ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Elektromontáže, montáže rozvoden a hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace
Představujeme společnost pana Davida Kudličky se sídlem v Boskovicích, která provádí elektroinstalační a elektromontážní práce.
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Dřevostavby na klíč, střechy ploché, šikmé a zelené
Toužíte po vlastním bydlení? Chcete mít nízkoenergetický domek snadno a rychle? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost TTJ Dřevostavby s.r.o.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Zakázková výroba kuchyňských linek na míru včetně dodávky a montáže
Zakázkovou výrobu kuchyňských linek na míru podle Vašich představ zajišťuje v okolí Blanska truhlářství a stolařství Legon. Kuchyňskou linku Vám vyrobíme, dodáme a nainstalujeme.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Interiérové dveře a zárubně, nábytek na míru, výroba Boskovice
Interiérové dveře a zárubně na míru z masivního dřeva, zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, skříní, stolů a obložení dle Vaší specifikace realizuje DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
Zpracování a prodej dřeva, řezivo pro truhláře a stavaře
Zpracování dřeva, sušení a prodej řeziva z listnatých stromů, truhlářské a stavební řezivo, dubové pražce zhotovuje a prodává společnost Dřevo M&J spol., s.r.o., okres Blansko.
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Dřevěná špaletová okna a dveře pro památkově chráněné objekty
Dřevěná okna a dveře, špaletová, kastlová okna pro památkově chráněné objekty, chalupy a sruby vyrábí, montuje a servisuje společnost DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Elektrofyzikální vysoušení a trvalá hydroizolace vlhkého zdiva, sklepů, garáží a skladů Blansko
Vlhký dům? Vlhké stěny? Vlhký sklep? Provádíme elektronické vysoušení a trvalou izolaci zdiva postiženého zemní, kapilární vzlínavou vlhkostí v ČR a na Slovensku elektroosmózou DryPol® systém.
Tlakové formy pro lisování plastů a formy pro slévárny ze dřeva nebo či syntetické pryskyřice
Firma FORKLIM s.r.o. se zabývá lisováním plastů, slévárenstvím, truhlářstvím, formami pro slévárny a dalšími modelářskými pracemi, se kterými má dlouholetou zkušenost.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Autodoprava, přistavení kontejnerů Blansko, Brno
Přistavení kontejnerů, autodoprava, stavební a zemní práce, disponujeme moderní technikou, výstavba rodinných domů, stavby na klíč
Výkopové a zemní práce - bagrování, minibagr Blansko, Brno
průmyslová a bytová výstavba, zemní a výkopové práce, stavby na klíč, autodoprava, zateplování, minibagr, traktorbagr, smykový nakladač
Odvoz stavební sutě - zemní práce, hydraulická ruka Blansko, Brno
autodoprava, minibagr, traktorbagr, hydraulická ruka, výkopové a zemní práce, odvoz stavební sutě, stavby na klíč, stavební mechanizace, nákladní auto
Revize plynových zařízení a tlakových nádob
Revize plynových zařízení a tlakových nádob.
Drobné zámečnické práce Brno, Blansko
Společnost Svářečská škola Profi-Weld, s.r.o. se sídlem v Blansku nabízí mimo různých druhů kurzů (svářečský, na jeřábnický průkaz, vazačský průkaz a další) také drobné zámečnické práce. Společnost provádí drobné zámečnické práce za výhodných platových podmínek na zakladě předběžné telefonické dohody. Působnost: Blansko, Boskovice, ...