ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Prodej, generální opravy stavebních strojů Tábor.
Prodej, servis, generální opravy: -stavební stroje -nakladače -manipulační plošiny -náhradní díly na nakladače -jeřáby. Nákup, prodej, bazar stavebních strojů, jeřábů.
Geodetické práce, Tábor
Nabízíme geodetické práce: vyhotovení geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic, zaměřování inženýrských sítí, geodetické práce v investiční výstavbě, podklady pro tvorbu GIS.
Bazar stavebních strojů Tábor.
Nákup, prodej, bazar: -stavební stroje -jeřáby a přídavná zařízení.
Pronájem mobilního oplocení Jižní Čechy.
Naší specializací je zajištění bezpečného oplocení prostorů staveb, jak za účelem ochrany veřejnosti před možností úrazu vlivem stavební práce, tak ochrany zdraví osob na stavbě pracující a dále za účelem ochrany majetku a vybavení stavební firmy, nebo investora. Nabízíme pronájmy krátkodobé u dlouhodobé , se zajištěním veškerého servisu ...
Sanace betonových konstrukcí, Veselí nad Lužnicí.
Nabízíme stavební práce: sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, základové desky, zámkové dlažby.
Montované haly, Planá nad Lužnicí
Nabízíme montáže, dodávky: ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy. Poskytujeme inženýrské a poradenské služby, projekty a montáže hal na klíč.
Provádíme dopravní stavby, zámkové dlažby, Veselí nad Lužnicí.
Dopravní stavby: -příjezdové komunikace -údržba a opravy provizorních mostů -silniční propusty -zámkové dlažby -zatravňovací tvárnice.
Půjčovna lešení, Veselí nad Lužnicí
Půjčujeme lešení HAKI, EKRO, systémové bednění PORT a stěnové a stropní bednění. Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, stavební chemii, přísady do beotnu, spojovací materiál.
Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Stavební práce, Veselí nad Lužnicí
Nabízíme stavební práce: rodinné domy na klíč, rekonstrukce rodinných domů, sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, zemní práce, demolice.
Kovové izolační sendvičové panely za skvělé ceny.
Prodáváme, anebo dodáváme s montáží, včetně nosných konstrukcí kovové sendvičové, izolační panely s izolací PUR, anebo minerální vlna, za mimořádně výhodné ceny na trhu. Více na našich www stránkách.
Stavební bazar Tábor.
Bazar použitého a přebytkového materiálu stavebního, instalačního: -dveře, zárubně, okna, vrata -nástroje, nářadí, stavební míchačky, kolečka, motory -umyvadla, sanitární technika, vany, baterie -svítidla, zářivky, aj.
Prodej kotlů včetně uvedení do provozu, Tábor.
Topení Dodáváme kotle včetně uvedení do provozu od firmy : DAKON , ATMOS , VIADRUS, OPOP , PROTHERM , GEMINOX Otopná tělesa : VIADRUS , KORÁDO , PURMO Čerpadla : GRUNDFOS , WILO.
Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Ploché střechy, světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Stavby na klíč, kompletní realizace staveb Tábor
Provádíme restaurování památkových objetků, renovace a rekonstrukce, stavební práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce.
Stavby, rekonstrukce a opravy střech Sezimovo Ústí
Nabízíme montáž všech druhů střešních krytin, tesařské práce, klempířské práce, pokrývačské práce. Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, montáž střešních oken.
Elektromontážní práce Tábor
Vyrábíme bytové, průmyslové rozvaděče. Nabízíme elektromontážní práce.
Ploché střechy, střešní světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Opláštění a zateplení budov Tábor
Provádíme opláštění včetně zateplení průmyslových hal a objektů, administrativních budov, občanských objektů systémy: sendvičové panely, fasádní trapézové plechy, kazety a lamely, skládané pláště, profilované plechy.
Půdní vestavby, zakázkové truhlářství Soběslav.
Stavební práce: -půdní vestavby na klíč , montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -topenářské, instalatérské práce, elektroinstalační práce -podlahářské práce -truhlářské práce.
Slaboproudé rozvody, telefonní rozvody Soběslav.
Služby: -slaboproudé rozvody i zemní, počítačové sítě, telefonní rozvody, -zabezpečovací systémy. Prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM, výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.