ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Dřevěný nábytek z masivu
FAPA truhlářství vyrábí kvalitní stylový dřevěný nábytek z masivu, vše na zakázku přímo podle Vašich požadavků. Velký výběr povrchových úprav, široká nabídka kování. Pošlete obrázek nebo fotku, co se Vám líbí, naceníme a obratem pošleme nazpět. Postele, jídlení stoly, židle, skříně, komody i kuchyňské linky apod. Vše nadčasové a kvalitní.
Kódové zámky do skříní a kufrů Velké Hydčice
Vyrábíme různé typy zámků a držátek na kufry, zámky na popelnice, zámky na skříňky s kódovacím mechanismem, kolečka a zámky na kufry. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Střechy
Realizace střech-demontáž staré krytiny,montáž nové kr.-keramické,betonové,živičné,plechové. Šikmé i rovné střechy.Výroba klempířských atipických i zdobných prvků.Vše pro Vaši střechu.
Vrtné nářadí Horažďovice.
Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů.
Sanitární vybavení, koupelny Klatovy.
Dodávka, montáže: -plynové spotřebiče, topidla, ohřívače -koupelnový nábytek -umyvadla, dřezy, senzory -záchody, bidety -vodovodní baterie, čerpadla -sanitární vybavení -topná tělesa, radiátory -kotle, kamna, sporáky -bojlery, průtokové ořívače.
Veškeré opravy v oboru voda, topení, plyn Klatovy.
Práce: -instalatérské, topenářské -instalace topení -plynařské práce -odpady -voda, plyn, topení. Výměna, instalace plynových spotřebičů. Výměna a opravy radiátorů a radiátorových uzávěrů.
Instalatérské a plynoinstalatérské potřeby Klatovy.
Prodej: -plynoinstalatérské zboží -instalační materiál, instalatérské potřeby -izolace -solární panely na ohřev vody.
Prodej a servis kotlů Klatovy.
Prodej a servis: -kotle Dakon, Beretta, Imergas, Wolf, Vailant, Ling, Atmos, Viadrus, Protherm, Viessmann -kotle na tuhá paliva.
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Injekční čerpadla, injekční stanice, vrtné nářadí.
Vyrábíme injekční čerpadla, injekční stanice, ale také vrtné nářadí pro speciální zakládání staveb. Díky našemu strojnímu vybavení jsme schopni vyrobit i ty nejnáročnější komponenty dle přání zákazníka. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich strojů a vrtacího nářadí, které obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. V našich výrobcích se snoubí ...
Nářadí a nástroje pro řemeslníky Klatovy
Nabízíme prodej nástrojů a nářadí pro profesionály a laiky: čerpadla, elektrické nářadí, svařovací techniku, dílenské nářadí, zednické náčiní, nářadí na malování, brusky, vrtačky, Gola sady, ochranné pomůcky.
Sanitární keramika, keramické obklady, dlažby, Sušice.
Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku, keramické obklady českých i zahraničních výrobců. Prodáváme vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, stavební chemii.
Nástroje a nářadí, Klatovy.
Velkoobchod pro řemeslníky a kutily. Nabízíme nástroje a nářadí pro profesionály a laiky.
Obklady a dlažby Sušice.
Velkoobchod, maloobchod: -keramické obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců.
Kvalitní dřevěný nábytek Klatovy
Zakázkové truhlářství. Masivní postele, komody, skříně, kredence, jídelní sety, obývací sestavy a kuchyňské linky. Vše na míru dle Vašich představ. Vybavíme pension, restauraci, chalupu i rodinný dům.
Stavební práce na klíč okr. Klatovy.
Stavební práce na klíč: -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce staveb, bytů -průmyslové stavby -demolice -zemní práce.
Betonové směsi okr. Klatovy.
Výroba, prodej: -cementové zboží -umělý kámen -betonové směsi.
Prodej a doprava kameniva, písku Klatovy.
Nákladní autodoprava, souprava auto+vlek, tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily. Přeprava sypkých hmot. Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo.
Instalace topení, plynu, vody. Klatovy
Zabýváme se montážemi venkovních, průmyslových a domovních plynovodů a plynových přípojek. Provádíme instalatérské a topenářské práce. Montujeme solární a fotovoltaickou techniku, zajišťujeme dotace. Dodáváme a montujeme kotle, bojlery, výměníky, čerpadla, vodárny a zařizovací přeměty do Vašich koupelen. Dodáváme a montujeme solární a ...
Stavební práce, prodej barev Klatovy
Nabízíme stavební práce, rekonstrukce. Prodáváme barvy, laky, domácí a zahradní potřeby, ochranné pracovní pomůcky, spojovací materiál, železářské zboží.
Plastová okna, garážová vrata Klatovy
Dodáváme a montujeme plastová a dřevěná okna, garážová vrata, bránové pohony, okenní parapety, žaluzie, interiérové dveře, včetně zednického začištění a likvidace starých oken
Elektroinstalace, televizní antény Klatovy.
Montáže, údržba, servis,rekonstrukce: -elektroinstalace -televizní antény -satelitů. Společné televizní antény. Elektrikářské práce. Digitální pozemní příjem. Hromosvody.
Modelářské potřeby Klatovy.
Prodej: -modelářské potřeby -bazénová chemie Vodnář -vrtáky SDS plus a MAX.
Klempířské, tesařské práce Klatovy.
Práce: -klempířské, tesařské, pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.