ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba klempířských prvků Ústí nad Orlicí-žlabové háky, vzduchotechnické prvky
Společnost BezVa, spol. s.r.o. z okresu Ústí nad Orlicí se věnuje výrobě klempířských prvků a jejich montáži. Společnost je na trhu již řadu let, proto má ve svém oboru bohaté zkušenosti.
Klempířské prvky Ústí nad Orlicí - sněhové zábrany, háky, vzduchotechnické prvky
BezVa, spol. s.r.o. z Třebovice (Ústí nad Orlicí) se zabývá výrobou klempířských prvků pro celou Českou republiku i Slovensko. Firma je na trhu již od roku 1991.
Dodávka a montáž potrubních rozvodů a soustav
Dodávka a montáž potrubních rozvodů a soustav je jednou z činností, kterou se zabýváme. Je pro nás typická vysoká kvalita, odbornost, komplexnost a rychlost. Specializujeme se na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Pomoc u nás najdou všichni z oboru strojírenského, potravinářského, automobilového i ...
Hydromasážní vana je určena nejen k relaxaci
Mezi oblíbené možnosti pro odpočinek patří nejrůznější wellness pobyty či masáže. Co si ale pořídit wellness rovnou k vám domů? Hydromasážní vana nebo parní box vám mohou dělat radost každý den. Nejsou pouze nástrojem k relaxaci, ale také účinnou léčebnou metodou. Jak hydromasážní vana, tak pobyt v parním boxu vám mohou ulevit například při ...
Hadicové spony nakupujte v našem velkoobchodě
Hadicové spony z naší nabídky jsou vhodné pro všechny druhy hadic. Jsou navrženy tak, aby hadici dokonale utěsnily a zároveň je chránily před poškozením.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Pojízdné lešení usnadní opravy budov
Pojízdné lešení se vyrábí ve dvou rozměrech – můžete si vybrat mezi šířkami 730 mm nebo 1090 mm.
Průmyslové barvy - Akrylmetal od českého výrobce
Akrylmetal od společnosti Synpo se vyznačuje jedinečnými přilnavými vlastnostmi zejména při péči o plasty.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Brusky a brusivo všeho druhu skladem - Česká Třebová
Velký výběr brusiva a dalšího zboží od spolehlivých dodavatelů, kteří jsou ve svém oboru špička.
Sádrokarton | Svitavy, Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Litomyšl, Zábřeh
Prodáváme Sádrokartony RIGIPS. Jsteli ze Svitav, České Třebové, Ústí nad Orlicí, Litomyšle, ze Zábřehu či přímo z Lanškrouna zajeďte k nám na konzultaci. Rádi Vám poradíme a pomůžeme. - sádrokartonové desky standardní, impregnované RBI, žáruvzdorné RF žáruvzdorné, impregnované RFI - sádrokartonové profily stropní, příčkové, rigistil - ...
Prvotřídní spojovací materiál pro velkou i malou stavbu RYDO
Prvotřídní spojovací materiál pro velkou i malou stavbu si zakoupíte ve firmě RYDO.
S-CONTROL systém pro nízkoenergetické vytápění KORADO
S-CONTROL systém nízkoenergetických prvků vytápění, větrání a chlazení.
Prodej hliníkových oken a dveří s tepelně vylepšeným systémem
Vyrábíme a prodáváme značková hliníková okna a dveře, která jsou s tepelně vylepšeným systémem a vydrží Vám navždy, najdete je na provozovně firmy Stavona, spol. s r.o.
Podlahářské práce, kompletní dodávka a pokládka podlah
Novou podlahu Vám dodá firma Petr Bartaloš z Pardubického kraje. Zajišťujeme kompletní podlahářské práce na klíč, od dodávky materiálu až po položení podlahy.
Malířské a natěračské práce, omítky, fasády i výmalby interiérů
O kvalitně provedené malířské i natěračské práce se postará firma Petr Bartaloš z Pardubic. Zajišťujeme výmalbu malých i velkých interiérů, stejně tak jako omítky či fasády.
Kompletní stavební práce, výstavby a rekonstrukce na klíč
Stavební práce všeho druhu nabízí firma Petr Bartaloš, Pardubice. Provádíme stavby a rekonstrukce na klíč, včetně zajištění všech souvisejících prací – od podlahy až po výmalbu.
Dodávky materiálu a zařízení pro instalatéry, plynaře a topenáře
Kompletní sortiment materiálu a zařízení pro práce v oblasti vody, topení i plynu dodává firma INOB spol. s.r.o., Ústí nad Orlicí. Nabízíme kvalitní produkty včetně poradenství a rozvozu.
Samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny
Samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny je zahrnuta v našem sortimentu. Je v hodná téměř ke všem čtvercovým a čtvrtkruhovým sprchovým koutům. Vaničku lze umísti na téměř jakýkoliv podklad bez nutnosti podezdění. Samonosnou sprchovou vaničku z koextrudované skořepiny nejen lehce instalujete, ale můžete si být jisti, že že ...
Kvalitní sportovní podlahy, dřevěné, umělé i kombinované povrchy sportovišť
Sportovní povrchy do tělocvičen, sportovišť i kulturních center dodává společnost ROYAL TECH s.r.o., Pardubice. Nabízíme kvalitní dřevěné, umělé i kombinované podlahy s vysokou odolností a pružností.
Prodej a výroba značkových plastových oken, balkonových a vchodových dveří
Vyrábíme, prodáváme a montujeme značková plastová okna a balkonové či vchodové plastové dveře s širokou paletou barev včetně atypických tvarů.
Pronájem lešení – půjčíme vám fasádní i pojízdné lešení
Pronájem lešení je pro vás všestranně výhodný. Nemusíte investovat velké peníze, lešení vám jednoduše přivezeme a po dokončení prací si ho zase odvezeme zpět.
Zakázková truhlářská výroba, dřevěný nábytek, schodiště, okna i dveře
Dřevěný nábytek, okna, dveře, obklady i schodiště ze dřeva Vám na míru vyrobí truhlářství SODY, okres Chrudim. Kvalitní truhlářská výroba z masivu i deskových materiálů, včetně poradenství a montáže.
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX
Ruční ohýbačka trubek BV20/25 KPLX slouží pro přesné a rychlé ohýbání přímo na místě. Ruční ohýbačka trubek od firmy Kovaz hravě zvládne velké rozměry s minimálním vyvinutým úsilím. Usnadněte si práci v řemeslné a průmyslové výrobě. Pořiďte si lehkou a zároveň výkonnou ruční ohýbačku trubek. Ideální nástroj pro ohýbání trubek či profilů včetně ...
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, obkladačské práce
Rekonstrukce koupelen i bytových jader provádí společnost BÁRTA – KOUPELNY z Poličky v Pardubickém kraji. Postaráme se o kompletní realizaci, od návrhu až po obkladačské práce.
Pistole pro čištění hadic, trubek – Kovaz
Pistole pro čištění hadic, trubek - vrátí zpět perfektní průchodnost. Pistole pro čištění od firmy Kovaz - konec znečištěných hadic nebo trubek! Znáte to taky? Zjistili jste, že hadice nebo trubka je tak zanesená, že je potřeba ji znova zprůchodnit? Nebo se vám zanáší hadice nebo trubky dost často a potřebujete mít trvalejší řešení? ...
Pokrývačství Ústí nad Orlicí – Karel Nováček
Využijte naše spolehlivé pokrývačské služby nejen v Ústí nad Orlicí. V oboru pokrývačství se pohybujeme už dlouho, a proto vám dokážeme poskytnout služby na profesionální úrovni. Střechy od A až do Z vám dokáže zrealizovat v krátkém čase firma Karel Nováček. Je dobré vědět, kam se obrátit. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně ...