ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Spojovací a vyspravovací materiály ze dřeva okr. Strakonice.
Spojovací lamely, vyspravovací lodičky, nábytkové kolíky, vyspravovací suky, zaslepovací zátky, nábytkové úchytky, zábradlí, tyčoviny, soustružené díly. Soustružení dřeva.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Dveře a zárubně, podlahy, schodiště Strakonice
Nabízíme dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, plovoucích podlah, schodišť, půdních schodů. Prodáváme pouzdra pro posuvné dveře, palubky, prkna, hranoly.
Projektová činnost Strakonice
Nabízíme kompletní projekty staveb /stavební části, elektroinstalace, vytápění, plynové instalace, vzduchotechnika, požární bezpečnost staveb/, energetické audity, geodetické práce, geologické průzkumy, měření radonového rizika.
Vestavěné skříně  jižní Čechy - slevy
Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.
Stavební zámečnictví Jižní Čechy.
Haly, halové systémy, nerez zábradlí a schodiště. Svařování nerezu.
Dveře a zárubně - prodej / renovace
Prodej a montáž nových dveří a zárubní od tuzemských i zahraničních renomovaných firem, prodej kování, renovace starších dveří a zárubní, poradenství pro orientaci v sortimentu na trhu.