ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Samolepící topná rohož pro podlahové topení Liberec
Nabízíme samolepící topnou rohož pro podlahové topení vhodnou i pro keramické podlahy při rekonstrukci a modernizaci prostor - VETRA - Jiří Tetour Liberec
Odolné schůdky a pracovní plošiny – poctivá výroba na zakázku
Schůdky a pracovní plošiny nejlepší řešení při manipulaci, úklidech a montážích -  Tauchman SWS s.r.o. Semily
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Profesionální autojeřábnické práce Semily
Zajišťujeme jeřábnické práce pomocí několika druhů autojeřábů.
Výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řádů, dodávka kvalitní pitné vody
Stavbu a údržbu kanalizací i vodovodů zajišťuje společnost KrVaK s.r.o. z Horní Branné. Provádíme veškeré výkopové a zemní práce za účelem vybudování nového a provozuschopného vodovodu.
Projektové práce ve stavebnictví, příprava projektové dokumentace, inženýring, Liberec
Profesionální projektování průmyslových staveb zajišťuje firma Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce se sídlem v Liberci. Navrhneme jakoukoli stavbu a zajistíme veškerou potřebnou dokumentaci.
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Kompletní kominické práce v okrese Semily, pravidelné revize, výstavba a vložkování komínů
Kvalitní služby kominíka naleznete u firmy Jiří Vondra – kominictví v obci Čistá u Horek v okrese Semily. Vystavíme nový komín, provedeme revizi i montáž komínových vložek.
Projekční kancelář, projekce budov a sportovních staveb, Liberec
Projekce domů, občanských, průmyslových a sportovních staveb, pro uzemní a stavební řízení, vizualizace realizuje projekční kancelář Ing. Radovana Novotného UNIARCH, spol s r.o., Liberec.
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Zakázková klempířská výroba, prodej střešních systémů s vysokou odolností Liberec
Krytiny, šindele i okapy Vám rychle a spolehlivě dodá společnost LUK-MAT, s.r.o. z Liberce. Zajistíme pro Vás kvalitní střešní krytiny od renomovaných firem společně s precizní klempířskou výrobou.
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Zámečnické a nástrojářské práce, profesionální kovovýroba na zakázku, Liberec
Výroba klíčů a kompletní zámečnické práce Vám poskytne zkušená firma Zámečnictví PM s.r.o. z Liberce. Profesionální opravy a montáže zámků včetně kování.
Varianta rychlého bydlení je výstavba nízkoenergetických domů na klíč
Realizujeme výstavbu nízkoenergetických domů na klíč nebo jako hrubou stavbu – rychlá výstavba nízkoenergetických domů a tím pádem rychlé nastěhování, Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Barevné sklo Glitters Liberec – skleněné panely se třpytkami
Nabízíme novou a velmi originální designovou řadu Glitters - skleněný obklad s jemnými stříbrnými třpytkami - TRESEBURG s.r.o. N & C Glass Liberec
Jeřábnické práce Turnov Semily Nová Paka Jičín Lomnice nad Popelkou
Zajišťujeme jeřábnické práce pomocí několika druhů autojeřábů - Bedřich Škoda Autojeřáby Semily
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní  zpevněné plochy
Zahradní práce, terénní úpravy, údržby zahrad – zahradní zpevněné plochy. Kompletní realizace zahrad, stavební a zahradní práce Liberec - Zahrady J+J s.r.o.
Klempířské a pokrývačské práce, falcované a ploché střechy, okapy i oplechování štítů
Veškeré tesařské, klempířské a pokrývačské práce Vám zajistí stavební firma Klempířství Jindrák z Jablonce nad Nisou. Položíme Vám novou střechu, a to vždy rychle a kvalitně.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Liberec, drobné stavební úpravy
Zkušeného instalatéra působícího v Liberci naleznete u společnosti Jiří Prokop – Instalatérství. Poskytujeme kvalitní vodoinstalatérské i topenářské služby včetně drobných stavebních prací.
Novinka originální a nadčasové skleněné dveře praktické na údržbu
Do našeho výrobního sortimentu jsme zařadili naprostou novinku na trhu,celoskleněné dveře, vyrobené přímo na míru, výběr 39 dekorů, součástí jsou madla a kování - TRESEBURG s.r.o. N & C Glass Liberec
Autorizovaný inženýr v oboru stavebnictví, vypracování požárně bezpečnostních řešení
Spolehlivý projekt i potřebný technický dohled pro Vaši stavbu Vám zajistí dynamická společnost Ing. Jan Trafina z Dlouhého Mostu u Liberce. Pomůžeme Vám se realizovat naplno.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámečnická pohotovost Liberec
Rychlou pomoc v případě zabouchnutých dveří či výměnu zámkových systémů Vám poskytne spolehlivá firma Pavel Kohuš – Zámečnictví z Liberce I Staré Město.
Geodetické práce na výstavbě projektu poloroubených chalup Vysoké nad Jizerou
Kvalitně a profesionálně odvedené geodetické práce odborníky z Geodetické kanceláře Semily ING. JAN KRÁL napomohly vzniku působivého projektu stavby poloroubených chalup ve Vysokém nad Jizerou.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Polyetylenová parotěsná zábrana zn. Ekopar pro ploché střechy, výhradní distribuce pro ČR a SR
Kvalitní stavební materiál pro Vaši střechu Vám zajistí společnost LS Systém CZ, s.r.o. z Lomnice nad Popelkou. Pořiďte si parozábranu EKOPAR s maximální voděodolností a regulací průniku vody.
Revitalizace bytových a panelových domů Česká Lípa – renovace, zateplování, sanace
Nabízíme kompletní stavební činnost, která zahrnuje regenerace panelových domů a zateplování objektů - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa