Potřebujete vhodné nářadí pro domácí či profesionální využití? Vyberte si z pestré nabídky nářadí ruční, elektrické i pneumatické vhodné pro domácí kutilství, zahradu, stavebnictví, strojírenství, autoopravny i elektro. V nabídce najdete široký sortiment jako kolečka, lopaty, kleště, kladiva, šroubováky, ale také vrtačky, pily, brusky a další.

Komplexní práce, záruční a pozáruční opravy – autorizovaný servis nářadí DeWALT
Autorizovaný servis nářadí a sekaček DeWALT, realizaci záručních i pozáručních oprav a s tím související komplexní práce zajišťuje pro celou Českou republiku společnost KRES DeWALT.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek i šroubováků Milwaukee - eshop s širokým sortimentem nářadí
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek, šroubováků a dalšího elektrického ručního nářadí značky Milwaukee najdete na eshopu společnosti Lixus Technik s.r.o., kde najdete široký sortiment produktů.
Lixus Technik s.r.o.
Elektrické a ruční nářadí DeWalt - prodej i záruční, pozáruční servis, náhradní díly
Krnovský elektroservis KRES spol. s r. o. prodává nářadí značky DeWalt se stoprocentní kvalitou včetně zajištění záručního i pozáručního servisu a originálních náhradních dílů!
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej i servis elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee - brusky, vrtačky, šroubováky
Společnost Lixus Technik s.r.o. z Ostravy se specializuje na maloobchodní i velkoobchodní prodej ručního elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee a k nabízeným produktům poskytují záruční servis.
Lixus Technik s.r.o.
Servis vrtačky, brusky, frézy, vrtací kladiva značky Narex, Festool, Protool, Bosch
Servis vraček, brusek, fréz i vracích kladiv zajišťuje společnost H-Fuchs Servis s.r.o. s kamennou prodejnou v Ostravě, která se specializuje na značky XTline, Narex, Festool, Protool i Bosch a další.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
AKU nářadí Milwaukee, šroubováky, vrtačky, brusky - nářadí nejen do dílny
Nářadí nejen do dílny Vám představuje společnost H-FUCHS SERVIS, s.r.o. v Ostravě. K prodeji nabízí nejširší nabídku akumulátorového nářadí značky Milwaukee, šroubováky, vrtačky, brusky a další.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
E-shop náhradní díly pro nářadí Narex, Protool, Festool, Bosch
Ostravská společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. se zabývá prodejem elektrického nářadí a má pro Vás také širokou nabídku náhradních dílů pro elektrické ruční nářadí značek XTline, Protool, Festool, Narex.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Profesionální pásové pily na dělení kovového i dřevěného materiálu značky Pilana, Bomar a Pilous
Pásové pily - v naší firmě KVP servis s.r.o. naleznete silného partnera pro oblast řezání a dělení materiálu. Prodáváme pásové pily na kov i dřevo značky Pilous, Bomar a Pilana v okolí Opavy i Ostravy
KVP servis s.r.o.
Kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky - výroba, dlouholetá zkušenost
Pořiďte si kvalitní komínové kartáče, růžice a strojky s dlouhou životností u firmy KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která se specializuje na jejich výrobu.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Pilové pásy na dřevo i kov Opava - servis a prodej
Servis a prodej pilových pásu Vám poskytne naše společnost KVP servis s.r.o., která se zabývá výrobou i prodejem pilových pásu na dřevo i kov v okolí Opavy.
KVP servis s.r.o.
Stavební materiál, nářadí, železářství i stavební chemie od Stavebniny TOFEL
Stavebniny TOFEL z Frenštátu pod Radhoštěm pro Vás nabízí široký sortiment stavebního materiálu a výrobků pro stavění, betonování, sváření nebo spojování.
Špičkové kované nářadí KRUMPHOLZ – srpy pro praváky i leváky, rýče, vidle
Srpy pro praváky i leváky, rýče, vidle, lopaty a jiné prodává společnost Chlebiš s.r.o. z Hlučína, která je výhradním dovozcem špičkového kovaného nářadí německé značky KRUMPHOLZ.
KRUMPHOLZ kované nářadí
Kleště, štípací klíny, odkorňovače a sapiny Krumpholz - odolné nářadí pro lesní práce
Odolné nářadí německé výroby Krumpholz dodává v Ostravě, Opavě společnost Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Prodáváme různé štípací klíny, mačety, sapiny a kleště pro dřevorubecké a lesnické práce.
KRUMPHOLZ kované nářadí
Nářadí DeWalt pro profesionály i kutily - akční nabídka
Naše společnost KRES spol. s r. o. z Krnova nabízí akční nabídku na nářadí značky Dewalt pro profesionály i kutily.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Pásové pily - Pilana, Pilous a Bomar na dřevo i kov
Firma KVP servis s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem pilových pásů, pásových pil a příslušenství pro řezání. V sortimentu nabízíme pásové pily na dřevo i kov značek Pilana, Pilous a Bomar.
KVP servis s.r.o.
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné barvy Tikkurila do interiéru a malířské nářadí Anza
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné malířské barvy Tikkurila určené pro interiér a malířské nářadí Anza nyní můžete jednoduše zakoupit u firmy KMB Barvy s.r.o. v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Kotouče na pily a pilové kotouče - specializovaná prodejna
Centrum nářadí s.r.o. je specializovaná prodejna se širokým sortimentem kotoučů na pily a pilových kotoučů.
Půjčovna zařízení pro instalaci sítě - 3D svářečka, zafoukávačka optických kabelů, certifikační měřák
Zařízení pro instalaci datové a telekomunikační sítě si nyní můžete zapůjčit u firmy Opticord s.r.o. v Ostravě nabízející 3D svářečky, zafoukávačky optických kabelů i certifikační měřáky.
Půjčovna svařovací techniky, elektrického a ručního nářadí za skvělé ceny
Pokud potřebujete svářecí techniku a nechcete si ji kupovat, zajděte do firmy Dirett s.r.o, která poskytuje půjčovnu svařovacích agregátů, elektrického a ručního nářadí za výhodné ceny.
Prodej, oprava svářecí, svařovací technika, svářečky Ostrava
Sháníte kvalitní svářecí techniku? Navštivte prodejnu firmy DIRETT s.r.o., kde naleznete komplexní sortiment svářecí techniky pro domácí hobby svářeče, ale také pro profesionály.
Profesionální a rychlý servis elektrického a ručního nářadí i čistících systémů
Specialistou na servis, opravu a prodej elektrického, ručního nářadí, čistících systémů, svařovací techniky a dalšího příslušenství je společnost Dirett s.r.o. z Ostravy.
Příruční optická svářečka s lámačkou, svářečka optických vláken EasySplicer - novinka ze Švédska
Příruční optickou svářečku s lámačkou nyní seženete ve firmě Opticord.cz s.r.o., sídlící v Ostravě. Tohle zařízení je vyráběno ve Švédsku a umožní Vám přesné a rychlé svařování optických vláken.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Spolehlivá revize elektrického zařízení a ručního nářadí
Elektro revize a revize elektrických zařízení, ručního nářadí provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. v Opavě. Své spolehlivé služby poskytuje s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
RUDOLF LANGER s.r.o.