Atelier Novotná s.r.o.

Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Železniční, tramvajové, průmyslové projektování Praha
Projekční činnost v oblasti pozemních staveb, projekty železniční, tramvajové a podzemní dopravy, výstavby železnic, tramvajových tratí a metra.
METROPROJEKT Praha a.s. projekční práce
Projekční kancelář Praha, projektové dokumentace, návrhy interiérů, rekonstrukce objektů
FSP projekční kancelář s.r.o. nabízí profesionální služby v oblasti projektové a inženýrské přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb.
Projektová kancelář – 28 let zkušeností v oboru
Sháníte profesionální projektovou kancelář z Prahy, která má zkušenosti v oboru plánování staveb pro potravinářský průmysl? Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy je správnou volbou.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Projektová a inženýrská činnost, Praha
Projektování pozemních staveb Vám zajistí naše společnost RIPS projekt s.r.o. Studie, vizualizace (3D modely), dokumentace pro stavební povolení. Sídlíme v Praze – Horních Počernicích.
Planografické služby – tisk, skenování, kopírování projektové dokumentace
Kompletní planografické služby zaměřené na projektové dokumentace nabízí společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Zemní práce Praha, projekční a stavební činnost, hloubení základů, zemní výkopy, terénní úpravy
Zemní práce Praha, projekční a stavební činnost, hloubení základů, zemní výkopy, terénní úpravy, výstavba kanalizace, vodovodů a plynovodů, hutnění, rekultivace území, výstavba komunikací.
STAVSPORT PRAHA s.r.o. projekční a stavební činnost
Projektování a inženýring pro sklady i výrobny potravin
Služby projektování a inženýringu pro bezproblémovou stavbu skladů, hal, logistických center a výrobních prostor potravin nabízí společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Projekční a inženýrská kancelář Praha, odstraňování havárií vodohospodářské, dopravní stavby
KO-KA s.r.o. je projekční společnost se zaměřením na podzemní, vodohospodářské, dopravní stavby a stavby městské infrastruktury, řešíme odstraňování havárií.
Statické posouzení staveb Praha
Statiku stavebních konstrukcí Vám prověří firma NV Engineering Praha. Do komplexních stavebních činností patří i statistické posouzení staveb.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Projekční kancelář – vyhotovení projektové dokumentace Praha
Vypracování kvalitní projektové dokumentace pro stavbu domů, bytů, průmyslových prostor a zároveň zajištění všech potřebných dokumentů k realizaci a kolaudaci finální stavby – MO ATELIER s.r.o.
Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby
Projektové práce ve stavebnictví Praha, technický dozor, stavební povolení, zaměření stavby, vypracování projektů včetně rekonstrukcí, inženýrské, projekční a rozpočtové služby
Architektura, projektová činnost ve výstavbě Praha, návrhy interiérů a 3D vizualizace, montáž TČ
Poskytujeme služby v oblasti architektury, pozemních staveb a techniky prostředí od návrhu po realizaci - AmanTop s.r.o. Praha
AmanTop s.r.o.
Statika stavebních konstrukcí Praha, statické posudky a průzkumy, zhotovení výkresové dokumentace
Statika stavebních konstrukcí Praha, statické posudky a průzkumy, zhotovení výkresové dokumentace, zpracování projektů, návrhy nosných konstrukcí.
Projekční kancelář Praha, přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb
Projekční kancelář Praha, přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb, projektové dokumentace, dokumentace pro stavební řízení, dispozičního řešení objektu.
Projektová a inženýrská činnost v oblasti řízení projektů a nákladů
Inženýrská činnost, architektura, dopravní a pozemní stavby, energetika, automatizace, návrhy a vypracování projektů v AFRY CZ s.r.o.
AFRY CZ s.r.o.
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika
Projektování dopravních staveb, mostů a silnic Praha, mosty, inženýrské konstrukce, diagnostika staveb a mostů, ocelové konstrukce, železobetonové a předpjaté konstrukce.
Projekty pro drůbežářský průmysl, zpracování ryb a oblast gastronomie Praha
Kompletní projekty pro drůbežářské průmysl, ale také pro oblast zpracování ryb a gastronomie se znalostí veškerých specifik zpracují odborníci ze společnosti PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Stavební projekce, projektové dokumentace a studie - Praha
Projektové práce v oblasti pozemního stavitelství, zpracování projektové dokumentace pro rodinné a bytové domy, komerční a firemní prostory - MO ATELIER s.r.o., Praha.
Diagnostika staveb Praha – odborný posudek
Potřebujete odborný posudek na budovu nebo jiný objekt? Diagnostikou staveb se zabývají odborníci z firmy NV Engineering s.r.o. z Prahy.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Inženýrská činnost – projektové práce Praha – novostavby i rekonstrukce
Při novostavbách i rekonstrukcích využijete služby z nabídky inženýrské činnosti a projektové práce autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Projekce nosných konstrukcí budov, statické posudky
Projekční práce nosných konstrukcí z oceli, zdiva či železobetonu, posuzování statiky při rekonstrukcích a nástavbách objektů realizuje společnost Škoda Statik, Praha.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Kompletní projektová činnost v pozemním stavitelství, inženýrská činnost, studie, Praha
Projektování stavebních objektů zajišťuje firma FSP projekční kancelář s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Vypracujeme potřebné studie, dokumentaci a zařídíme autorský i technický dozor.
Stavebnictví Praha - služby od přípravy lokality až po kolaudaci
Komplexní služby ve stavebnictví, zaměření, průzkumy, studie, přípravy lokality, výstavbu, dozor a kolaudaci zajišťuje společnost MO ATELIER s.r.o., Praha.
BIM (building information modeling) – zpracování projektu
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy nabízí klientům možnost zpracování digitálního modelu budovy - BIM (building information modeling) pro efektivní spolupráci napříč organizací.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha