ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kamenictví Velešín.
Vyrábíme pomníky, parapety, schody, kuchyňské pracovní desky, obklady na krby.
Truhlářství okr. Český Krumlov
Nabízíme zakázkovou výrobu - nábytek z masivu a lamina, kuchyňské linky, renovace kuchyňských linek.
Elektromontážní a elektroinstalační práce Český Krumlov
Nabízíme elektromontážní a elektroinstalační práce - rozvody NN a VN, slaboproudé rozvody, hromosvody, měření a regulace, revize a zkoušky elektrických zařízení.
Zemní a výkopové práce Český Krumlov
Nabízíme zemní a výkopové práce, např. odkopávky, prokopávky, výkopy jam, hloubení rýh, zářezů a šachet, odstřel, povrchové úpravy terénu a podloží, přemístění výkopu do potřebných vzdáleností, základové spáry včetně zhutnění.
Střešní krytiny, izolace střech Český Krumlov.
Prodej střešních krytin, střešní konstrukce, klempířských prvků -střešní a zemní fólie -izolace střech -dřevostavby -rekonstrukce střech -práce s montážní plošinou -půjčovna lešení -zelená úsporám.
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.