ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kovoobrábění, kovovýroba Javorník, Jeseník
PZA Kovostroj, s.r.o. nabízí již několim let svým obchodním partnerům kvalitu a naprostou spolehlivost v dodávkách. Našim hlavním zaměřením je: - kovoobrábění - záměčnictví - nástrojářství - výroba strojů a zařízení - výroba kovových konstrukcí - strojírenská výroba - svařování - soustružení - frézování - vrtání - dělení materiálu - ...
Topné elektrické systémy, sálavé topné panely Jeseník
Jsme specialisté na výrobu a prodej elektrických topných systémů: - zabýváme se výrobou a prodejem: - topné elektrické systémy - sálavé topné panely ECOSUN - stropní /C/ nebo podlahové /F/ topné fólie ECOFILM - přímotopné elektrické konvektory ECOFLEX - topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití ECOFLOOR.
Zelená skalice, prodej skalice zelené
Nabízíme k prodeji zelenou skalici, která u nás vzniká mořením oceli v kyselině sírové. Zelená skalice je Řetězárnou a.s. produkována jako výrobek a je řádně přeregistrována dle REACH. Skalice má standardní složení bez cizích příměsí (balastní znečištění nevhodným skladováním), expeduje se volně ložená na korbě auta. Roční produkce je cca 200t.