ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce
Oplášťování hal a staveb, rekonstrukce střech Kyjov, pokrývačské a klempířské práce, montáže i rekonstrukce krovů a půdních vestaveb, dřevostavby.
Malířské práce Hodonín, malování pokojů včetně úklidu, malby omyvatelné, klasické, dekorativní
Jsme firma zabývající se kompletní dodávkou malířských a natěračských prací dle přání zákazníka v celém Jihomoravském kraji.
Půjčovna nářadí, mechanizace, techniky Veselí nad Moravou, Brumov
Pronájem nářadí, mechanizace a hutní techniky od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o., na provozovnách ve Veselí nad Moravou a Brumově.
Strojní vybavení pro stavby od Vodohospodářské stavby Javorník
Strojní vybavení, široká nabídka strojů a stavební mechanizace určených hlavně pro stavby či rekonstrukce od firmy Vodohospodářské stavby Javorník ve Veselí nad Moravou.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace s nabídkou strojů pro stavbu, rekonstrukci, zemní práce a úpravu terénu od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. ve Veselí nad Moravou u Hodonína.
Kruhové zastřešení bazénů – zakázková výroba na míru
Zakázkovou výrobu kruhových zastřešení bazénu na míru zajistí firma Eva Graciasová z Hodonína. Provedeme zaměření, výrobu, dopravu i montáž zastřešení
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace - vibrační válce, elektrocentrály
Půjčovna stavebního nářadí, stavební mechanizace, vibrační válce, ponorné vibrátory, elektrocentrály, kladiva, kompresory od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Uherském Hradišti.
Stavební činnost – výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodů a komunikací
Pokud hledáte spolehlivou firmu zaměřující se v oblasti stavební činnosti na výstavbu vodohospodářských staveb, obraťte na specialisty v oboru, společnost Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o.
Výmalba vnitřních prostor i fasád, nátěry konstrukcí
Malování interiérů domů i kanceláří, pokojů, protipožární nástřiky, tapetování, nátěry nábytku, konstrukcí realizuje firma Malířské a natěračské práce Josef Hána, okres Hodonín.
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt
Pokládka asfaltové podlahy, lité podlahy, litý asfalt, specializace na lité průmyslové podlahy od kyjovské společnosti Jiří Víšek spol. s.r.o. - lité asfalty a lité epoxidové podlahy.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Instalatérské práce vody, topení, plynu a kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody odpadního potrubí, montáž spotřebičů či kohoutků v okrese Hodonín zajišťuje Radek Vařecha.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Průmyslové lité podlahy - rychlá realizace a následně bezúdržbový provoz
Průmyslové lité podlahy Jihomoravský kraj. Velmi rychlá realizace, odolnost proti opotřebení, vhodné pro sklady, výrobní haly včetně potravinářství.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování nerezu, frézování, soustružení
Zámečnictví, kovovýroba, zakázková práce Hodonín, svařování černých a nerezových materiálů, frézování, soustružení, výroba vrat, schodů, konstrukcí, oplocení, haly, mříže, poklopy, zámečnické práce.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, malby klasické i omyvatelné, nátěry fasád, Hodonín
Kvalitního malíře z Jihomoravského kraje naleznete v Hodoníně, kde působí firma Radek Rajmic. Malířské a natěračské práce provádíme v různém rozsahu v rámci celé České republiky.
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, pískovna
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, prodej zeminy pro terénní úpravy to nabízí firma Pískovna Javorník v Moravském Písku.
Výroba a servis čistíren odpadních vod, ČOV, čistírny pro autoumývárny a automyčky
Čištění vod znečištěných ropnými látkami provádí dynamická společnost DELTA Technologie s.r.o. z města Hodonín. Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí.
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí
Půjčovna stavební mechanizace, stavebních strojů a nářadí, vibrační desky, svářecí technika, kladiva, elektrocentrály od firmy Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. v Hodoníně.
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí - výrobu a prodej nabízí společnost Obchodní společnost Slokov, a.s. z Moravského Písku.
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů
Rekonstrukce koupelen, projekce, montáž, dodávky materiálů, vodo-topo-plyn služby, prodej a servis kotlů či ohřívačů vody od firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. v Hodoníně.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Automatické kotle - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství
Automatické kotle na pelety a uhlí - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství poskytuje firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v okrese Hodonín.