ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba a prodej kotlů na dřevo.
Kotle na dřevo AM Energo Jedná se o kotle na dřevo, které se svými parametry řadí k evropskému standartu dřevozplynujících kotlů. Kotle AM Energo se vyznačují především: prostornou zplynovací komorou s velkým plnicím otvorem vysokou účinností kotle (84% při jmenovitém výkonu, 89% při stáložárném provozu) dokonalým spalováním s velmi nízkým ...
Výrobce ekologických teplovodních kotlů, okr. Prachatice.
Český výrobce ekologických teplovodních kotlů na pevná paliva. Jmenovitě kotlů na kusové dřevo AM Energo a kotlů na dřevní pelety AM Licotherm. Kotle AM Energo, AM Elektro, kotle na dřevo, kotle AM Licotherm, automatické kotle.
Projektování pozemních staveb Vimperk.
Zajistíme projektovou dokumentaci všech druhů pozemních staveb: -tj. architektonické, stavebně technické a konstrukční řešení, požární bezpečnost staveb, rozvody zdravotní instalace vč. přípojek, tepelná technika, vzduchotechnika, měření a regulace, silnoproudá i slaboproudá elektroinstalace, plynofikace atd. Zpracujeme průkazy ...
Ekologické kotle na spalování dřeva, pelety, pro domácnosti, okr. Prachatice
Zabýváme se výrobou ekologických kotlů: ekologické kotle na spalování dřeva, kotle na pelety, kotle pro domácnosti, menší objekty i rodinné domky.
Ekologické kotle okr. Prachatice.
Výroba: -ekologické kotle na spalování dřeva -kotle na pelety -kotle pro domácnosti, menší objekty, rodinné domky -kotle do 50 kW. Výrobky: -kotel AM energo 23, 29, 43 kW -kotel AM Licotherm 15, 24, 42 kW. Všechny výrobky jsou zařazeny do dotačního programu zelená úsporám.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Podlahářské práce Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.
Podlahy včetně pokládky Prachatice
Zabýváme se výrobou a pokládkou podlah, renovací podlah, dodáváme parkety a obklady z exotických dřevin. Vyrábíme masivní dveře, terasy.