316L). Rozměry jsou podle ...
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Kulové kohouty z nerezavějících ocelí
Kulové kohouty z nerezavějících ocelí s pneu nebo elektro pohonem od Schwer Ventiltechnik je vhodné použít všude tam, kde se vyskytují zvýšené nároky na odolnost a prostředí.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové šroubení a fitinky té nejvyšší kvality
Společnost Schwer Fittings je vaším partnerem pro kvalitní a spolehlivou instalaci hydrauliky a pneumatiky. V našem sortimentu naleznete spoustu součástek, díky kterým bude výsledná práce dokonalá - jako například nerezové šroubení a fitinky. Schwer Fittings je výrobce a prodejce spojovacích elementů a armatur z nerezavějící oceli. V našem ...
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
EFORTE – prémiový okenní profil bez kompromisů
Okenní systém Eforte nabízí vynikající tepelně-izolační vlastnosti splňující aktuální požadavky pro nízkoenergetické stavby. Stavební hloubka je 84 mm a hodnoty součinitele prostupu tepla rámem dosahují Uf = 0,95 W/m2 .K. Pomocí nové technologie lepení skel lze realizovat plastová okna až do výšky 2,6 m. Osazena mohou být extra silná bezpečnostní ...
Zemní a přípravné práce.
Mezi naší nejnovější specializaci spadají zemní a přípravné práce. Vlastníme bagry Komatsu a sklápěčky Iveco pro odvoz suti a stavebních materiálů. Provádíme výkopy, hloubení základů, kanalizací a sítí, skrývku ornice a jiné… Jsme schopni provést zemní práce v jakémkoli rozsahu. Především se jedná o hrubé terénní práce, velkoobjemové ...
Pneumatické nářadí okr. Plzeň
Pneumatické nářadí: -příklepové a ráčnové utahováky, sekací kladiva, brusky, nářadí na karoserie a na opracování plechů, vrtačky a šroubováky, ofukovací pistole, pistole na kartuše, mycí pistole, pneuhustiče, sponkovačky a hřebíkovače, příslušenství.
Prodej stříkací techniky okr. Plzeň.
Prodej stříkací techniky, stříkací pistole, tryskací pistole a zásobníky na materiál pro řemeslníky.
Voda, plyn,  topení Plzeň
Provádíme veškeré práce spojené s vodou, topením a plynem. Dále nabízíme instalatérské práce jako např: -vodovody -kanalizace -koupelny -boilery -hydrantové systémy TOPENÁŘSKÉ PRÁCE: -rekonstrukce a montáž topení.
Truhlářství, výroba nábytku Třemošná.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku: -kancelářský, zdravotnický, hotelový, školní, vestavěné skříně, kuchyňské linky, interiéry prodejen, kuchyně, obýváky, dětské pokoje, komody.
Kompresory Nýřany
Dodáváme kompresory a průmyslové chlazení, zajišťujeme kompletní servis a revizi kompresorů, nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv zn. Permon.
Plastová okna, garážová vrata, parapety, okr. Plzeň-sever
Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAH, žaluzie, rolety, okenice a parapety.
Plastová okna, Třemošná
Dodáváme plastová okna a dveře, dále dodáváme dřevěná okna a dveře v provedení EURO, špaletová okna, vídeňská okna, historické repliky, hliníková okna a dveře. Jsme držitelem certifikátu ISO 9001. Pro naše zákazníky nabízíme splátkový prodej s minimálním navýšením ceny.