ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty
Vrtané studny pro rodinné domy, chaty, chalupy, farmy a firemní objekty provádí firma Vodník Promat s.r.o. ze Zábřehu. Studny spolehlivě vrtáme v Olomouci, Rýmařově, Přerově a v dalších oblastech.
Profesionální vyhledávání pramenů spodních vod, vystrojení a čištění vrtů i s vyřízením dokladů
Vyhledáváním pramenů spodních vod, vystrojením a čištěním vrtů i se zajištěním veškerých potřebných dokumentů k vrtání studní, se zabývá firma Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu.
Šikovný instalatér vám zajistí rozvody vody, odpadů i montáž tepelných čerpadel
Aleš Jarýn je šikovný instalatér, který vám zajistí veškeré instalatérské práce od rozvodů vody či odpadů, přes montáž tepelných čerpadel. Pokud jste z Šumperka a okolí, pak nás neváhejte kontaktovat.
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce, trubky, kotle, radiátory, Šumperk
Profesionální instalatérské činnosti zajišťuje společnost MONTPLAST-ITPV s.r.o. z Šumperku. Poradíme si s menšími i většími zakázkami od rozvodů vody až po revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Městský mobiliář - výroba čekáren a autobusových zastávek od ryze české firmy
Cestující hromadnou dopravou nemusí čekání na autobus trávit ve starých, pokreslených čekárnách. Je tu totiž firma Čekárny – bus (Zábřeh), která se zaměřuje na výrobu čekáren a autobusových zastávek.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Půjčovna, stavba jednoduché, rámové lešení - pro firmy i soukromníky
Pokud potřebujete urychleně půjčit lešení a nevíte na koho se v okolí Šumperka obrátit, tak je zde firma Ezamont s.r.o., která půjčuje lešení nejen firmám, ale i soukromníkům!
Instalatér, vodoinstalatérské práce, rozvody vody
Vodoinstalatérské práce a rozvody vody vám zajistí instalatér Aleš Jarýn v Šumperku.
Kvalitní pokrývačské práce pro vaši pevnou střechu - montáž střešních krytin
Hledáte-li v Šumperku nebo Olomouci spolehlivou firmu, která vám zajistí pokrývačské práce a montáž střešních krytin pro vaši kvalitní a pevnou střechu, pak oslovte Střechy Listr - Libor Straka.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Pokrývačské práce - realizace a rekonstrukce střech
Střecha je základem domu, a proto je velice důležitá i její kvalita. Ve firmě FRANKIE vám zajistí profesionální pokrývačské práce, včetně odborné rady ve výběru správného materiálu na pokrytí střechy.
Střešní nástavby - způsob jak efektivně proměnit plochou střechu v nové obytné prostory
Pokud chcete využít prostoru ploché střechy a vytvořit nové obytné prostory, pak jsou ideálním řešením střešní nástavby, na které je v Šumperku a Zábřehu specialistou firma FRANKIE spol. s r.o..
Profesionální hydroizolace plochých i šikmých střech
Pokud si chcete být jistí, že vaše střecha vydrží jakékoliv vlhko, pak je řešení profesionální hydroizolace střechy - v této oblasti se můžete zaručeně spolehnout na firmu FRANKIE (Zábřeh, Šumperk).
Zakázková výroba z nerezu za skvělé ceny - ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže
Ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže z nerezu vám na zakázku vyrobí firma ROLKO BLUDOV v Šumperku. Poskytne vám nejen skvělé ceny, ale také kvalitní výrobky! Obraťte se na spolehlivé zámečnictví!
Vyhřívané dřevěné koupací sudy - koupání a relaxace v zahradní kádi za každého počasí
Užijte si koupání a relaxaci za každého počasí! Vyhřívané dřevěné koupací sudy, zahradní kádě vyrábí na Šumpersku firma Sudmania Robert Coufal.
Garážová vrata v mnoha provedeních - prodej, odborná montáž, servis
Prodej, odbornou montáž i servis garážových vrat vám zajistí firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Garážová vrata si zde vyberete v mnoha provedeních.
Zakázkové truhlářství v Šumperku - dřevěné okna, dveře i zárubně vyrobené na míru
Pokud toužíte mít nová dřevěná a kvalitní okna či dveře, pak je zde zakázkové truhlářství ONJASI se sídlem v Zábřehu (Šumperk), které vám na míru vyrobí nejen dřevěná dveře a okna, ale také zárubně.
Rekonstrukce kotelen, výměníkových stanic a systémů vytápění
Firma Wagner instalace s.r.o. je specialista na provádění rekonstrukcí kotelen, výměníkových stanic a systémů vytápění zejména v Šumperku, Zábřehu a Olomouci.
Wagner instalace s.r.o.